+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
Vücutta yabancı madde günah diye çocuktaki Koklear Implan çıkartılmak isteniyor..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Vücutta yabancı madde günah diye çocuktaki Koklear Implan çıkartılmak isteniyor..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    aşağıda e-postama gelen bu çığlığa duyarsız kalmayalım. bu durumda yasa ne diyor, Bu cocuklar icin koruma talep edilemez mi?
    Nurten Hn merhaba,

Eskisehir buyuksehir Beld.den yaziyorum siez, az once aradim ama mesguldunuz, mesgul etmek istemedim.
    Kader ve Demokrasi Fonu nun Kadin Yurttaslari Gelistirme Projesi kapsamina egitimci egitiminde beraberdik. (Ben laptopunda hem dinleyen hem calisan kisiydim, bir de Nahide Opuz vakasini sunmustum, belki hatirlarsiniz)

Size acil olarak birsey danismam gerekiyor:
    Biz ailecek Eskisehir'e kizimizin isitme engeli olmasi ve en iyi egitimi burada İçem isimli okuldan alacagi sebebiyle 4 ay once tasindik.
    Bizim gibi degisik illerden gelen birçok aile var.
    Bu ailelerin ortak ozelligi, cocuklarinin cogunun cochlear implant kullanicisi olmasi (Cochlear implantasyon: Yaklasik 2-3 saatlik bir operasyonda, cocugun duyma organinin icine kulak arkasindan yapilan cerrahi bir mudahale ile kulaktan gelen sinyalleri beyne tasiyacak elektrotlarin yerlestirilmesi, islemci kulak disinda duruyor, sesleri topluyor, isliyor ve bir magnet yardimi ile cochlea daki elektrotlara gonderiyor, duyma islemi gerceklesiyor; bu islemin diger adi da biyonik kulak operasyonu.)

Kizimin ogretmeni ile dun bir konusma yaparken, ailelerden birinin, cocuklarina takilan implanti cikarmak istedigini duydum. Bunu ilk kez duyuyoruz, cunku bu islem bir kez yapiliyor, eger cihazda (elektrotlarda) bir problem olursa yeniden ameliyata karar veriliyor. Ailenin bunu keyfi olarak yapmak istemesinin ardinda ne yazk ki bir tarikat baglantisi varmis. Tarikat aileyi etkiliyor ve vucudun icinde yabanci bir maddenin durmasinin caiz olmadigini soyluyor. Soyleyen kisi de belli: Dr.Aidin Salih
    Bu geri-ameliyatin keyfiligini engellemek (tıbbın keyfi kullanimini engellemek) ve doktorun aileleri bu sekilde etkilemesine, cocuklarin hayatini karartmasiniengellemek ve bir yaptirim uygulamak icin neler yapmamiz gerekli?
    Implant sayesinde konusmaya baslayan cocuk implant cikarildiktan sonra konusmasini bir sure sonra yitiriyor!
    Bu ciddi bir cocuk haklari ihlali oldugunu dusunuyorum ama yasalarimizin(varsa) yaptirimini bilmiyorum.
    Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Saygilar,
    Hale Kargin Kaynak

ciddimisiniz cok hayretlik bisi buuu bir o kadarda gerizekalilik urunu tarikatlar insanlarin mutlu olmasini neden istemezki oyle din olmaz olsun
    namuslu bir doktor degil namussuzu bile duyan insani duymayan yapmak icin ameliyat etmezmis gibi gelsede paranin yuzu sicak
    hemen saglikbakanligina, cumhuriyet savciligina,aileyi koruma bakanligina maille bile haber vermeli
    musluman demek insanlarin mutlulugu icin calisan allahi taniyan demektir
    demekki bu tarikatlar kucuk cocuklari canice duymalarini elinden almayi mubah goruyor kiniyorum o tarikati

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler
    Üye
    Son Giriş
    22.05-2012
    Saat
    20:13
    Yaşadığı Yer
    Kalbimin attığı yerdeyim..
    Blog Mesajları
    6

Saçma sapan düşüncelere girip dinle karıştıyorlar yobazlıktan başka birşey değil bu tür hareketler... sinirlenmemek elde değil...

gerçek mı yaaa bu. nasıl bir tarikatmış. öyle bir tarikat olmaz olsun. Neymiş gunahmış. töbee yarabbim. bunları da mı duyacaktım. öyle keyfinden ameliyatla cıp cıkarırlar mı ?
    Ve Dr. Dr.Aidin Salih diye bir doktor duymadım. Belki sadece söylentidir. İnanılır gibi değil.

Gelecek hafta 23 nisanımızı kutlarken duyan çocuğun duyma hakkının dinci kesimlerce alınması ne acı bir durum!!!
    Bu kör cahillikten,yobazlıktan başka bir şey değil...
    Çocğa yapılanın adı çocuğa zülüm....Neşter değecek sonucunda ameliyatın büyüğü küçüğü olmaz sonucunda beyne giden bir cihaz...Riskte vardır sanırım...
    2-3 dindar dedi diye ben bildiğimden şaşacağım öylemi...Hey allah'ım ne günlere kaldık....
    Ama ne acıdır ki yapacak bişi yok çünkü çocuğun yasal hakkı annede babada....

koklear implanti taktirmak herne kadar ameliyat olsada sonucta duyacam diye goze alip ameliyati oluyorsunuz
    ama koklear implanti aldirinca is oyle degil
    cok feci klak cinlamalari beynim oyuluyor cinlamalardan
    basim cok donuyor yolda yururken ona buna carpmamak icin isanlarin arasina mesafeyi ayarlamaya calisiyorum basariziz olsam eh ozur diliyorum utanarak
    yurumeyide oyle severim ki
    basimi oteye beriye cevirirken gozlerim karariyor midem bulaiyor
    bunun uzerine bide sesleri kaybetmek;dudak okusam bile cok zorladi beni
    iyiki ruh sagligimi koruyabiliyorum ama insan arasina katilmak isimi gorurken zorlanmak konusmalari anlamak coook geriyor beni
    boyle bir kotulugu duyan cocuga yapabilenler ki daha kasmerli katillik degilde nedir

Bu tür insanlara ne anlatırsan anlat anlamaz. Bunun cezai yaptırmla engellenmesi gerekiyor ya da çocuğun derhal çocuk esirgeme kurumuna alınması gerekiyor. Bireysel hak kutsaldır ve korunmalıdır. Bunun bir yaptırımın olması gerekiyor.

bencede haklısınız. bu yapılan caniliğin bizim dinimizde yeri yoktur ve hiçbir mezheplerde de yeri yoktur. çünkü islamiyette mezheplerden yararlanabiliyıruz zaruri olarak. bu bir barnazlıktır. doktor para için bunu yapmıştır. allah ona hidayet versin. AMİNNN..

Bencedee çok haklısınızz...

Standart Allah ıslah etsin

Allah ıslah etsin

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Taktırırken neden sormamış cemate madem cemaatin dediğiyle hareket ediyor, Allah c.c. ıslah etsin böyle düşünenleri.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı