+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 8 mesajın 1-8 arasındakiler
%49 raporum, 1500 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart %49 raporum, 1500 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    01.08.2006 da işe başladım. daha sonra şeker oldum. 18.06.2010 tarihinde % 49 özürlü raporu aldım. 13.09.2010 dan itibaren özürlü kadrosunda çalışıyorum. 1500 den fazla prim gün sayım var. bunun hepsi sayılır mı? özürlü olarak çalıştığım tarihten itibaren mi gerekli yıllar eklenecek?

öğrenmek istediğim özürlü olmadan çalıştığım yıllar sayılır mı?

Engelli olmadan evvel ödediğiniz primler engelli olduktan sonra ki primlerinizin üstüne eklenir.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

teşekkürler. peki hangi yılda ememkli olurum. 2010 dan mı yoksa 2006 dan mı sayılacak işe başlama tarihim?

2006 yılından itibaren hesaplama yapılacak % 49 raporunuz ile 3. derece vergi ind. hakkı kazanır iseniz.
    Vergi İndirim belgesi almak için dilekçe örneği ve evraklar
    01.08.2006+20 : 02.08.2026 yılında emekli olabilirsiniz.

vergi dairesine bilgi verdim. önceki işyerimde vergi indirimi alıyordum. 150 tl bordroda indirim gözüküyordu brüt. şimdi ise yeni işyerim için bi daha başvurdum. 170 tl olacakmış. o da 25 tl imiş. yapmam gereken bişey var mı başka erken emekl,ilik için? bir de 15 yıl mı 18 yıl mı çalışmam gerekecek?

Vergi ind. hakkı kazanmış iseniz şuan çalıştığınız iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alın ve maliyeye vergi ind. hakkımın yeni iş yerime bildirilmesini diye bir dilekçe yazın verin.Maliye yeni iş yerinize vergi ind. hakkınızın olduğunu bildirir yazıyı gönderecektir.
    2006 yılından itibaren 20 yıl çalışacak ve emekli olacaksınız. 2006 yılından günümüze kadar 6 yıl çalışmışsınız bugünden itibaren 14 yıl daha çalışacaksınız..

teşekkürler. %49 yerine %50 olsa raporum 20 yıl yerine kaç yıl çalışacağım?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    % 50 oranında rapor da alsanız emeklilik şartlarınız değişmez ancak % 60 ve üzeri alır iseniz değişir..

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı