tahmini 1200 tl.olabilir.
|
|
|
|
tahmini 1200 tl.olabilir.
mrb arkadaşlar benim ssk girişim 1990 %49 vergi indirimli raporum mevcut 1700 tl net maaşım var şuana kadar toplam pirim miktarım 154.000 TL ortalama yatan aylık pirim miktarım son yıl 2.500 TL emekli olmayı düşünüyorum ama şuan aldığım maaştan çok aşağı düşer diye cesaret edemiyorum sizden ricam bu konuda nekadar tahmini emekli maaşı bağlanır yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkeze teşekkür ederim arkadaşlar
T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Sigortalar Kurumu adresinden kendiniz kontrol edebilirsiniz .
http://app2.sgk.gov.tr/AylikHesap/
TC numaranla sorgulama yapabiliyorsun
Verdiğiniz adresler doğru hesaplıyormu acaba? Mesela benim aylık ortalama kazanç 3700 TL maaş 1700 TL gösteriyor. Bir ay önce baktığımda maaş 1535 TL gösteriyordu. İki ay öncede 1600 TL gösteriyordu. Ben doğru hesapladığından emin değilim.
03/02/1991 işe başlama (kamuda memur) ve %81 rapor 1.derece vergi indirimi ile emekliye ayrılsam ne kadar maaş alırım.. şu anki maaşım 1712.10 TL..
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim verdiğiniz o adreste hesaplama yapıyorum kafamı karıştıran orası zaten 750 TL maaş görünüyo ne kadar doğruluk payı var bu sitenin asgari ücret yatan kişilerin en az okadar maaş bağlanıyor sizce bir yanlışlık yokmu bu sitede
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
bu konuyla ilgili düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
teşekkür ederim Bülent bey ordada hesapladım orda 840 görünüyo ek ödeme dahil demekki dediğiniz sitenin verileri kabul edilebir burdan bunu anlıyorum
Evet, o iki site oldukça yakın hesaplama yapıyor.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
teşekkür ederim bu durumda yarıdan fazla maaş kaybı görünüyo mantıklı gelmiyo bana emeklilik bu şartlarda
demekki bikaç yıl daha çalışmak gerekiyo yüksek pirimler yatırılarak bunun farkı olurmu şuanki görünen emekli maaşında kayda değer değişikliğe 2 yıl daha fazla çalışmak teşekkür ederim bülent bey
www.emekli-maasi.com & www.emeklimaasim.com
Bu site şu an güncel değil herhalde 03,04,2011 güncellenme tarihi yazıyor.
( Daha maaşım bağlanmadı çalışanım)
SSK sitesinde 1200 gözüken maaşım ( + % 4 ek ödeme hariç) bu sitede 1082 tl gözüküyor ( + % 4 ek ödeme hariç)
Hangisi doğru o zaman ????? SSK nın fazla maaş vereceğini hiç tahmin etmem![]()
Bülent bey sevgili üstadım ben beceremedim bu verdiğin linklerdeki emekli maaş hesaplamasını 26/06/1966 doğumluyum, 03/02/1991 tarihinden itibaren 09/12/1993 tarihine kadar Bağkurum var (Hizmet Birleştirmesi yapıldı) 2 yıl 10 ay 6 gün süreli.. 09/12/1993 tarihinden bu yana da MEB personeliyim %81 raporum 1. derece vergi indirimim var ne kadar emekli aylığım olur.. bir zahmet be ustamyardımını bekliyorum