+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
Bugün emeklilik için evraklarımı teslim ettim. Süreç nasıl işleyecek?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Exclamation Bugün emeklilik için evraklarımı teslim ettim. Süreç nasıl işleyecek?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhabalar.Ben yeni üyeyim.Şimdi ben bu gün 07/06/2011 tarihinde Askerlik ödememide yapıp (586 Gün Ödedim) gerekli evrakları teslim ettim.

Bağ-Kurdan 7 Yıl 5 Ay 25 Gün var.(2695 Gün) Çıkışım 1999 Yılında
    SSKdan Son 3,5 Yıl olayından Yararlandım.(2025 Günüm var)
    Askerliğimi SSK dan önce yaptım.Ödemeyle birlikte geri çekti. 5300 Günden Emekli oluyorum.(586 Gün Ödedim 4981 TL)SSK işe giriş ilk=Mart 1987

Toplam=5306 Gün Oluyor.Şimdi Bana Bundan Sonraki Olacak Süreç nedir?Eve Kağıt Felan Naıl Gelecek?İlk Maaşımı nasıl alacağım?Ayrıca en büyük sorun ne kadar alacağım Bazıları 850TL civarı diyor tam net bişey kimse söyleyemiyor.Cevap yazarsanız sevinirim.İyi çalışmalar.

Not:Bağ-Kura felan borcum yok.6 Basmaktaydım en son.

Sigorta müdürlüğüne müracattan sonra yaklaşık 45 gün sonra, evraklar posta yolu ile geliyor.sonra ptt den ilk maaşını ,genelde 2 birikmiş aylık alırsın.Maaş askeri ucretten yatmışsa en az 730 alırsın, gün fazla olsada fark etmez ben 5900 günle askeri ücretten oldum aldığım para 745 lira %60 vergi indirimim var.Benim günler ssk daydı, sizin benimkinden farklı ,hayırlısı olur inşanlah.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Teşekkür Ederim.İşte dediğim gibi biraz farklı o yüzden ne kadar gelecek çoğu kişi bilmiyor.İnşallah bilen biri çıkar.Yorumunuz için teşekkür ederim.

şu an net 710 tl.alırsınız.temmuzdaki(2011) zam ile 739 tl.olacak maaşınız.

Lightbulb Bu Ne Anlama Geliyor?

Merhabalar.Bent E-devlet şifremle giriş yaptım ve bu bilgiler yer alıyor.Ben 07 Haziran 2011 DEN emekli olabilmek için başvurmuştum geçen bir kaç güne kadar böyle bilgiler yazmıyordu.Bu aşağıdaki bilgilere göre ben ne kadar maaş alabilirim.Ayrıca başlangıç tarihi 1 temmuz demişler halbuki 7 haziranda başvuru yaptım o günü baz alarak bana ilk maaşım verildiğinde fazlamı verilecek?Eve felan kağıt gelmedi bu durumda bekleyecekmiyim?Saygılarımla...

Ad H***N
    Soyad K******Z
    Doğum Tarihi 1960-11-15
    Sicil No 3***7
    Aylık Başlangıç Tarihi 01.07.2011
    Durum Kodu-
    Aylık Bağlama Oranı 61.00
    Göstergesi 9475
    Hisse Oranı 1/1
    Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör Özel
    Aylık Tutarı TL
    Birikmiş Aylık Tutarı 0TL
    Ek Ödeme Tutarı TL
    Kesinti Tutarı TL
    Banka Şube
    Aylık Tutarı

Emekli olmuşsunuz hayırlı olsun bi kaç güne kadar maaş bilgileriniz de işlenir sisteme takip etmeye devam edin.

ilker;

Çok teşekkür ederim.Şimdi bu maaş oranına göre para miktarı artıp azalıyormuş.Arkadaşlardan ricam acaba bu oranla ne kadar bir maaş alabilirim?

700-750 TL arasında bir aylık bağlanır diye tahmin ediyorum
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    kacında verirler bilmem ama 11den sonra maaşın belli olur sgknın sitesinden ögrene bilirsin

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı