+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 14 mesajın 1-14 arasındakiler
%54 ile vergi indirim hakkı kazandım. Emeklilikte yeniden rapor istenir mi?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart %54 ile vergi indirim hakkı kazandım. Emeklilikte yeniden rapor istenir mi?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar
    % 54 özürlü olarak yeni vergi indirimi aldım 3600 günüm tamam emeklilik için müracat edicem
    sgk tekrar hastaneye sevk mi ediyor yoksa vergi indirimi belgemle birlikte başvurmalıyım

yardımlarınıza teşekürler

Vergi indirim hakkı kazanan kişilerden tekrardan rapor istenmez...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

ilkerbey teşekür ederim dilekçe yi malülenmi yoksa özürlü olarak vermem gerekiyor nasıl başlamam gerekiyor kısmetse sabah başlıyacağım

hizmet süreniz ne kadar prim ödemeniz nedir hangi kuruma bağlısınız ssk bağkur..

sigorta girişim 1976 pirim 3670 ssk yasalara emeklilik hakkını kazandım özür oranı %54 nasıl müracat edicem

Yaşlılık aylığı bağlanması (4a [eski adıyla ssklılar] için; olan kısma bakacaksınız
    bu linkte gerekli bilgilerin hepsi mevcut...
    Yaşlılık veya Malullük aylığı başvurusunda istenen belgeler ve süreç

beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekür ederim ilkerbey sizler bizlergibi özürlü arkaşların gözü kulağı sınız

İLKER bey iyi akşamlar benim de aynı konuya benzer bir sorum olacak .eşim 05 04 1994 ssk girişli yüzde 45 vergi indirimi var 5200 günü var halen çalışıyor.çalışma şartları iyi işinden memmun .son 3.5 --4 senesi maaşı yüksek olarak çalışıyor.ikramiye de alıyor.ssk sı maaşı oranında yatıyor.emekli olmayı şimdilik düşünmüyor yakın bir tarihte emekli olan bir tanıdık oda özürlü emekli oldu ondan 36 yaş iştemişler bayan dı.detay bilgi vermemişler 36 yaşını gir emekli olursun demişler oda oldu.sizin tavsiyeniz ne olur.eşim şu an korkuyor emekli için müracat ederse tekrar rapor iterlermi diye yadımlarınız için teşekkürler

Naim;
    Eşinizin vergi indirim hakkı olduğu için tekrardan rapor istenmez ...
    Anlamadığım bir nokta ise tanıdığınız dan neden 36 yaş şartı aramışlar anlamadın engelli olarak emekli olanlarda yaş sınırı yoktur...

Smile teşekkürler

ilker;

verdiniz bilgi için tşkrlr.o nu bende anlamadım.fetaylı bilgi vermemişler.

Standart emeklilik hakkında

sigorta girişim 1976 şuan yüde 44üzerinden vergi indirimi alıyorum ve3560günüm var emekli oldugum da bizler malülenmi özürlü müolarak emekli oluyoruz eğer emekliolursam normal emeklilerle maoş farkımız neolur 30 mart 2012 deemekli olmayı düşünüyorum bilgileriniz icin şimdiden teşekürler

Malulen değil, erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanacaksınız.

Emekli maaşınız düşük olmayacak. Erken emekli olup emekli maaşını cebe koymaktan daha avantajlı hiç bir şey yokturççç
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

vergi indirimli haktan emeklilik için en az kaç gün pirim isteniyor..yada geriye dönük ödeme yapabilirmiyiz.teşekkürler..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Vergi indirim hakkı kazanan ve bu hak ile emekli olmak isteyen engelli bireyler 15 yıl 3600 gün ile 20 yıl 4400 gün arasında emekli olabilirler. İşe giriş tarihi en önemli etken.
    Kurumlara geriye dönük ödeme söz konusu olamaz sadece askerlik borçlanması ve doğum borçlanması geriye dönük yapılabilir.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı