Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 6 1 2 3 4 5 ... SonSon
Toplam 82 mesajın 1-15 arasındakiler
19 yıldır Bağkur'luyum. Sol el parmaklarımı kaybettim. Emeklilik için ne yapabilirim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Post 19 yıldır Bağkur'luyum. Sol el parmaklarımı kaybettim. Emeklilik için ne yapabilirim?

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    19 yıllık bağkurluyum 6 ay önce sol el parmaklarımın tamamını kaybettim ne yapmalıyım

Hastaneye müracaatınız sonucunda %40 ve üzeri bir rapor alabilirseniz evet 5510/28 kanununa göre bağkurdan emekli olabilirsiniz..

Bu arada, Bağkur'a 5510/28'e göre erken Yaşlılık emekliliği için müracaat edeceksiniz ve onlar sizi hastaneye sevk edecek. Onların sevki olmaksızın alacağınız rapor hiç bir işe yaramaz.

Not: Sol el parmaklarımın tamamını kaybettim. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

Question 5510/28

19yıl bağkurluyum fakat parmaklarımı kendi iş yerimde kesmedigim için 5510/28 den faydalanırmıyım acaba
    Konu cem şimşek tarafından değiştirilmiştir (03.09-2010 Saat 00:12 ). Gerekçe: başlık hatası

Öyle bir saçmalık olur mu ya tabiki faydalana bilirsiniz..
    Yapmanız gereken bağ kur a 5510/28 kanunundan faydalanarak emekli olma talebinde bulunmak ve kurum tarafından hastaneye sevk edilmeniz gerekli alacağınız rapor %40 ve üzeri olur ise emekli olursunuz..

merhaba inegöl sgk ilk bağkurlu herhalde ben başvurdum bana çalışma gücünün veya iş kazası veya meslek hastalığı sonucu meslekte kazanma gücünün%40ila%59oranında kaybedip kaybetbetmedigi(5510/28-5)yazılı bir dilekçe imzalattılar doğru yoldamıyım acaba teşekkürler

Her şey yolunda görünüyor...

O belgeyi imzaladıktan sonra seni hastaneye sevk etmediler mi?

Hastanede sağlık kuruluna gireceksiniz
    kurul raporu sgk'ya gönderecek. SGK sağlık kurlu değerlendirecek ve emekliliğinie onay verecek...

2 ay önce sevkle hastaneye gittim inceleyip raporu sgk ya göndericez dediler fakat hala bi sonuç çıkmadı bekliyorum iş bu halde selamlar

Bugünlerde bir ses çıkmalı... Bence pazartesi-salı günü 170 numaralı sgk numarasını arayıp bilgi edinmeye çalışın.

bu iş epey uzun sürecek her halde sgk dan haber geldi %60ın altında olduğu için red edilmiş oysa bana %40 yetiyor olması lazım 19 yıl bağkurum var ama neden böyle deyerlendirildi anlamadım şimdi nasıl bir yol izlemeliyim saygılar
    Konu cem şimşek tarafından değiştirilmiştir (05.02-2011 Saat 21:18 ). Gerekçe: ilave

Arkadaşım dilekçe doğru yalnız değerlendirme yanlış sanırım sizi malulen değerlendirmişler öncelikle %kaç aldığınızı öğrenmeye çalışın ve sonra itiraz edin 5510/28 den yaralanmak istediğinizi belirtin çünkü %40 ve üzeri oran alırsanız emekli olursunuz.el parmakları işinizi yapmaya engel olduğundan dolayı kesinlikle olursunuz peşini bırakmayın bence
    bağkur bunu hep yapıyor ama şu da olmuş olabilir önce malulen değerlendiriliyorsunuz sizin yeni dilekçeniz ile raporunuz ankara ya gönderilir

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Size gönderilen resmi yazıda red gerekçesi olarak ne yazıyor? "%60ın altında olduğu için red edilmiş" çok muallak bi ifade. Bu ifadeye göre başvurunuz malulen emeklilik için değerlendirilmiş ve reddedilmiş. Ama üstteki mesajınızda 28. maddeye göre işlem yapılacağını söylüyordu...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 6 1 2 3 4 5 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık