+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 3 4 5 6 7
Toplam 103 mesajın 91-103 arasındakiler
Engelliler.Biz’de Artık Alışveriş de Olacak

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: ayşe ceren Mesajı Gör
    bir tekerlekli sansalyenin (akülü)iç lastiğine 7 lira vermek varken medikalden 30 liraya temin etmiş biri olarak (o kişileri Allaha havale ettim) eğer amacına uygun ,bizleri fiyat ve kalte konusunda mağdur etmeyecek bir çalışma olacaksa ....sağolun varolun...
    arkadaşım banada medikalci 2500 tl akülü sandalyeyi 3500 tl dedi bende almadım lamira - Easy Life dan aldım 2500 tl ye 1 yıldır oldu hiçbir sorun çıkmadı medikalci çok pahalı veriyorlar

bol kazaç hayırlı olsun

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

hayırlı olsun güzel başarıların devamı olsun inşallah.....

inş yolumuz düşerde,gelmek nasip olur.tekrar hayırlı olsun.bol kazanclar inş...

Hayırlı olur inşallah. Araç gereçler iyi ama heedf kitlenin özürlüler olduğu bu yerde ortez,protez gibi medikal imalatların da yapılması gerekiyor. Çünkü bu ürünler piyasada çok pahalı ve özürlüler adeta dolandırılıyorlar. Türkiyede yok diye iki tane aleminyum çubuğa 1000 tl para isteyen bazı uyanıklar yurt dışından malzeme getirttim yalanlarıyla özürlüleri adeta soyuyor.

hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar tamda bana yakın yerde açılmış inş gelirim bir çayınızı içerim

bu ofis dediğinde sadece siparişlemi getiriyosun ? beylikdüzündeyim outlet e yakınım bi ara uğruycam

Ofiste ürün olmayacak. İnternet üzerinden satış gerçekleştirilecek. İnternet sitesinde tüm ürünler en ince ayrıntısına kadar görülebilecek, haklarında bilgi edinilebilecek.

Neredeyse tüm marka ve modeller satın alınabilecek. İlgilendiğiniz, beğendiğiniz bir ürün varsa, bunu bana yazın, henüz site yayına girmemiş olsa da (10 gün içinde yayında olacak) ben sizin için fiyat çalışması yapar, ürünü temin edebilirim...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

hayırlısı olsun inşallah iyi şeyler olur

hayırlı uğurlu olsun allah yüzünüzü kara çıkarmasın inşallah...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim ve sizi tebrik ederim böyle faydalı bir girişimde bulunduğunuz için.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 3 4 5 6 7

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı