bol kazaç hayırlı olsun
|
|
|
|
bol kazaç hayırlı olsun
hayırlı olsun güzel başarıların devamı olsun inşallah.....
inş yolumuz düşerde,gelmek nasip olur.tekrar hayırlı olsun.bol kazanclar inş...
Hayırlı olur inşallah. Araç gereçler iyi ama heedf kitlenin özürlüler olduğu bu yerde ortez,protez gibi medikal imalatların da yapılması gerekiyor. Çünkü bu ürünler piyasada çok pahalı ve özürlüler adeta dolandırılıyorlar. Türkiyede yok diye iki tane aleminyum çubuğa 1000 tl para isteyen bazı uyanıklar yurt dışından malzeme getirttim yalanlarıyla özürlüleri adeta soyuyor.
hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar tamda bana yakın yerde açılmış inş gelirim bir çayınızı içerim![]()
bu ofis dediğinde sadece siparişlemi getiriyosun ? beylikdüzündeyim outlet e yakınım bi ara uğruycam
Ofiste ürün olmayacak. İnternet üzerinden satış gerçekleştirilecek. İnternet sitesinde tüm ürünler en ince ayrıntısına kadar görülebilecek, haklarında bilgi edinilebilecek.
Neredeyse tüm marka ve modeller satın alınabilecek. İlgilendiğiniz, beğendiğiniz bir ürün varsa, bunu bana yazın, henüz site yayına girmemiş olsa da (10 gün içinde yayında olacak) ben sizin için fiyat çalışması yapar, ürünü temin edebilirim...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
ofisiniz hayırlı uğurlu olsun Bülent abi.
hayırlısı olsun inşallah iyi şeyler olur
hayırlı uğurlu olsun allah yüzünüzü kara çıkarmasın inşallah...