Bence süper bir iş medikalciler resmen soğuyor
|
|
|
|
Çok güzel ve akıllıca bir fikir hayırlı olsun ..
Büyüksün Oturanboğa
Çoğu arkadaşımız alışverişe çıkamıyor, mağaza mağaza dolaşamıyor , Belki ileride "hepsi burada" sitesi gibi günlük kullanım ihtiyaçlarımızı daha uygun fiyatlara satın alabileceğimiz bir sanal mağazamız bile olabilir neden olmasın ..![]()
Bence süper bir iş medikalciler resmen soğuyor
inşallah herkez için hayırlı olur....
bilmediğimiz firmalarla uğraşmak yerine ihtiyacımız olan ürünleri bildiğimiz yerden almak en iyisi, hayırlı olsun...
öncelikle hayırlı olsun bülent çok zor bir işe kalkmışsın ama başaracağını billiyorum çünkü senin ne kadar azimle çalıştığını biliyorum başarılar dliyorum sana
çok akıllıca düşünülmüş bir iş. Yürüyemeyen ve hatta evden çıkamayan arkadaşlarımız için çok iyi olacak. Gerçekten küçük şehirlerde yaşayan insanlar gerek duyduğu malzemelere ulaşamıyor yada faiş fiyatlar vermek zorunda kalıyor. Mükemmel bir iş olacak. Bu arada para kazanma uğruna insanları sömürenlerden kurtulur inşallah. AMİN.... Allah yardımcısız olsun..
cok ıyı olur inşallah ankarada şube dusunursenız yardımcı olmak ılgılenmek ısterım saygılarımla bulent bey
Öncelikle hayırlı olsun diyorum... Şahsım adına ben hemen hemen tüm giyimda dahil ihtiyaçlarımı alış veriş sitelerinden alıyorum daha rahat ve ekonomik oluyor Mağazaların dar soyunma kabinlerinde kabir azabı çekmekten iyidir. Bu yeni sitemizde giyim v.s. diğer şeylerde olsun derim takdir sizin başarılar.
olması gereken,hatta geç bile kalmış güzel bir adım.İnşallah toplum hayrına olur.
bir tekerlekli sansalyenin (akülü)iç lastiğine 7 lira vermek varken medikalden 30 liraya temin etmiş biri olarak (o kişileri Allaha havale ettim) eğer amacına uygun ,bizleri fiyat ve kalte konusunda mağdur etmeyecek bir çalışma olacaksa ....sağolun varolun...
Başarılar diliyorum![]()
Ve ofisimizi kiraladık....
Bugün (9 Şubat 2012 Perşembe) itibarı ile Beylikdüzü'nde bulunan İstanbul Outlet Park Alışveriş Merkezi'nde ofisimizi kiraladık. Kısa bir süre içerisinde ofisi aktif hale getirmek için çalışmalarımız sürüyor...
Ofisimiz 120 m2 büyüklüğünde, tekerlekli sandalye için her türlü erişime uygun. Bulunduğumuz katta bedensel engelliler için uygun tuvalet de mevcut.
![]()
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Hayırlı uğurlu olsun.
Sen de varol Ayşe! Mekan büyük, her zaman bekleriz...
Hele şu ilk açılış yoğunluğu bir geçsin, güzel bir açılış partisi de veririz ofiste.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...