+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
2022 maaşı kesilen kişi vefat eden babasının emekli maaşını alabilir mi?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart 2022 maaşı kesilen kişi vefat eden babasının emekli maaşını alabilir mi?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımı eşinin 2022 maaşı üstüne araç olduğu gerekçesiyle kesildi.
    halbuki ikiside engelli ve iki çocukda okula gidiyor.onlar için bu araç lüks değil ihtiyaç bence.
    neyse bu ayrı bir tartışma konusu arkadaşımın hanımı nın 2022 maaşı kesildi fakat vefat eden babası bağkur emeklisi bu arkadaşımın hanımı babasının maaşını alabilirmi.herkese teşekkür ederim.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Neye dayanarak evliyse alamaz dediniz öğrenebilirmiyim

kardesim neyi dayanması mı var..
    evili oldugu koca bakmak zorunda oldugu icin benim bildiyim de alamaz..

afedersin ama kızmana gerek yok ve eşide ağır engelli nası olucak o dediğin

arkadaşlar çok mu zor bir soru sordum anlayıp yardımcı olucak kimse yok mu?

O halde ben şunu anlıyorum sorduğum soru Türkiye de sadece bizim başımıza geldi.
    Teşekkür ederim.

yetim maaşı alabilmesi için bekar olması gerekiyor

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı