+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 23 mesajın 1-15 arasındakiler
İşe girersem yetim aylığım kesilir mi?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İşe girersem yetim aylığım kesilir mi?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    yetim aylığımın bağlanma tarihi 25.05.2008 işe girsem kesilirmi bilgisi olan varsa cevap

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

teşekkür ederim

engelli aylığıyla yetim aylığı birlikte alınabilirmi

hayır,hangi maaşın çoksa onu alabilirsin ama ikisini aynı anda alamazsın...

Standart 2022 maaşı

315 tl yetim aylığı alıyorum yüzde elli engelli raporum var 2022 maaşına dilekçe verip yetim maaşını yükseltebilirmiyim

Evet, eğer aldığın aylık 2022 maaşından düşükse, sigorta müdürlüğüne dilekçe verip yetim aylığını 2022 aylığı seviyesine yükseltebilirsin.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

yetim aylığının bağlanma tarihi 1 ekim 2008 den önce olduğu için bir işe grdiğinizde yada memur olduğunuzda yetim aylığınız kesilmez, ta ki kendi çalışmanızdan dolayı emekli olunca kesilir.

sadelik;

benim anladığım kadarı ile sizin yetim aylığı,kanundeğişikliğinden önce bağlanmış...maaş kesilmez zannedersem ancak,bundan sonra yetim aylığı bağlayanların kesilir...

çok teşekür ederim

Arkadaşla bir konu hakkında beni aydınlatırmısınız lütfe;
    2022 sayılı 3 aylık 600 TL özürlü maaşı alan bir engelli 10 ekim 2009 da vefat etmiş ssk lı babasından yetim maaşı almak ve babasının sigortasından yararlanmak için başvurması halinde özürlü maaşından feragat etmesimi gerekir yani babasının maaşını amak isterse özürlü maaşı kesilir mi, birde vefat etmiş sigortalının eşide dul maaşını yani eşinin maaşını (600 TL) alıyor engelli kızı engelli maaşından vazgeçip babasından yetim maaşı alırsa annesinin maaşından düşme olurmu yoksa anne aynı (600 TL) mı alırmı?
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Konu umudum25 tarafından değiştirilmiştir (10.12-2011 Saat 18:32 ). Gerekçe: ekleme

sadelik yetim ayligini emekli sandigindan aliyorsaniz ssk da ise girerseniz kesilmez
    ssk dan aliyor sskli ise girecekseniz keslir
    ssk danaliyor emekli sandigindan ise girecekseniz gene kesilr biliyorum

umudum siz maas talep ederseniz
    anneniz olenin maasinin yarisini siz dotte birini alirsiniz tek cocuk alcaksaniz
    siz almadiginiz icin anneniz dortte ucunu aliyor

SHUKUFE;

Peki bağkurdan yetim aylığı alınıyorsa ve ssk bir işte çalışmaya başlanırsa kesilir mi?

birde şunu sormak istiyorum arkadaşlarr,2008 den önce alınan bagkurdan yetım aylıgı ssk işe girildiği zaman kesilir mi? birde bu yetım aylığının her ay 175 milyon olması bunu daha fazla yükseltme gibi bir şansı olurmu acaba.bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.şimdiden TEŞEKKÜRLER..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bagkurdan yetim maasi aliyorsaniz sskli ise girerseniz gene kesilir

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı