+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 23 mesajın 16-23 arasındakiler
İşe girersem yetim aylığım kesilir mi?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Gerçekten mi? Nerden öğrendınız peki bu bilgiyi.bende ögrenmek isterımde.birde neden 2008 den önce alanların kesilmiyor deniliyorda benım söylediğim kesiliyor.onu anlayamadım.ayrıca cvp için teşekkürler..

hurruyet gazetesinde ekonomi profesoru yaziyo ya
    simdi sgk oldu ssk bagkur emekli sandigi tek cati altinda toplandi
    artik oyle iki maas bilmem kac kocadan dul maasi bilmem emekli sandigi yetmleri ayricaligi yok

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

yane o zaman 2008 den önce olmuş sonra olmuş farkeden bişey yok diyorsunuz?yetim aylığı alan kişi sigortalı işe girince maaşı kesilir.bumudur shukufe hanım.dogru mu anlamışım

bende bağkurdan yetim aylğı alıyorum 5. ay 2008 de bağlandı

2008 den sonra ise girenler sgk olacagindan yetim ayliklari kesilir kendileri calismaya basladiklarinda
    2008 den once ise giren lerin aldiklari yani kazandiklari haklara dokunulmaz

SHUKUFE HANIM;

işe giriş tarihi mi baz alınıyor diyorsunuz?

shukufe;
    yanıt için teşekkür ederim maaş talebinde bulunacak olan ben değilim bir yakınımın durumunu yazdım ben orada, erkek kardeşi öğrenci olduğu için yetim maaşı alıyor ablası da engelli olduğu için 3 aylık özürlü maaş alıyor babasından yetim aylığı almıyor almak içn başvursa 3 aylığı kesilecek mi diye sordum

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    umudum sordugunuz ;iki kardeste dortte bir alir anne ayni yarisini alir olenin maasini yani sakat kiz kardesi ne aliyorsa onu alir talep halinde
    ozurlu maasi kesilir

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı