+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 18 mesajın 1-15 arasındakiler
PTT maaş kartı ile yapılan harcamalar nasıl geri ödeniyor?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart PTT maaş kartı ile yapılan harcamalar nasıl geri ödeniyor?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhabalar pttden verilen maaş karına isteğe göre hesap açılıyor para olmasa bile harcama yapıyorsun fakat bu harcamayı daha sonra ne şekilde geri ödüyoruz bir yakınıma ptt de çalışan kişi ödeme yapmıyorsunuz maaşınızdan kesinti oluyor demiş günü gelince acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

para olmadığında alışveriş yapılacağını sanmıyorum ancak olursa da, maaştan kesinti olucaktır.

Hesabınızda para yoksa harcama yapamazsınız.2022 maası hesabınıza yatınca ancak ondan sonra alışveriş yapabilirsiniz

arkadaşlar maaş karıtını alırken sorgulama yaptılar 250tl limit verdi deniz bank maaş kartına içinde para olmasa bile bu verilen limitten harcanabiliyor işte bunun geri ödemesi nasıl oluyor?

Maaş kesintisi olursa 3 ay sonra ödenir. Bence geri ödemesi bir tarihi vardır. Soruşturmak gerek.

arayın denizbank kı müşteri temsilcisi ile görüşün size bilgi verir

4440800

evet olayı öğrenmiş bulunuyorum bu konu denizbankı hiç bir şekilde alakadar etmiyor direk ptt ile ilgili verilen 250liralık limiti ptt tahsil etmiş bulunuyor bana ptt kartımdaki var olan 250liralık limit ile kartın içinde para olmasa bile harcama yapabiliyorum maaş zamanı geldiği zamanda kesiyorlar bu parayı olay budur yararlı buldum ben bu işi aklınıza takılan ptt kart ile ilgili bir sorun var ise 444 1 788 arıyorsunuz...

serap hanım. bu limit talebinde siz mi bulundunuz yoksa ptt kendisimi tanımladı? eğer kendisi tanımladıysa her özür grubuna aynı limitmi tanımlanıyor?

bende merak ettim yani her engelli içinmi bu limit

PTT dahil Her banka maaş müşterilerine kredili mevduat hesabı açar bunuda istediğin zaman kullanırsın maaş hesaba yattığı zaman senin kullandığın tutarı maaş yatmadan kaçgün önce çektiysen gün sayısına göre buna uyguladığı faiz oranıyla geri alır.

Bu 250 -TL PTT bedava vermiyor sizin anlayacağınız ek hesap %5 faiz ödeyerek kullanıyorsunuz. Aylık 1000-TL ye yaklaşık 60-TL faiz ödersiniz. Hesaba para yatırınca hesaba yatırılan paradan otomatik olarak çekilen parayı tahsil eder ve faizini de ayın hangi günü belirlendiyse o gün alır. Hiç bir kurum karı olmadan bedavadan para vermez.

peki pttkartı tüm alışverişlerde kulanabilecekmiyiz yani kredi kartı gibi

Peşin ödemelerde yani tek çekimlerde kullanabilirsiniz ATM kartları gibi

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    aldığın maaş tutarına göre verilen bir limit olsa gerek maaş hesaplamı yaptı 250tl limit veriyor maaşınıza göre dediler %70 ve üzeri olan herkes sanırım 250tl limitte

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı