+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Çıkan arızanın garanti içinde mi dışında mı olduğuna kim nasıl karar verir?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Çıkan arızanın garanti içinde mi dışında mı olduğuna kim nasıl karar verir?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba arkadaşlar engellilerle ile pek alakalı değil (ama alışmışız bu foruma yazmaya o yuzden) karşılaştığım bir problemi size sormak istedim yardımlarınızı bekliyorum
    yaklaşık 1 ay önce bir cep telefonu aldım şimdi arızalandı dijital ekranının içinin mürekkebi dağıldı ekran karardı ,garantili ürün olduğu için yetkili servise götürdüm servis yetkilileri bu arızanın garanti kapsamı dışında olduğunu bu arızanın çarpma,düşme ,darbe sonucu oluştuğunu o yuzden ancak ücretli tamir edebiliceklerini söylediler,oysa ben cep telefonumu ne düşürdüm nede darbe geldi zaten düşse veya darbe yese telefonun dışında bir iz olur veya ön camda bir belirti olur telefonun dışında hiçbir şey yok..benim size sormak istedigim bir ürünün garanti kapsamında tamir edilip edilemeyeceğine o ürünün yetkili servisimi karar verir ben tüketici olarak mağdur oldum mağduriyetimi nasıl giderebilirim hakkımı nasıl arayabilirim bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum teşekürler

Merhaba
    cep telefonunuzu servisi garantisi devam ettiği halde ücretsiz tamir etmiyorsa.
    Bulunduğunuz yerdeki Kaymakamlığa başvurunuz.onlar sizi yönlendirirler.
    Kaymakamlıklar tüketici hakem i olarak da hizmet veriyorlar.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşım cep telefonunun ekranı her hangi bir darbe yada baskı olmadıkça mürekkep dağıtmaz bu nedenlede garanti kapsamına girmez boşuna uğraşma parasın ver yaptır üzerine oturmuş veya cebindeyken bir yere sıkışmış olabilir yüzyılda beklese kendi kendine dağılması imkansız

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı