+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 43 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon
Toplam 632 mesajın 61-75 arasındakiler
Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar benim durumum şöyle. Babam 5 senedir eve gelmiyor. İnternet ve telefon aboneliği babamın üstüne.

Ben ttnet online işlem merkezinden netlimitsiz paketinden net 6 işyerim paketine geçdim. Aslında geçimiyecektim çünkü daha önceleri her seferinde bu işlemi yaptığımda bana hata veriyor ve işlemim gerçekleşmiyordu. Sonraki denememde ne göreyim birden işlemininz gerçekleşti dedi. Hemen ttneti aradım. Ordaki bayan bana 15 tlx5 ay kampanyaya dahil olmuşsunuz ve bu net6 paketine geçiş işleminizden dolayı kampanyanızı bozmuşsunuz. Buna göre 49 tl-15=34x5=170 tl cezası var dediler. Sonra Aralığın 20 sinde geçmişsiniz net6 paketine 31 aralığa kadar olan kalan 11 gün içinde 3 gb kullanım hakkınız var ve siz 6 gb download yapmışsınız. Bununda 25 tl kadar cezası var. 170tl+25tl+41 tl net6 işyerim paketi=236 tl kadar ortalama 250 tl kadar ocak faturanıza yansıyacaktır dediler.

Şimdi bunağen ben ttneti arayıp kayıt açtırdım bu meblağı ödeme durumumuz yok sadece engelli maaşı ile geçiniyoruz. Başka hiçbiryerden gelirim yok dedim beni eski tarifem olan netlimitsiz tarifeme geri çevirin dedim 4 gün oldu daha kaydım sonuçlanmamış biz size geri dönüş yapacağız diyorlar. Bekliyorum bakalım ne sonuç çıkacak.

Buna istinaden babamın üstüne olan internet aboneliğini indirimli olarak kullanabilir miyim? Eğer beni eski tarifem olan netlimitsiz tarifesine geçirmezler ise bana bu 250 tl meblağı ödemem gerektiğini söyleyen faturam gelirse ben ne yapabilirim? Sonuçta bu parayı ödememiz imkansız. Aydınlatırsanız çok memnun olacağım. Tekrardan tüm türkiyeye hayırlı uğurlu olsun bu yeni kanun.

Abonelik için telefon hattı istiyorlar. Yeni bir hat yoksa da sadece internet için hat çekiyorlar ama onun da aylık 12 TL sabit ücreti var, onu açtıracağıma telefon hattı açtırırım daha iyi hem sabit telefonum olmuş olur. İnternet bağlatan var mı, bilgi verebilir mi ?

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

loris arkadaşım banada sizin gibi 225 lira fatura çıkardılar bende tuketıcı mahkemesıne verdım ttnetten paramın iade edılcegı tarafıma iletildi parayı daha alamadım beklıyorumonumuzdekı hafta buyuk ıhtımalle alacagım gelen faturayı tuketıcı makemesıne şikayet formu ıle beraber ver faturayı sana tekarar iade ederler

Arkadaşlar, googledan arama yapınca bu linki buldum. Engelli kızım adına burdayım (4 yaşında). Sorum şu: Engelli yakınları nasıl başvuracak sadece sağlık kurulu raporu yeterlimi? yoksa özürlü kimliği falan mı çıkarmam gerekiyor?

arkadaslar ne olur beni de aydınlatın internetim yiğenimin üstüne soyadlarımız aynı ve ben ttnet kullanıyorum
    ne yapmam lazım

ben şimdi ttnet limitsiz tarifeden 61 tl ödüyorum ayda.engelli tarifesine geçtiğim zaman ne kadar ödeyeceğim ayda.ayrıca ev telefonu babamın üzerine kayıtlı olduğu için mecburen internette babamın izerine kayıtlı. bende bu tarifeden yararlanabilirmiyim...

Benim Kuzenim telekomda çalışıyor Sordum bugun ona sadace görme engeliler için bize bilgi geldiğini söyledi ya anlamadım gitti..:S

yabangulu89;

görme engelliler için her zaman vardı zaten aklın boşa karışmasın

Bende bugün telekoma gittim görme engell iarkadaşlar içinmiş bu tarife...

Herhalde okumanız yok?

1 ŞUBAT tan itibaren geçerli diyor en yukarıda dikkatli okuyun bu birinci
    ikinciside daha 10 dakika önce yazdım görme engelliler için olan kampanya zaten senelerce vardı. Bekleyin 1 şubatı arkadaşlar.

1 Şubat ta başlayacak olan tarife görme engelliler içinmiş.

ya ne çok indirim yapmışlar böle %25 en az %50 ve üzeri olmalıydı bu olay hatta tamamen ücretsiz olsaydı ya

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: _Songül_ Mesajı Gör
    1 Şubat ta başlayacak olan tarife görme engelliler içinmiş.
    hayır songül sana hangi bilgisiz dediyse yanlış demiş görme engelliler için zaten şuan var öyle bir kampanya 1 şubatta tüm engelliler için aktif olacak bu onun için bekleyin.

s.a arkadaşlar verdiğiniz bilgiler cok tşkr ederim. benim 13 yaşında %99 engelli kızım var net kullanamıyor ama arada ona oyunlar acıyorum oynayamıyor ama onunla ilgilendiğim için mutlu oluyorr müzik dinlemeyi cok seviyor açıkcası interneti o kullanıyor sayılmaz ama yinede bizde bu indirimden yararlabilirmiyiz..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: basari Mesajı Gör
    ya ne çok indirim yapmışlar böle % en az P ve üzeri olmalıydı bu olay hatta tamamen ücretsiz olsaydı ya
    buna şükür hiç yoktu yinede sağolsunlar

yasminw;

Evet serpil 1 şubattan itibaren yararlanabilirsiniz

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 5 / 43 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı