+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 20 / 43 İlkİlk ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 30 ... SonSon
Toplam 632 mesajın 286-300 arasındakiler
Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Ağlanıcak halimize gülüyorum şu an 20 sayfa yazılmış ama en az 8 sayfa açıklama isteyen var halbuki hemen hemen her sayafada açıklama var ama insanlar girip hemen cevap bölümüne O NE OLCAK BU NASIL BENİM NEKADAR OLUR diyor

Okuduğunuzumu anlamıyorsunuz, okumaya mı üşeniyorsunuz?

1:arkadaşlar ben bugün burdur telekom mudürlüğünden babamın üstündeki telefonu ve interneti aldım 1 dereceden yakını alabiliyor.
    2:internetiniz ne olursa olsun hem yuksetebiliyor hemde indirebiliyorsunuz
    3:tahüttülü olsa bile sözleşmeyi tekrar yeniliyorsunuz engelli kampanyasından yaralanabilirsiniz yani
    yardımcı olduysam ne mutlu

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

netdisk hediyeli netlimitsize geçtim bugün telefondada indirim varmış onuda yaptırdım gittiğiniz zaman onuda sorun

arkadaşlar bu siteye kuranlardan buraya fikirlerini sunanlardan hepsine şükranlarımı sunuyorum inanın bu site sayesinde tum özürlü haklarımdan yararlanıyorum 2 gün önceye kadar iskiden indirim +telefondan+internetten indirimleri bu siteden ögrendim emeği olanlar dan sonsuz saygılar

Merhaba arkadaşlar.
    Bu gün ttnet müşteri hizmetleri ile görüştüm.
    İndirimli internetten ancak görme engellilerin yararlanabildiğini söylediler.
    Eğer bütün engellileri kapsayan indirim olursa bunu resmi sayfalarında
    bildirileceğini söyledi.Türk telekomdaki indirim ise çok düşük.
    Ben en düşük tarifeden görüşüyordum,eğer gündüz konuşmazsam
    aylık sabit ücret 13.5 TL.Şimdi ise sağlık raporu ve kimlik fotokopilerini
    verdim,aylık sabit ücret,gündüz konuşulmaz ise 12.5 TL.
    Su için müracaat ettim aynı evraklarla,10 gün sonra bana geri bildirim
    geldi,isteğiniz incelenip,vergi indiriminden yaralanabileceğiniz kararına varılmıştır.
    Bundan sonraki faturalarınız %50 indirimli olarak gelecektir.
    Avea hattım vardı iki adet, ikisi de 18.5 TL 150 dakikaydı.
    Rapor ve kimlik fotokopisini verdim,şu an el ele kampanyası oldu kampanyam.
    Aylık sabit 20 TL 400 dakika ve Avea'lılara da sınırsız.Sms ekstra...
    İgdaşı aradım indirim yok.Elektrikte indirim yok.Onlarda da olur İnşaAllah...

arkadaş ben Bugüm internet indirimi yaptırdım %25 indirimim var ortapedi%40 özürlüyüm

bugün telekom a uğradım, engelliler için indirimden haberdarlar. Limitsiz net e geçmeyi düşünüyorum, aylık 15 tl yalın internet hizmeti olmak üzere toplam 56 tl oluyor. Turkcell, avea, vodafone lerde geçerli mi indirim ?

arkadaşlar koçnet de destekçi biri kampanyası var koçnette de engelli indirimi başlamıştır tarife değişikliğide yapabılırsınız

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var...net ve telefonu ben üstüme aldım ama benim netten yiyenimde kendi bilgisayarında kullanıyor yanii...2 pc bağlı...bir kutu ile bu durumda ben indirimden yararlanabilirmiyim bir sorun çıkarmı.. onların evi benim bir alt katımızda...

Seher ))
    Onu da söylemeyeceksin artık.

Onların sisteminde gözüküyor...yaniii baktılarmı görebiliyorlar...dağılımını...

Arkadaşlar,
    dün eşim gitti evrakları götürdü;
    Ağustos ayına kadar taahütüm devam ettiği için 168 TL ödemem gerektiğini tutarı ödedikten sonra engelli indiriminden yararlanacağımı belirtmişler.
    Bende Ağustos ayına kadar beklemeyi tercih ettim. Acaba taahhütü etkilemeden geçebilirmiyim.

Standart internette engellı indırimi.

merhaba,ben engellilere uygulanan internet indırimden faydalanmak istıyorum.fakat şöyle bir sorunum var.internet benim degil babamın üzerıne.yani abone olan babam.bu durumda yine de indirımden faydalanabilirmiyım.tşk ederım.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    tugce_k80;

Faydalanırsınız, babanız sizin kimliğiniz, engelli kimlik kartınız ya da raporunuzla beraber telekoma başvuru yaptığında tarifenizi değiştirirler
    • Engelli müşteriler, istenen belgelerle birlikte Türk Telekom Ofisleri'nden birine başvuru yapılmalıdır
    • Engelli müşterilerin kendileri başvurabileceği gibi, 1. derece yakınları (anne, baba veya çocuk) da başvurabilir.
    • İndirimli paketler, Yalın İnternet hizmeti ile birlikte de sunulmaktadır.

Başvuru sırasında istenen belgeler:

• T.C. Nüfus Cüzdanı
    • Özürlü Kimlik Kartı veya Sağlık Kurulu Raporu
    • Başvuru yapan 1. derece yakını ise, başvuru yapan kişiye ait T.C. Nüfus Cüzdanı

Özür Oranı % 40 ve üzeri olan Engelli müşteriler, indirimli internet paketlerinden faydalanabilir.
    Her engelli müşteri üzerinde bir adet aktif indirimli internet aboneliği olabilir.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 20 / 43 İlkİlk ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 30 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı