+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 43 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 12 ... SonSon
Toplam 632 mesajın 16-30 arasındakiler
Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    1 Mbit sınırsıza ben 49 ödüyorum.
    şimdi ;
    26,34 veya 26,34 + 16,19 = 42,53 iki seçenekten birini ödücem ben bunu anladım

49 yerine 26,34 ödenecekse süper bişe.ama öyle değilse hiç uğraşmam 3 tllik indirim için.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

%25 ile 3 tl inmez daha cok iner..3 tl icin yapamazlar zaten bunu

3 değil ya %25 diyor. 50 tl de 12 tl yapar. Az ama senede 150 tl yapıyor varsa hakkım kullanırım niye bırakcam.

Arkadaşlar o fiyata KDV-ÖTV dahil değil diye okudum ben..

Ben 8mbit' kdr sınırsız 35 lira ödüyorum boş yere başvuru yapmayayım

ben bugün ttet telefon açtım hyr yapmıyoruz dediler görme engeli olanlara yapıyolarmış

Daha çok yeni , haberleri olmaması normal.

sabit telefon dada vrmı aceba bn konişim konuşmayim 16tl ödüyom unuda sormuştum 4 ay önce hyr dediler

Bilgi için teşekkürler.

bu tüm engellilerimi kapsıyor,yoksam sadece görme engellileri?

Benim özürlü kimlik kartım yok özürlü kimlik kartı zorunlumu raporum yüzde 40 üstünde ama bilgisi olan varmı birde sabit telefon şartı varmı telefonsuz internet mesela 4gb internet kaç para

arkadaşlar 1 şubattan itibaren diyor siz hemen derde düştünüz o tarihi bekleyin bakalım bi çok acelecisiniz çokkkk

Talking Engelli vatandaşlara ucuz internet

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    BTK'nın internet sayfasında yer alan Kurul kararına göre, engelli kullanıcılara sunulacak DSL internet hizmeti için mevcut ücretlerde yüzde 25 indirim yapıldı. 1 Şubat 2012 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek uygulamaya göre özür oranı yüzde 40 ve üzerinde olan engelliler 6 DSL internet paketini indirimli olarak alabilecekler.

Uygulamadan hem ilk defa abone olacak hem de halen DSL internet abonesi olan engelli kullanıcılar yararlanabilecek. İndirimden faydalanmak isteyen engelli vatandaşların veya birinci dereceden yakınlarının özürlülük oranını gösteren belge ile abonesi oldukları ya da olacakları İnternet Servis Sağlayıcıya başvurmaları gerekiyor.

Haber Kaynağı : Haber7.com

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 2 / 43 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 12 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı