+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 14 / 43 İlkİlk ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 ... SonSon
Toplam 632 mesajın 196-210 arasındakiler
Engelsiz internet onaylandı. Engellilere internet % 25 indirimli

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    walera;26 liraya kdv ve ötv dahil değil..

indirimli internet almak için tekrar rapormu çıkaracağız yoksa elimizde bulunan özürlü kartı geçerli mi

telekom sitesinde sadece raporu getirenlere diye yazıyor bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

başbakanlık özürlü kartı varsa yeterli benim o kartın fotokopisini aldılar ama hala daha başlamadı sisteme yüklememişler

walera;

ilginize teşekkür ederim ben bu ay sonu başvuru yapmayı düşünüyorum biliyorsunuz ki bu ülke de herşey geç oluyor

arkadaşlar benim internet babamın üzerine net limitsiz 8 mgbit raporumu babama versem tarifemi değiştirmeden bu indirimden faydalanabilir miyim?

yahu düzgün bir bilgi yazan yok. sadece internetle iş bitmiyor tlf alacaksın tlf yoksa ayda 15 tl yalın inter net bedeli var.
    biriniz tlf kıyıp arayamoyor telekomu
    biriniz arayın 4 gb nekadar
    limitsiz 8 mabt ne kadar ögrenin yazın şuraya beleş gilgi arıyorsunuz anca

mustafa bey çok alemsiniz! vesselam. arkadaşlara akıl vereceğinize,telefona siz kıyıp! arasanız,işin doğrusunu öğrensenizde,burada ücret mukabili satsanız!!!!

sen müşteri hizmetleri denilen baş ağrısını hiç ömründe aramamışsın belli,orayı arayıpta 10-15 dk konuşup hiçbirşey öğrenemeden telefonu kapatmamışsın belli. unutma,forum bilmediğini sorma,öğrenme,bildiğini paylaşma platformudur.

sayın şifa

bilgin için sağol bimiyordum birdaha yapmam

"Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu tarafından onaylanan Yeni Müşteri Kampanyası, Satış Performans Kampanyası vb. kampanyalar ‘Engelliler İçin İnternet Paketleri’ için de geçerlidir. " bunun ne demek olduğunu düşünen var mı..

sevgili kürekci mustafa dostum şifa sizin için söylememiş o yazdıklarını üstünüze alınmayın lutfen bir üstündeki yazı için yazmıştır

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: idosente Mesajı Gör
    arkadaşlar benim internet babamın üzerine net limitsiz 8 mgbit raporumu babama versem tarifemi değiştirmeden bu indirimden faydalanabilir miyim?
    aynı durumdayım bu konu hakkında bilgisi olan var midur?

Anlaşmanın bitmesini bekliyceksiniz sanırım.
    Aslında en iyi bilgiliyi müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

Müşteri hizmetlerini aramıştım ben, onlarda da durum daha vahim. Sadece görme engelliler için kampanyadan bahsediyorlar. Onlara da bu yeni durum için bilgi verilmemiş gibi görünüyor. Uygulamanın netleşmesi için biraz bekleyeceğim ben. Zaten bu ay için fatura değişmeyecek

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    benim kampanya dahilindeydi ve indirimli süresi bittiği icin değiştirdiler.8 ay 27 tl kampanyası idi.9.ayda başvurunca yapıldı.ordan yardımcı oluyorlar zaten,en azından bana öyle denk geldi.8 mbit sınırsız 41 tl ödeyecem artık.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 14 / 43 İlkİlk ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı