+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 27 mesajın 16-27 arasındakiler
Turkcell, Vodafone ve Avea neden engelliler için güzel bi tarife yapmaz!?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Öğretmen hattında duyduğuma göre aylık 13 YTL aylık sabit ücret ödüyorsun ve sınırsız konuşma sunuyor.Böyle 3 kişi seçip bedava konuşuyorsun.
    hangi oparatör müş bu?

Yalnızca faturalı hatlarda mı geçerli engelli indirimi? Faturasız hatlar için herhangi bir indirim baktım ama göremedim?

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

vodafone engelleri aşan tarifesi ayda 25 tl 20.000 dakika vodafonelularla diğer yönlere 20 kuruş dakikası

Aylık sabit ücret olmayan bir tarife sormak istemiştim?

Avea'da her alışkanlığa uygun bir tarife var. Benim seçimim Elele

Aveadan %40 üstü özürlü vatandaşlara her yöne 400 dakıka tüm avealılarla sınırsız aylık 20 tl.

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: necmeddin Mesajı Gör
    Avea'da her alışkanlığa uygun bir tarife var. Benim seçimim Elele

Aveadan %40 üstü özürlü vatandaşlara her yöne 400 dakıka tüm avealılarla sınırsız aylık 20 tl.

Onu kullanacağıma bunu kullanırım,

Hesabını Bilen Tarifeler

Engellilere yönelik tarifelerin hiç biri avantajlı değil, resmen engellileri soyma projesi.
    Konu Mami Junior tarafından değiştirilmiştir (30.01-2012 Saat 10:20 ).

bende önümüzdeki ayda faturalı hatta geçme niyetindeyim tüm operatörleri inceledim galiba bana göre en uygun tarife vodafone hesabını bilen tarife aylık 25 tl heryöne 500 dakika güzel varsa önereceğiniz

Mami Junior;

sana göre o ben aylık avea içi 5000 dakika kullanıyorum oda en az hangi operatör 20 tl ye 5000 dakika veriyorsa söyle geçeyim hemen!

Güzel kardeşim, diğer yönlerde önemli ve sms , internette yanında olmalı.
    Düşün senin dediğin tarife bile yeni çıktı.
    Bizleri nasıl soyduklarını düşün.
    Bilmeyen araştırmayan bi çok insan sırf engellilere yönelik diye bu tarifeleri seçiyolar ve bilmediklerinden (buna bende dahil 2 sene öncesine kadar) kazık yiyolar.

Mami Junior;

Bence soygun değil kardeş. Mesela aveanın heryöne 500 dk.++ 1000 sms++ 1 Gb internet olan tarifesi var hemde faturasız 19 tl
    Yalnız dediğim gibi avea yı rahatça arayacağım 5000 dakika veren hangi operatör varsa düşünmeden geçerim.
    Uzun lafın kısası zevkler ve renkler tartışılmazmış misali.
    Bana göre avea el ele tarifesi bulunmaz nimet sana göre kazık. Bana güzel diye sana da güzel olacak diye bir kaide yok. Çünkü internet ve sms bana lazım olmayan bir şey sana lazım olan bir şey.

Ben genel olarak söyledim, engelliler için yapılan tarifelerin soygun oldugunu (daha öncekiler özellikle) ve aveanın da o tarifeyi yeni yaptıgını.
    Senin daha önce açtıgın konuyada yazdım, aveanın paketine sms ve internet paketi olsaydı tam olurdu.
    Şimdi gene yarım kaldı.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar

Mami Junior;

Evet sende haklısın kardeş

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı