Yalnızca faturalı hatlarda mı geçerli engelli indirimi? Faturasız hatlar için herhangi bir indirim baktım ama göremedim?
|
|
|
|
Yalnızca faturalı hatlarda mı geçerli engelli indirimi? Faturasız hatlar için herhangi bir indirim baktım ama göremedim?
vodafone engelleri aşan tarifesi ayda 25 tl 20.000 dakika vodafonelularla diğer yönlere 20 kuruş dakikası
Aylık sabit ücret olmayan bir tarife sormak istemiştim?
Avea'da her alışkanlığa uygun bir tarife var. Benim seçimim Elele
Aveadan %40 üstü özürlü vatandaşlara her yöne 400 dakıka tüm avealılarla sınırsız aylık 20 tl.
Onu kullanacağıma bunu kullanırım,
Hesabını Bilen Tarifeler
Engellilere yönelik tarifelerin hiç biri avantajlı değil, resmen engellileri soyma projesi.![]()
Konu Mami Junior tarafından değiştirilmiştir (30.01-2012 Saat 10:20 ).
bende önümüzdeki ayda faturalı hatta geçme niyetindeyim tüm operatörleri inceledim galiba bana göre en uygun tarife vodafone hesabını bilen tarife aylık 25 tl heryöne 500 dakika güzel varsa önereceğiniz
Mami Junior;
sana göre o ben aylık avea içi 5000 dakika kullanıyorum oda en az hangi operatör 20 tl ye 5000 dakika veriyorsa söyle geçeyim hemen!
Güzel kardeşim, diğer yönlerde önemli ve sms , internette yanında olmalı.
Düşün senin dediğin tarife bile yeni çıktı.
Bizleri nasıl soyduklarını düşün.
Bilmeyen araştırmayan bi çok insan sırf engellilere yönelik diye bu tarifeleri seçiyolar ve bilmediklerinden (buna bende dahil 2 sene öncesine kadar) kazık yiyolar.
Mami Junior;
Bence soygun değil kardeş. Mesela aveanın heryöne 500 dk.++ 1000 sms++ 1 Gb internet olan tarifesi var hemde faturasız 19 tl
Yalnız dediğim gibi avea yı rahatça arayacağım 5000 dakika veren hangi operatör varsa düşünmeden geçerim.
Uzun lafın kısası zevkler ve renkler tartışılmazmış misali.
Bana göre avea el ele tarifesi bulunmaz nimet sana göre kazık. Bana güzel diye sana da güzel olacak diye bir kaide yok. Çünkü internet ve sms bana lazım olmayan bir şey sana lazım olan bir şey.
Ben genel olarak söyledim, engelliler için yapılan tarifelerin soygun oldugunu (daha öncekiler özellikle) ve aveanın da o tarifeyi yeni yaptıgını.
Senin daha önce açtıgın konuyada yazdım, aveanın paketine sms ve internet paketi olsaydı tam olurdu.
Şimdi gene yarım kaldı.