Elektrik, su faturalarında indirim olduğunu duydum, doğru mu?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.06-2007 22:11
Elektrik, su faturalarında indirim olduğunu duydum, doğru mu?
merhaba arkadaslar evdeki faturalarda engellilere sitedeki yazılardan indirimli oldugunu okudum dogrumu dogru ise babamın üzerine olan faturaları üzerime alıp faydalanabilirmiyim? nasıl halledecem bunu?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.06-2007 23:14
Bazı yerel belediyelerde özellikle su faturalarında özürlü indirimi var.(Hatay da olduğu gibi) fakat butür indirimler İstanbul için sözkonusu değil.(Bir ara İSKİ'ye mail atmıştım,yazıyı bulamadım ama indirim olmadığını yazmışlardı.)
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.06-2007 23:24
slm
zonguldak belediyesine rAporla giderseniz yüzde 50 indirim uyguluyolar....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.06-2007 14:12
ben orduda yaşıyorum ve suyu %50 ucuz ödüyorum. güzel bişi. inşallah tüm illerde uygulamaya geçer...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.06-2007 10:37
Tabikide indirim var. su faturasında var.
Elektrik faturalarında gazilere var. Ama biz engellilere yoktur.
Bunun için bir girişim yapsak ne dersiniz ?
Site adminine duyurulur.
Elektrik faturalarında da indirime gidilmesi yönünde bir çalışma yapılsın.
Bizde çalışmayı destekleriz.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.07-2007 13:29
evet arkadaşıma katılıyorum kesinlikle engelli arkadaşlar için türk telekom tarafından Adsl indirimi yapılması gerekmektedir.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.07-2007 13:39
elektrik faturası duymadım ama,su faturasında %50 indirim var..sakaryada bende faydalanmaktayım...telekom olayına gelince de inşallah olur valla olursa çok da iyi olur arkadaşlar..lakin artık telekom yabancıların tekelinde olduğu için indirim beklemekte pek doğru olmasa gerek
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.07-2007 13:54
sevgili ndipi;
haberleşmede bir kaç firma olamayacağında(çünkü alt yapı sorunu) tek bir haberleşme olan telekomun tekeli kayıtsız şartsız devam edecektir..şimdi baktığımızda aslında bu çok çok tehlikeli bir durum..çünkü oluşabilecek bir savaş durumunda haberleşmeden yararlanmak imkansız...neyse başka konuya geçmiyelim
telekom şu an en kötü bağlantıya en yüksek bedeli ödetmeye devam etmekte.birde üstüne üstlük kampanya yaptık..herkes internet sahibi olsun diye ucuzlattık demeleride ayrı bir durum(nasılsa salağız ya yiyoruz hani sözüm ona)en pahalı ve en kötü interneti kullanıyoruz...hoş bir tarife beklemek de bir nevi mucize olur engelliler için
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.07-2007 14:09
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.07-2007 09:42
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.09-2009 21:28
sLm ben de istanbul b.çekmecde yaşıyorum su faturasın da indirm var ı varsa neler yapmam lazım acil cevap verirseniz sevinirm
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.09-2009 22:11
Ben manisada yaşıyorum iki çocugum özürlü ikisinde raporunu ve nüfus cüzdanı fotokopisini götürdüm birde dilekce yazıyorsunuz su idaresine baş vuruyorsunun yıllık olarak bir kişiye 40 metre küp indirim yapıyorlar iki çocuk toplam 80 metre küp indirim yapılıyor bilginize
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.09-2010 17:05
Arkadaşlar yeni tuttuğum evin elektrik sayacını üzerime aldım fakat herhangi bir vergi muafiyeti yada indirim yok dediler, güncel bilgisi olan varsa yazabilir mi?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.10-2010 13:57
evet suda mersinde yüzde elli indirim var.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.11-2010 20:57
çoğu şehiirde engellilere su indirimi var da;elektrik indirimi başladığını duydum bu gün,bilgisi olan varmı?
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları