Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
  1. #1
    Üye
    asdqwe111 Avatarı

    Üyelik Tarihi
    07.09-2015
    Son Giriş
    13.12-2016
    Saat
    16:22
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Mesaj
    37
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    alman vatandaşı olabilmem için ne gibi şartlar gerekıyor , %70 engelliyim bu sorun yaratır mı ?

  2. #2
    Üye
    tarum 41 Avatarı

    Gerçek Adı
    MURAT
    Üyelik Tarihi
    29.11-2013
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    15:27
    Yaşadığı Yer
    dunya
    Mesaj
    707
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Bildigim kadariyla almanla evlenmen lazim anlasmalida evlenebilirsin detaylari netten bulabiirsin

  3. #3
    Üye
    YÖRÜKOGLU Avatarı

    Gerçek Adı
    YÖRÜKOĞLU
    Üyelik Tarihi
    31.12-2005
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    DORTMUND--DEUTSCHLAND
    Mesaj
    2.074
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Herhangi bir nedenle Yabancılar Yasasının kolaylaştırılmış vatandaşlık hükümlerinden yararlanamayan bir göçmen, aşağıdaki koşulları yerine getirdiği takdirde, Vatandaşlık Yasasının 8. maddesine göre Alman vatandaşlığına geçebilir. Hukuka uygun olarak gerekli oturma süresi bazı yabancı gruplar için farklılıklar içermektedir:- Almanya’da en az 8 yıl yasal oturum,- Siyasi iltica başvurusu kabul edilenler için 6 sene oturum,- 60 yaşından büyük yabancılar için 12 sene oturum,- Alman devletinin koruması altında olan veya hiçbir vatandaşlığı olmayan yabancılar için 6 sene oturum,- Alman devletinin çıkarlarının gerektirdiği hallerde en az 3 senelik oturum,- Bir Alman tarafından evlatlık edinilen çocuklar için 3 senelik oturum,- Vatandaşlık başvurusu yapıldığında, “oturma izni”ne (sınırlı veya sınırsız) veya“yerleşim izni”ne sahip olmak,- Almanya'da temelli olarak yerleşmiş olmak (geçici bir nedenle Almanya'da bulunanlar bu aktan yararlanamaz);- Alman medeni hukukuna göre reşit olmak ve kişilik haklarının herhangi bir nedenle kısıtlanmamış olması,- Sabıkasız olmak. Yabancılar Yasasının 46. /1.- 4. maddeleri ve 47./1. - 2. maddeleri uyarınca sınırdışını gerektirecek herhangi bir durumun bulunmaması. Ağır para veya hapis cezasını gerektirecek suçların işlenmiş olması veya yasadışı kamu düzenini bozucu faaliyetlere katılınmış olması Alman vatandaşlığına geçişe engel oluşturur,- Kendisi ve ailesi için yeterli bir konuta sahip olmak,- Kendisi ve ailesinin geçimi için yeterli bir gelire sahip olmak. Herhangi bir nedenle sosyal yardım veya işsizlik yardımı alan bir yabancı Alman vatandaşlığına geçemez. Herhangi bir nedenle işsizlik parası, hastalık kasası yardımı, çocuk eğitim parası, konut yardımı veya BaföG alanlar için gelecekteki gelir durumlarının nasıl olabileceği değerlendirilir.- Yeterli düzeyde Almanca bilmek,- Anayasal düzene bağlılık belgesinin imzalamak,- Eski vatandaşlıktan ayrılmak.Yukarıdaki koşulları yerine getiren, 16 yaşını doldurmuş bir yabancı vereceği bir dilekçe ile Alman vatandaşlığına geçebilir.