Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

• Kamu kurumlarına engelli personel alımları artarak devam etsin!

Malum, kamuda 40 bin engelli personel açığı bulunmaktadır ve birkaç bakanlık 8 bine yakın engelli personel istihdamı için bugünlerde gerekli süreci işletmektedir.

Siz de bu alımların önemli ama eksik olduğunu düşünüyor ve 30 bin kişilik istihdamın gerçekleştirilmemesinden kaygı duyuyorsanız, lütfen hazırladığımı metni ilgililere gönderin ve tüm kadroların doldurulması için kamuoyu oluşturulmasına destek verin. Zira onlarca kamu kurum ve kuruluşunda çalışmayı bekleyen binlerce arkadaşımız var...

Buraya tıklayarak konuya dair detaylara erişebilir ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.
  • Site İstatistikleri

Üye Sayısı: 43,580
    Konu Sayısı: 37,294
    Çevrim İçi Olanlar: 417

Son Üye: mu38
  • Manşet Yorumları

OturanBoğa

Aşağıdaki bağlantıda da 10 Şubat Cuma günü yapılacak panelin programı var... Ayarlayabilirsem ben... Son mesaja sıçra

"Dünya Engellilik Raporu" Tanıtım Toplantısı 9-10 Şubat 2012'de İstanbul'da yapılacak

OturanBoğa on 03.02-2012
    OturanBoğa

50’den fazla sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek başlattığı “Nefret Suçları Yasa Kampanyası”... Son mesaja sıçra

“Sen de başkasın, nefretme*”

OturanBoğa on 02.02-2012
  • Güncel Blog Mesajları

Bir Gün Sakat Kal

Düşündüm de, aslında bizleri kolay bir şekilde anlayabilirsiniz. Size birkaç yöntem söyleyeceğim. Yarın evden çıkarken bağcıklı bir ayakkabı giyin ve ayakkabının bağcıklarını birbirine bağlayın. Ya...

27.01-2012 11:46

Şeyy.!.Neydi yahu..?

Ekşi şeyler yiyorsanız, tv ye bilgisayarda görsel ögelere çok bakıyorsanız.Bir çok sorunla karşı karşıya kalıyoranınız veya anemi gibi bir hastlalığınız varsa sizi bekleyen şeyin adını bile...

30.01-2012 16:36

Savaşçı anneler..

Herkes annesini sever.Anne evin vazgeçilmez demirbaşı. Zor zamanların yılmaz savaşçısı. Bazen bir aşçı,bazen öğretmen,bazen iki ayaklı banka,bazen psikolog,bazen doktor bazen de insan hakları...

02.02-2012 13:30

Çile! Çile Raporum Çile! Ahh, Çile Raporum!:)

Bir kaç saat önce raporlarla ilgili bir yazı yazmıştım. Sonra da "Çile Bülbülüm Çile" şarkısını açıp mekiğe geçtim:) Ana! Bizim mekikte müzik "Çile! Raporum Çile!" olarak çalmaya başlamasın mı? ...

03.02-2012 00:54

Kitap: Engellilerin Gözyaşları

kitap engellerin gözyaşları bizim ülkemizde pek çok engelli yaşar 1.milyona yakın engelli vatandaşımız yaşar engellileri çeşitlidir kimisi zihinsel kimisi bedensel kimiside görme engellilerdi bizim...

05.02-2012 18:08
  • Güncel Forum Mesajları

baykus

Mesajı Gör

selam arkadaşlar, istanbul büyükçekmece devlet hastanesin"den özürlü raporu almak istiyorum. Telefonla aradığımda operatör, Randevu sistemi yok dedi. pazartesi veya perşembe gel, raporu al dedi.....

baykus 08.02-2012, 18:04 Son mesaja sıçra
    cemil84

Mesajı Gör

Valla,bende çok vakıf değilim bu konulara ama sen Kamu'da çalışyorsun.Bunu iyi değerlendir.Çok iyi araştır mutlaka senin için bir çözüm yolu vardır.Ben de senin gibi masa başı veya az hareket...

cemil84 08.02-2012, 18:03 Son mesaja sıçra
    sivaslı

Mesajı Gör

şimdi şöyle bir şey var ben işitme sorunumun iç kulaktan mı orta kulaktan mı kaynaklanıp kaynaklanmadığını nasıl anlayabilirim tomografide kulak örs çekiç vs. hepsinde problem yok kulak yolu açık...

sivaslı 08.02-2012, 18:01 Son mesaja sıçra
    Kalem

Mesajı Gör

Dursun, okuldan yeni geldim. Senin yazını okudum. Hemen yazdıklarını avukat arkadaşa da okudum.
    İşlemleri doğru bir şekilde ve doğru yere yaptığından emin olamıyoruz.
    Buradan olmayacak bu iş.
    En...

Kalem 08.02-2012, 18:05 Son mesaja sıçra
    ekinos

Mesajı Gör

mrb bir sorum olcak tarım bağkur yetimlerine intibak varmı peki

ekinos 08.02-2012, 17:58 Son mesaja sıçra