+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 30 mesajın 16-30 arasındakiler
İstanbul'da engelli kamu personeli 1 gün idari izinli

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    tatıl guzel dıımı keyfını çıkarmaya bakınnn)

PERŞEMBE GÜNÜDE TATİLMİ NASIL ÖGRENCEZ SABAHI MI BEKLİCEZ YOKSA amirlere söylemk gerekir mi ben yokum diye:S

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Aekadaşlar benim yerel gazeteci bir arkadaşım var perşembe günüde size tatil dedi haberini yapmışlar gazete basıma gitmiş tam netleşmesi için valiliğin açıklamasılazım ilerleyen saatlerde belli olucaktır sanırım

Standart İstanbul'da engelli kamu personeli 1 gün idari izinli YA PEKİ ÖZEL KURULUŞLARDA

Ya peki bizim gibi özel kuruluşlarda çalışan engelilerin bu güç şartlarda işe gitmelerinin zorlanması nasıl hak ve adalettir . birileriinin bunuda konuşması gerekmez mi ?=

iş verenin insiyatifine kalmış tabi duyarlı olması gerek tabi o a çok zor gibi....

Haberler yarın da tatil diyor ama Valiliğin sitesinde henüz birşey yok.

İstanbulda Kar Tatili uzatıldı

İSTANBUL (A.A) - İstanbul Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli ve 2 gündür idari izinli sayılan engelli personel ile hamilelerin yarın da izinlerinin devam etmesine karar verdi.
    İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kentte devam eden kar yağışının yarın akşam saatlerine kadar devam edeceğinin tahmin edildiği belirtilerek, şöyle devam edildi:
    ''Don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında meydana getirebileceği olumsuz etkiler göz önüne alınarak, tedbir amacıyla, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli özürlü personelle hamilelerin idari izinlerinin yarın da devam etmesine karar verilmiştir.''

AA yazmış ama haberde tarih geçmeyince yeni olduğu anlaşılmıyor ki? 2 Şubat diye belirtmeleri gerekir.

12 sonra mı yinelenir sayfa acaba? bekliyeceğiz

en iyisi benim gıbı yapın yıllık izinden ben 5 gün aldım rahatca evımdeyım yarını düsünmewden ))

sanki iznimiz var:S tuzu kuru

bıraz tuzum kuru sayılır gecen yıldan kullanmadıgım izinle beraber bu yıl toplam 49 gunum var beş gunu kullansam bısı olmaz dedım

yarınDa tatil var mı acaba: BURDA KAR YAGIYOR

Üye
    Son Giriş
    27.03-2012
    Saat
    21:04
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL / Beyoğlu

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    evet ya yarında tatil mi kar yağıyor istanbula. alıştım üç gündür sıcak eve

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı