+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5
Toplam 67 mesajın 61-67 arasındakiler
15.000 tl ile ne iş kurulabilir?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

15000 sermaye ile bayan çanta işine girerdim. Az sermaye ile kurabileceğin bir iş hemde kâr marjıda yüksek.

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Ben olsam ek iş olarak pc tamiri yapıyorum 15.000 tl kredi alıp kendi dükkanımı açardım çünkü bu işin maliyeti çok düşük..hem de çoluk çocuk pc çabuk bozuyor

cafe fastfood düşünüyorum ama burda da çok sayıda var. aralarında rekabet etmek zor gibi

Sizin hangi işe yatkın olduğunuz, veya hangi iş kolunda başarılı olacağınız önemli değil mi sizce

Patlamış mısır+bardakta mısır+pamuk şeker+közde mısır standı al ve Antalya'nın yazlık bir mekanında satmaya başla. Yanına 1 kişi alsan yeterlidir standın kralını 10.000 liraya hazır alır ya da yaptırırsın, sadece o mekanda bu işi yapan birinin olmaması lazım ya da uzun bir sahil kordonu varsa bir ucuna sen kurabilirsin. Yapımı çok basit bu işin yeter ki mekan araştırması yap. 15.000 bile tutmıcaktır.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Benim aklıma bi FİKİR GELDİ kişide yanInda yardımI olursa size halı yıkama ve araba yıkama acın derim bi arac iç dış en az 15 lira ve onun üstünde yıkanıyor onun yanında halı yıkamada olacak bi metre kare halı 2.500 kuruştan yıkanıyor bazende bunun üstü oluyor hiç bişey alıp satmana gerek yok sadece 10 bin lira ile yapılabilinir şimdi arac nerde bulacam derseniz halıları taşımak için yandan kasalı motorlar 2000 lira civarı oda tertemiz iş siz sadece işin başında durun bi elemen yapsın

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 5 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı