+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 26 mesajın 16-26 arasındakiler
İlköğretim okulunda çalışmak mı daha zor yoksa lisede çalışmak mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    nihat8102 siz küçük bir ilçede falanmısınız ki
    personel sayısı az

Arkadaşım bu idarecilerine göre değişiyor benim okulda ben tüm işleri yapıyorum idare sadece TKY ve Staratejik Yönetimi yapıyor geri tüm işler bende daha doğrusu stratejik planı bile ortak hazırladık ancak ben okulun işleriyle uğraşmaktan keyif alıyorum bu hususta hiç şikayetim yok hatta bu işleri yapmayı daha ziyade ben istedim. personelin İLSİS'teki tüm işlerini yapıyorum, kademe, derece ilerlemesi, demirbaş kayıtları ve istekleri , öğrencilerin devamsızlıkları ve raporları e-okul'daki tüm işlemleri, özlük dosyalarının tutulup işlenmesi, gelen yazıları müsvedde olmadan kendim yazıyorum, diploma kayıt defterlerini işliyorum, ŞÖK ve kurul kararlarını yazıyorum, öğretmenlerin okuldan istedikleri belgeleri hazırlıyorum. Yaz dönemlerinde kayıtları alıyorum, öğretmenlerin ek derslerini ve maaşlarını yapıyorum, bilgisayarla yapılacak tüm işlemleri yapıyorum yani idareciler olmadan okulu tek başıma yönetebiliyorum. Sakın gözün korkmasın arkadaşım okulların işleri yapılamayacak işler değil ayrıca bana göre çok zevkli belki benim mezun olduğum ve daha önce bölüme hitap ettiğinden bana çok keyifli geliyor ilk geldiğim 2. veya 3. aylardı müfettiş teftişe geldiğinde çalışmalarımı çok beğendiğini müdür beye söyledi arkadaşım iş yönünden sıkıntın olmasın öğrenirsin yeter ki karşındakiler insan olsun bir de arkadaşım yanlış anlama lütfen nacizane tavsiyem sana pek bir şey öğretmezler sen elinden geldiğince onların yaptıklarına dikkat ederek hatta yaptıklarını kontrol ederek öğrenmeye çalış sadece evrak işlerini verirlerse bana da öyle yaptılar ben itiraz ettim kendim işleri kavramaya çalıştım ve verdikleri her işi yapmak için uğraştım senin hizmetin azmış anladığıma göre işleri iyi öğrenirsen sonra ilçeye ile geçmeni tavsiye ederim eğer yükselmek istersen okulda sadece memur kalırsın. Arkadaşım umarım bunları akıl vermek gibi telakki etmezsin ben sadece bildiklerimi aktarmaya çalıştım çünkü bir engelli arkadaşımı üst mevkilerde görmek beni son derece mutlu kılar buna kalben inanmasamda damdan düşeni ancak damdan düşen anlarmış bu yüzden her geçen gün kendimizi biraz daha biraz daha eğitmeliyiz sadece kendimiz için değil diğer arkadaşlarımızında önünü açmak için. Sevgilerimle...

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

güzgülleri;

Aynen sana katılıyorum gardeş! benim bölgemde ben istediğim halde bazı işleri vermiyorlar. örneğin maaş ve puvantaj-TKY-dışındaki işleri bende yapıyorum. Öğrenci devamsızlık işleri-İLSİSdeki işler,gelen giden evrak takibi, Banka işleri gibi işleri ben halediyom. yalnız yazıları da ben götürüp getiriyorum ama bazı yerlerde o işleri hizmetliler yapıyorlarmış diyorlar lakin benim bölgemde fazla iş olmadığı için canım da sıkılmasın diye götürüyorum. sizce yaptığım yanlışmıdır? Bu mutemetlik- demirbaş ve diğer işleri internetten öğrenebileceğim bir kaynaklar varsa bana söylermisin? Kendimi geliştirmek istiyorum

Arkadaşım mutemetlik, demirbaş kayıtları, malzeme istekleri onlar zor işler değil ancak hain olduklarından öğretmek istemiyorlar bunu da anlamak zor ben lisans mezunuyum ama asla bir okulda md. yrd. olamam ama md. yrd. ya olursam paronoyasıyla dünyamı zehir ediyor akşama kadar üstleri doldurup üstüme salıyor lisans mezunu olmamı hazmedemiyor. Üstelik birçok arkadaşım bu işlerin çoğunu bilmiyor çünkü amirleri onlara öğretmek yerine kendileri yapıyor güya idareciler öğretmenler ama öğretmektense memurunu kıskanıp ilerlemesini istemiyorlar arkadaşım puantajda hazır bir liste var eğer kurumunda işçi statüsünde çalışan varsa onların maaş aralıkları ayın 15'i ile diğer ayın- 14'ünü kapsıyor tabloyu kendinde hazırlayabilirsin tablo ekleden satır ve sütun ekle tablon iki satır olacak üst satıra 15-16-17-18..............29-30-31-01-............12-13-14 (en son ondördü olacak ayın 15'inden sırayla 14'üne kadar numaralandır altına da hafta içine gelen günlere yani mesai yaptığı günlere +, hafta sonuna gelen kısma - işaretliyorsun üst yazısını yazıp gönderiyorsun, öğretmenlerin ve personelin ise o ay aldıkları izin rapor formlarının bir fotokopilerini ekliyorsun o ay içinde 15'ini kadar aldıkları kademe derece ilerlemelerine dair formları ve bireysel emeklilik formları varsa üst yazıya ekliyorsun hazır ödeme talimatı var onu da bankaya faks çekiyorsun bir nüshasını da mal müdürlüğüne gönderiyorsun KBS denilen bir sistem var şifreyle ona girip tüm personelin maaş dökümlerinin çıktısını alıyorsun malzeme taleplerini yine İLSİS'ten yapıyorsun her malzemenin kodu var kodunu yazıp onayla basıp çktı alarak malzeme taleplerini yapıyorsun yine TEFBİS'e girmekde kolay ilsis gibi şifresi var girdiğin vakit yapacağın işlemleri çok kolay tespit edebilirsin onların da kodları var yani bunların hepsi çok kolay arkadaşım zor yanı yok ama idareciler memurların öğrenmelerini istemiyorlar çünkü bilhassa son giren elemanlar tahsilli ve kalifiye elemanlar öyle olmasa bile insan kendisini geliştirebiler açıkilköğretim okulu açık lisesi, açık fakültesi bile var yeterki insan azimli olsun ama arkadaşım biz eğer bazı şeyleri aşabilirsek ve ufakda olsa yöneticilik kaparsak inan ki sadece bunu şunun için istiyorum engelli insanlara bir nebze olsun yardımcı olmak için...Sen bunları gördüğünde bu işlemleri hiç yapmadığın için yazdıklarım sana zor gelebilir ama inan ki sadece bir kez görsen çok kolaylıkla yapabilirsin ben de idarecilerin yaptıklarına bakarak veya İLSİS'e girip çıkarak öğrendim ve öğrendiğim herşeyi diğer okullarda görev yapan arkadaşlarıma da öğretmeye çalışıyorum bilmiyorum mezuniyet durumunuz ne bilmiyorum arkadaşım ne olursa olsun dışarı işlerini yapacağıma ki bu işler senin işlerin değil bir üst diplomayı almak için uğraşırdım veya ekstra ücretsiz alacağım sertifikalar için uğraşır boş vakitleri eğitimim için harcardım siz görüş istediğiniz için yazdım lütfen akıl vermek gibi anlaşılmasın iyi akşamlar kardeşim Allah hepimizin yardımcısı olsun tüm insanlara istediği gibi yaşamak nasip etsin....

güzgülleri;

Esatafurrullah kardeş ama dediklerinin bir kısmını yapıyorum ama ilk başta yazdıklarını malesef kendileri yapıyorlar. Misal bir örnek vereyim ; amirim yarı şaka yarı ciddi biz senin gibi oturmuyoruz iş yapıyoruz diyor bende; işi öğrettiğiniz mi var diyorum! susuyor! galiba öğretmemekten değil yanlış yapmamdan korkuyorlar. Lisans mezunuyum ve malesef bazı öğretmen arkadaşlar benim burda yaptığım işlere laf soktukları gibi aldığım maaşımı yüzüme vuruyorlar. bende diyorum ki ; ben de 4 yıl okudum tıpkı sizin gibi ama beğenmiyorsan mesleğini bırak yerine yapmak isteyen yığınla insan var diyorum. Tabii bunlar olurken sinirli bir ortam olmuyor gayet şaka ve espirili bile olsa bir gönderme var. O dediğin tabloları internetten nasıl bulabilirm?Ha bide tefbis işlemlerini ben yapıyorum oda geçen aydan beri... Aslında iyi niyetli inalar da var huysuz olanlarda ve galiba bu işleri birden vermeyecekleri belli ve yavaş yavaş veriyorlar şaka gibi

Ben İlköğretim, Lise ve Anaokulunda çalıştım şuan ilçe mem çalışıyorum gayette memnunum ilçede işlerini aksatmadan yaptınmı hiç bir sorunla karşılaşman. Maddi yönden de avantajlı ilçe memler yeterki bu günün işini yarına bırakma. Okulda çalışırsın en az iki idareci ve 10 ve üzeri öğretmen olur ve hepsi amirin konumunda sana iş yaptırmaya kalkar ama ilçe memde sen tüm okul müdürlerinin ve öğretmenlerin amiri konumunda olursun. İlçelerde yogunluk bence okuldan daha azdır işini yaparsan tabi.

Arkadaşım puantaj tablosu diye yaz herhalde bulursun bulamazsan sana anlatırım ben de ilk geldiğim bir-iki ay hiç iş vermediler bu sefer de öğretmenler yüz bulup laf sokuşturmaya başladılar senin işin yok mu bu devirde memur olacan diyerek fotokopilerini çektirip ayak işlerini vermeye başladılar ben de gidip idareyle tartıştım eğer iş vermezseniz ben de kendim gelip alacağım ben buraya tatile gelmedim diye sinirlendim ertesi gün madem öyle yap bakalım diye tablolu bir yazı verdiler ondan sonra ben inanırmısın en az günde inan ki abartmıyorum 30-40 kez iş istemeye gittim baktım bir şey öğretmiyorlar ben de oturup kendim öğrenmeye çalıştım. Ancak benim önceki kurumumdaki işler ile okulun işleri pareleldi bir de benim hem önlisans hem de lisans diplomam var amirim ise önlisans mezunu önceleri MEB'de daha ziyade lise mezunları çalışırmış tabi durum böyle olunca onlara hükmetmek kolaymış şimdi bizim bilgiler fazla olunca külahlar değişildi.

selam güz gülleri kullanıcısı bay-bayan olduğunu bilmediğimden çalışma azminden ve iş şevkinden dolayı seni tebrik ediyorum. bende bir okulda memurum. memur olmadan önce özel sektörde hesap uzmanı olarak çalıştım. çalıştığım hesap uzmandığından ve diğer iş kollarından sürekli irtibat halinde olduğum için bayayı tecrube edindim. gelelim memurluk hayatıma bende engelli kadrosunda lisans mezunu olarak göreve başladım. sizin yapmış olduğun işlere bakıyorumda senin sadece imza yetkin dışında her işi yapmıssın.öğrenmek güzeldir sadece öğrenmemek ayıptır.okulda memur olmak öğretmen ve idarecelirin alt kademisinde kalıyorsun. idarecilerin ve öğretmenlerin işlerini yapmakla onların keyfiyetlerine yağ sürmekten başka bir şey değil. ben okula yeni başladığımda okulda memur ne iş yapar onu öğrendim.acemi çömez ve aday memur diye her işi bana yaptırmaya kalkmasınlar diye işi baştan tedbrimi aldım. eğerbu tedbiri almasaydım senin yaptığın bütün işleri bana yaptırmaya kalkarlardı. şimdi sen bazen iş yükün altında ezileceğin zaman yada gününde olmadığın zaman hata yaptığın hallerde sana olsun önemli değil demeyebilirler. o kadar emek sarfederek bütün idarecilerin işlerini yaptığın zaman sana madalyada takacak değiller.ama hata yaptığın zaman yada yapmak istemediğin zaman diyelim , sana ait olmadığı halde yapmadığın zaman sanırım bakış açıları değişecektir.kısacası o kadar iş yükün altına girmekte hata yapmıssın. ama en güzel yani güzel tecrube oldu. yakında iyişallah iyi bir yerlere gelirsinde öğrendiklerin sana çalışma hayatında başarılar getirir.tabi yükselmekte öyle kolay değil.ben uzman memur sınavlarını takip ediyorum.senin yaptığın bütün işleri çaktırmadan bende öğreniyorum amaaaa yapmıyorum.neden el uzattığın bütün işler benim üstüme kalıyor. millet çay kahve muhabbeti yaparken sen de o evraklarla mücadele etmek zorunda kalıyorsun. bide eşit işe eşit ücret diye bir sey var memur yani bekar memurn aldığı maaş evet 9/2 1560 tl idareci ne alıyor peki.... 3000 tl rahatlıkla alıyor. sen bütün işleri yap ama idareci alsın parayı . bütün bunları yapmaktan keyif aldığını söylüyorsun güzel bende keyif alıyorum.ama karşılığı bu kadar uçurum olmamalı. benim bu anlattıklarım belki tasvip etmeyebilir ama sanan tavsiyem sürekli bu işleri yaparak onların ekmeğini yağ sürmeye devam etme, başka biryere geçmeye çalış , kendini bundan sonra hissettir varlığın, bak bakalım onlar sana ne diyecek, biraz keyifleri kaçacak nedeni sana soracaklar, sende biraz kendini ağırdan almaya çalış yada maaşlarım çok düşük yada iş yüküm fazla olmaya başladı gibi anlat.. sana kolay gelsin umarım hayatta her şey gönlünce olsun iyi çalışmalar

kolay gelsin bektaş kardeş, bende ilkokulda memurum , yazdıklarına katılıyorum. idareci ve öğretmenlerden alt kademe kalabiliyorsun ama kendimi asla onladın alt kademisinde olmadım . ilk memuriyet olmasına rağmen . ben onlara akıl bile veriyorum ama insan aldığı maaş da bakmıyor değil onlar yarım gün çalısır hatta hafta 3 gün gelirler alırla en az 2000 tl. sürekli aynı yerde ve aynı işi yapmaktan zevk almıyorum biraz değişiklik iyi olur diye de düşünüyorum. bide ilçe mem de çalıştığını söyledin ve maddi yöndende avantajlı olduğu söyledin ne gibi avantajlarınız var onu öğrenibilirmiyim.iyi çalışmalar

başna bela lazımsa milli eğitim yada lisede çalışabilirsin ilk görev yerim mili eğitimdi sonra 6 ay bir lisede görev yaptım ama 19 yıllık tecrübemle ilköğretimde görev yap derim

İlköğretimde işler çok yoğun değil dostlar! enazından benim çalıştığım yerde

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bu sayede ömssden sonra sorarlarsa ilköğretim tercih etmeliyiz, bunu da öğrendik.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı