+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
Engelli öğretmen atama ve yerleştirme hakkında bilgi..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Engelli öğretmen atama ve yerleştirme hakkında bilgi..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba sayın arkadaşlar

soru engelli öğretmen atamaları , yerleştirilmeleri, görev yeri , sağlık kurulu raporu öğretmenlik için vs.
    ben bu sene kısmetse mayıs sonu fen edebiyat matematik mezun olucam. bahsettğim sorulara cevap bulamadığım için formasyon konusunda oldukça karasız ve sıkıntılıyım.
    aranızda belki sen fen edbiyatlısın öğretmenlik eğitim fakültelerinin hakkı diyenler olabilir, sen özel sektörde çalışmalısın veya devletin daha değişik mercilerinde diyebilirler. mümkünse cevaplarımızı forumumuzun yaralılığı açısından direk sorunun çözümü adına vermeye çalışalım

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

not: verdiğiniz cevaplar karşılığında yine iş bulma konusunda terübeli arkadaşlarımıza sorularım olacak.

arkadaşım, öğretmenlik bu eğitimi alan herkesin hakkıdır. eğitimi fen edebiyatı olmaz. ben de fen edebiyat fakültesi mezunuyum.ama öğretmenim. sorunun yanıtına gelince: arkadaşım özürlü ya da özürsüz olmak milli eğitimde yer değiştirmede hiç bir katkı sağlamıyor.ben ortopedik özürlüyüm. beş uıldan beri uğraştım hiç bir sonuç alamadım.

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

mehmet hanife bu kpss sonucuna göre yerleştirmeye gelince sen engellisin senden öğretmen olmaz diye diyorlar diye duymuştum bir kaç kişiden . yerleştirmede nasıl bir prosedür işleniyor bilgin var mı? Bir de meb müdürlükleinden veya engellilerin çeşitli yerlerde derneklerini görüyorum oralardan bilgi almayı denicem.

Akıl sağlığınızla ilgili herhangi bir problem yoksa,öğretmen olmanıza hiçbirşey engel olamaz

Meb çalışanı olarak öncelikle inşallah kpss sınavından iyi bir sonuçla çıkarak atamanızın yapılmasını umarım.

Sorunuzun cevabına gelince; bir kolu, bacağı olmayan bir gözü görmeyen bir çok öğretmen arkadaşımız mevcut. Alacağınız sağlık kurulu raporunda "Türkiye'nin her yerinde bütün hava şartlarında ve ilklim koşullarında öğretmenlik yapabilir" ibaresi yer aldıktan sonra hiç bir endişeniz olmasın. "Sen engellisin senden öğretmen olmaz" diyenlere; sizlerden olabiliyosa benden haydi haydiye olur deyin siz

Yerleştirme konusunda da özrünüzün hiç bir faydası yada zararı yok, tercih sıralamanıza göre puanınızın tuttuğu tercihlerden birisine atamanız yapılacaktır.

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Sükût-u Vaveyla Mesajı Gör
    Akıl sağlığınızla ilgili herhangi bir problem yoksa,öğretmen olmanıza hiçbirşey engel olamaz
    Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde en az 2 ay tedavi görüp (halen ara ara adı geçen hastaneye yatırılıyor) öğretmenlik yapanı tanıyorum buna ne dersiniz . .

Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde en az 2 ay tedavi görüp (halen ara ara adı geçen hastaneye yatırılıyor) öğretmenlik yapanı tanıyorum buna ne dersiniz . .[/QUOTE]

bu söylediğin cok yanlış ama akıl saglıgı bozuk bı kişinin kesinlikle ögretmenlık yapmasına karsıyım bi öğretmen adayı olarak...
    bu arada engelli atamasına gelınce onlarda normal KPSS illetine girip aldıkları puana göre tercıh yaparak atanıyorlar normal şekılde yanı için ferah olsun ..)

Demekki problem sayılabilecek boyutta bir rahatsızlık değilmiş arkadaşınızınki...Tedavi edilebiliyormuş.

Düşünsenize kendisine veyahut çevresine fiziksel zarar verecek boyutta bir hastalığı olan kişinin öğretmenlik yapması mümkün müdür?

Genel prosedürler hakkında bilgi sahibi değilim lakin fiziksel olan hiçbir engel öğretmenliğe engel değildir diye biliyorum.Bunun aksini söyleyip gerekçe olarak engelin eğitim ortamına elverişsiz olduğunu öne sürüp engelli arkadaşlarımızın haklarını elinden almaya kalkan cahiller de var elbette.O zaman bireye düşen hakkını sonuna kadar aramaktır.

Saygılar...

..Siyah..;

Söylediğim yanlış değil, sadece söz ettiğim şahsın durumu kendisine söylenen olumsuz bir sözü kafasına fazla takması ve o saplantıdan kurtulamaması. Kesinlikle kendine veya çevresine hırçın zarar verici bir rahatsızlığı yok sadece kafasında sürekli kendisine söylenen sözü tekrar etmesi gibi bir durum söz konusu.

Bu kişinin neden görevinden men edilmediği veya malulen emeklileğe sevk edilmediği hususuda, teftiş eden müfettişlerin, söz konusu şahsın 9 yıl gibi bir hizmet süresinin bulunduğu ve yukarıda da belirttiğim gibi hiç bir saldırgan ve zarar verici rahatsızlığının bulunmamasından dolayı şahsın 10 yıl hizmet süresini tamamlamasına müsade etmeleridir. Şuan işlem yapılsa hiç bir şey elde edemeyecek olması sebebiyle hakkında hiç bir işlem yapılmamıştır.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bedensel engelliyim..öğretmenim...herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız diye düşünüyorum...kpss sınavından umarım yeterli puanı alırsınız

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı