Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 21 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon
Toplam 313 mesajın 61-75 arasındakiler
Bakan'dan 38 bin özürlü vatandaşı sevindirecek haber

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bu yerleştirmelerde kpss puanımı dikkate alınacak yoksa bununn dışında bir değerlendirme mi yapılacak cevap verirseniz çok sevinirim

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Arkadaşlar hadi hayırlısı.

http://www.haberler.com/gunes-gazetesi/

----------

Maliye 2010 bütcesi için özürlü sınırlamasını kaldırmış yani bu kadroların büyük oranda dolması anlamına geliyor.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun... ("aslı varsa tabi...?")

Evet arkadaşlar ben dahil bir çok arkadaşım mezuniyet sorunu var bu engel birde torpil eklenince yine bize hayal kurmak özle sektörde zor şartlar altında çalışmaya mecbur bırakılıyoz

EN FAZLA AÇIK MİLLİ EĞİTİMDE

Edinilen bilgiye göre, halen kamuda 38 bin 192 özürlü kadrosu boş bulunuyor.

Yeni düzenleme kapsamında en fazla özürlü memur alabilecek kuruluş da Milli Eğitim Bakanlığı olarak belirleniyor. Halen 16 bin 256 özürlü personel alım hakkı bulunan Milli Eğitim Bakanlığını, 8 bin 51 boş kadro ile Sağlık Bakanlığı, 6 bin 229 boş kadro ile Emniyet Genel Müdürlüğü, bin 1813 baş kadro ile Adalet Bakanlığı, bin 636 kadro ile de Diyanet İşleri Başkanlığı izliyor.

Kamuda özürlü memur alımı yapılacak boş kadrolar şöyle:

KAMU KURULUŞLARI AÇIK OLAN ÖZÜRLÜ MEMUR KADROSU

Adalet Bakanlığı 1.813

İçişleri Bakanlığı 619

Milli Eğitim Bakanlığı 16.256

Sağlık Bakanlığı 8.051

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı 780

Diyanet İşleri Başkanlığı 1.638

Gelir İdaresi Başkanlığı 628

Emniyet Genel Müdürlüğü 6.229

Orman Genel Müdürlüğü 229

Diğer Kurumlar 1.949

Toplam 38.192

engelliler platformu olmuş akp ve karşıtı utanın be bizim temennimiz nedir bir iş öyle değilmi... akp ister oy toplasın ister başka bişey bizene isteyen verir istemeyen vermez. keşke diyorum oy içinde olsa biz engellilerden 38 bin ya ne demek bu kadar engelli kardeşimiz belkide biz iş sahibi oluruz fenamı

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Mürekkep Mesajı Gör
    Bu yazıyı bence Bülent abi çok güzel yazar
    katiliyorum

10 senedir kpss ye giriyorum inşallah bu yıl içinde alırlar da bir daha sınav felan olmaz

hepsi palavra ne zaman adam gibi özürlülere sahip çıktılarda yok şimdi özürlü işçi alacaklarmış....

Standart işe alımlar

allaha hamd olsun bütün kardeşlerime hayırlı uğurlu olsun inşallah dahada iyi şeyler olur

Standart gündem

Herkese SELAM,

Arkadaşlar gündem deki konu ile ilgili bilgisi olanlar lütfen yazsın. Bu işin prosedürü nasıl olacak. KPSS sınavına girecekmiyiz. Nasıl olacak bu 38.000 engelli kamu memuru alımı.

bir inanabilsem hiç ihtimal vermiyorum

Konu Kapatıldı!
Sayfa 5 / 21 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon

LinkBacks (?)

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı