Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 21 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 12 ... SonSon
Toplam 313 mesajın 16-30 arasındakiler
Bakan'dan 38 bin özürlü vatandaşı sevindirecek haber

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Engelli Devlet Memurluğu İstihdamında KPSS şartı aranmıyor. Ortaöğretim mezunu olmak yeterli.

BAY-CİN emınsın demi kardeşim

allah ım bu nasıl iş ya peki yüzde 35 ler 37 ler 39 lar nasıl olacak bu ne sacma türkiye ya illaki 40 mı olacaz bir yerlerimi kesecem ki 35 ten kırk olsun harlı traşlar

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Arkadaşlar işsiz engelli arkadaşlariniz için biran önce bu uygulamanın yapılmasi için aranizdan biri yazi yazsin o ayziyi herke2-3mail adresi ile 3kere göndersinler bimere işte bakan söyle açiklama yapmiş v.s baskı yapılsın böylece ellerini çabuk tutarlar her sinav diönemi 100kişiliik kadro açiliyorsa bu 500-1000kadroya çikar zaten 38bin kadroyu ancakk böyle dolar yoksa diğer türlü her dönem 100kişi alirlarsa 50yilda dolmaz....şimdi içimizden gönüllü bi metin hazirlaasin herkes onu yollarsın kaç mail adresi var ise bböylece işsiz engelli arkadaşlarimiz biran önce işe kavuşur

selam arkadaslar türkiyede işsiz engelli sayısı acaba 38 bin i gecermi cok merak ediyorum şu 38 bin kadro gercek olursa calışmayan engelli kalmaz gibime geliyor cevap verirseniz sevinirim

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: bulent381 Mesajı Gör
    Engelli Devlet Memurluğu İstihdamında KPSS şartı aranmıyor. Ortaöğretim mezunu olmak yeterli.

BAY-CİN emınsın demi kardeşim
    Eminim en azından bana o şartı koşmadılardı

Igotyou;
    Sana sadece gülüyorum hem de katıla katıla

bülent türkiyede 8,5milyon engelli var ama lise menzunu 200bin filan yani 4/1 memur olma sansin var hatta 4/2... türkiyede engelli üni/lise menzunu %5 geçmez ona göre hesap yap

arkadaşlar çok iyimser olmayın fazla ümitlenmeyin derim çünkü hatırlarsanız 2005 yılında yine akp hükümeti iktidardaydı ve o yıl özürlülerin istihdam yılı olarak ilan edilmişti ama maalesef lafta kaldı ben 1999 yılı lise mezunuyum o kadar çok sınava girdimki ben bile sayısını unuttum en son milli eğitimin sınavından yine başarısız oldum çünkü türkiyede işler yukarıdan bitiyor anladınız siz beni...

foxes_17;
    sen sınavlarda başarısız olduysan devletin sucu ne.öyle iş yukarıdan bitiyor demekle sıyrılamassın..sanki yukarıdakilerin çocuklarının hepsi engelli...

test sınavlarında öyle torpil morpil olacağını sanmıyorum bence devleti suçlamayın en azından elinizde kanıt olmadan foxes_17

Hayır anlamadığım bu kadro boşluğunun devlet yeni mi farkına vardı ne dersiniz 7 senedir bilmiyorlardı şimdi öğrendiler yani .Ya bırakın bu işleri arkadaşlar bunlar siyasi maniplasyon .Bir umut tacirliği daha işte icraat görelim icraaat

MURATGUVEN;

Halen 5763 sayılı Kanun’la yapılan değişikliğe göre 50 veya daha fazla işçi çalıştıran özel sektör yüzde 3 özürlü, kamu işyerleri ise yüzde 4 özürlü çalıştırmak zorundalar.

devlet her farkına vardığı yanlışlıkları hemen düzeltemez ki.elbette zamanla olacak.artı devlet yok deniz feneri yok parti kapatma davalarından dolayı nefes alamadı ki ülkesine yeterince hizmet etsin.

uyanık işverenlere böyle yazılı kağıt göndermek iyi olacak..aksi takdirde % 3 lük enggelli kontenjanını doldurmayan işyerlerine kişi başı aylık 2000 ytl ceza girecek...ya engelli çalıştırırsın ona 1000 ytl verirsin ya da ayda 2000 ytl ceza ödersin...inşallah devleti oyalamazlar da bu kanun işlemeye başlar

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ıgotyou kötü kandırmışlar seni be

Konu Kapatıldı!
Sayfa 2 / 21 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 12 ... SonSon

LinkBacks (?)

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı