+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 20 mesajın 16-20 arasındakiler
O Resimde Yalnızca Tayyör Yoktu [Tartışma]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size
    Yasaklı Üye
    Son Giriş
    01.03-2012
    Saat
    13:20
    Yaşadığı Yer
    Diyarbakır
    Blog Mesajları
    5

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bu sorun devltin laiklik tanımını çarpıtarak aksi bir yönde deklare edip bunu millete empoze etmesınden kaynaklanıyor. Sorun sadece kılık kıyafet kanunu değil sorun cumhuriyet kurulduğundan beri süregelen devletın jakobenci uygulamalarıdır. Tüm çağdaş medenıyetlerdeki ülkelerde laiklik din ve vicdan özgürlüğü anlamına geliyorken. Türkiyede laiklik din ve devlet işlerini birbirinden ayırma kamuflajı altında yatan din düşmanlığının amelleri neticesınde, türkiyede laiklik; din ve vicdan kısıtlaması anlamını almıştır. gerek kılık kıyafet( başörtüsü, pantolon vs) gerekse gayrı müslim yada alevi sorunları bu çarpık anlayıştan kaynaklanmaktadır. Dilerim yeni anayasayla bu sorun çözülür fkt hiç umudum yok göz boyama sadece...

Çağdaş medeniyetlerde devlet dinsiz fkt vatandaşın dinini korur. türkiyede devletın dini var fkt vatandaşın dinini kısıtlıyor. İşte durum bu kadar zıt bu kadar çarpıtılmış vaziyete. üzüldüğüm nokta şu; çok az insan bunun farkında bu sorunun mağdurları laikliği itham ediyorlar oysa sorun laiklik değil onun çarpıtılarak yasalara konulmasıdır.

Sanırım yazılar uzun olunca tam okunmadan bazı yorumlar yapılmakta.
    Benim anladığım Şafak hanım engelini saklamaya gerek duymuyor + birde kural var zaten
    engelinden utanmama olgunluğu basamağını da aşmış bir kişi o halde eleştirmek pek doğru değil.
    Ama tabiki hepimiz o basamağa zamanla varabiliyoruz yani olgunluk zamana/bilgiye/deneyime/... bağlı.

Sakat--> özürlü --> engelli --> ZETERİYO
    Hepimizin çeşitli fiziksel ve/veya ruhsal sorunları var bu çatı altında birbirimize hem moral hemde bilgi paylaşımı
    ile destek vermekteyiz geçmişte bende sakat denmesini hoş karşılamaz ve çok sinirlenirdim önce özürlü
    denmesi gerektiği daha sonra da engelli denmesinin daha doğru olduğu ve belkide gelecekte ZETERİYO denmesinin daha doğru olacağı
    düşünülecek yani bunun aslında bir sonu yok...

Aslında burada amaç farklılaşmak yeni bir ad verildiğinde zihinlerde daha farklı bir imgenin belirmesi ama bu imge zamanla başa dönüyor hoop başka bir isim böyle sürüp gitmekte.

NOT-1: Bu çatı ifadesini bilerek kullandım bana göre bu site evrensel ölçülerde de üst düzeyde bir oluşum. (ülkemizin çok ilerisinde bir site bir çatı örgüt.) Bu tabi emekle oluyo ne kadar emek o kadar köfte.

Sevgiler.

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Onu bunu bilmem.
    Şafak hanım milletvekili seçildiği için çok seviniyorum. İnşallah sorunlarımıza skıntılarımıza mecliste tercüman olur, bizler için güzel çalışmalar yapar ve sorunlarımızı mecliste dile getirir.

Bir bayan olması, ortopedik engelli olması, cesur olması kendisine olan sempatimi arttırıyor. Umarım umutlarımızı boşa çıkarmaz.

Evet bencede o resimde sadece tayyör yoktu. O resimde engeliyle barışık, kural kanun neyse uyarım diye düşünen, cesur, yiğit, bilinçli, bir Türk kadını vardı bana göre. Ve ben o kadını sonuna kadar destekliyorum. Yanındayız Şafak Pavey.

Şafak Hanım, aslında biz engellilere de çok güzel bir ders verdi diye düşünüyorum ben. Engelinden dolayı sinen, kendini ezik hisseden, engelli yerini göstermemek için onu kamufle etme pahasına bir sürü yöntem bulmaya çalışan insanlara cesaret verdi. Onun özgüveni birçok kişiye ilham olmalıdır. Kendimizle barışmamızın elçiliğini yaptı resmen. "Ben rahatsızlık duymuyorum" dedi kadın. Ama onun yerine herkes rahatsızlık duydu... Bir bakanımız var. Öyle böyle değil üstelik. Herşeyiyle örnek alınması gereken bir kadın. Direnişiyle, duruşuyla, azmiyle ve hayatı kucaklayan güleryüzüyle...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    o bir özgüven abidesi onun yerine rahatsız olan sağlıklı insanlar çok ama takmıyor o bunları, helal olsun şafak pavey gül yüzün hiç solmasın

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı