Mahkeme Kararıyla Damgalanan Sakat Sürücüler! [Tartışma]
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.10-2011 09:36
yahu arkadaşlar kendi ayağımıza kurşun sıkmayı ne de çok seviyoruz plakadaki engelli işareti kalkınca engelimizde kalkacakmı koşabilecek,yürüyebilecekmiyiz eğer öyle olacaksa hiç durmayalım hemen kaldıralım şu meret işareti de koşalım yürüyelim değilse ne diye yaygara koparıyoruz.bu işaret toplumda ,trafikte bize pozitif bir ayrımcılık kazandırıyor.ayrıca aracı alırken % 37 Ö.t.v indirimli alırken hiç itirazımız olmuyo şimdide K
:V den nasıl sıyırırız onun peşindeyiz haklı olarak bu hakkın alınabilmesi için kenetlenelim ve alalım.öyle boş işlerle enerjimizi harcamayalım olmazmı.... selam
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.10-2011 12:54
sevgili dostlar genelde engellilerde araçda sorun olmaz eksiksizdir evrak olsun bakımı olsun neden 3kağıda çekiyorsunuz plakadan çıkar elde etmek istoyrsunuz elinizde olsa aracı engelli işaretleri ile donatacaksınız ne buu şu damga olayından kurtulalım zaten kart verilecek sadece gerektiği zaman kullanacaz bence çok güzel bir gelişme ltf dengeli düşünüp ona göre davranın
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.11-2011 01:19
ben uluslar arası tır şöförüyüm ve 10 yıl avrupaya çalıştım, 2008 yılında bir trafik kazası sonucu t 10 kırığı sonrası malum.meseleye gelecek olursak ben o ibare ile dolaşmaktan rahatsız olacağımı düşünmüyorum,ama bülent bey haklı sanırım ve bence ceren son noktayı koymuş zaten
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.11-2011 04:47
iyi ki bu ibare plakadan çıktı...
Konu admin tarafından değiştirilmiştir (03.03-2012 Saat 17:39 ).
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 03.03-2012 13:29
Son olarak şunu da söylemek lazım. Tabii ki sakatım ve bu halimle bırakın sorunumun olmasını, sakatlığımın bana kattığı her şeyi çok kıymetli buluyorum ve
tekerlekli sandalyemin beni ben yapan en önemli özelliklerimden biri olduğunu düşünüyorum. Ama konu bu değil. Konu, devletin anlamsız ve hukuksuz bir şekilde bana bu damgayı dayatması... O bana “damgalı gezeceksin” dedikçe, ben ona dönüp “gezmeyeceğim” diyeceğim. O benim -damgasız şekilde- herkesle eşit sürücü olma hakkımı elimden aldıkça, ben onun bu despotluğunu deşifre edeceğim. O, gün gelip de bana “damga yasak” derse, ben, “Sana ne!” deyip damgalı gezeceğim! Ben yetişkin bir adamım-kadınım, kendi kararlarımı kendim verebilirim. Kimse beni damgaya mahkûm edemez, kimse bana sormadan benim adıma kararlar veremez ve kimse bana yardıma muhtaç nesne muamelesi yapamaz. Bu kadar basit.
Senin yazdığın herşeyin altına imzamı atabilirim Bülent,
Yürekten alkışlıyorum seni gerçekten ..
Ben sırf bu plaka yüzünde almadım vergisini de öderim ama böyle damgalı gezmem dedim ... neden kendimizin bu kadar fişlenmesi bizi mutlu ediyor anlamış değilim arkadaşları bunun gibi daha neleri yutuyor göz yumuyor boyun eğiyoruz.. Ben bu plakanın hiç birr işe yaradığını düşünmüyorum hiç kimseye faydası dokunduğunuda sanmıyorum...
Buarada bir dip not düşmek istiyorum ofis ortamında sürekli bölünerek ve hızlı bitirmeye çalıştığım için imla kuralarını çiğnediğim için özür dilerim hepinizden
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 03.03-2012 19:04
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları