+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 7 8 9 10 11
Toplam 156 mesajın 151-156 arasındakiler
Mahkeme Kararıyla Damgalanan Sakat Sürücüler! [Tartışma]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    yahu arkadaşlar kendi ayağımıza kurşun sıkmayı ne de çok seviyoruz plakadaki engelli işareti kalkınca engelimizde kalkacakmı koşabilecek,yürüyebilecekmiyiz eğer öyle olacaksa hiç durmayalım hemen kaldıralım şu meret işareti de koşalım yürüyelim değilse ne diye yaygara koparıyoruz.bu işaret toplumda ,trafikte bize pozitif bir ayrımcılık kazandırıyor.ayrıca aracı alırken % 37 Ö.t.v indirimli alırken hiç itirazımız olmuyo şimdide K:V den nasıl sıyırırız onun peşindeyiz haklı olarak bu hakkın alınabilmesi için kenetlenelim ve alalım.öyle boş işlerle enerjimizi harcamayalım olmazmı.... selam

sevgili dostlar genelde engellilerde araçda sorun olmaz eksiksizdir evrak olsun bakımı olsun neden 3kağıda çekiyorsunuz plakadan çıkar elde etmek istoyrsunuz elinizde olsa aracı engelli işaretleri ile donatacaksınız ne buu şu damga olayından kurtulalım zaten kart verilecek sadece gerektiği zaman kullanacaz bence çok güzel bir gelişme ltf dengeli düşünüp ona göre davranın

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

ben uluslar arası tır şöförüyüm ve 10 yıl avrupaya çalıştım, 2008 yılında bir trafik kazası sonucu t 10 kırığı sonrası malum.meseleye gelecek olursak ben o ibare ile dolaşmaktan rahatsız olacağımı düşünmüyorum,ama bülent bey haklı sanırım ve bence ceren son noktayı koymuş zaten

iyi ki bu ibare plakadan çıktı...
    Konu admin tarafından değiştirilmiştir (03.03-2012 Saat 17:39 ).

Son olarak şunu da söylemek lazım. Tabii ki sakatım ve bu halimle bırakın sorunumun olmasını, sakatlığımın bana kattığı her şeyi çok kıymetli buluyorum ve tekerlekli sandalyemin beni ben yapan en önemli özelliklerimden biri olduğunu düşünüyorum. Ama konu bu değil. Konu, devletin anlamsız ve hukuksuz bir şekilde bana bu damgayı dayatması... O bana “damgalı gezeceksin” dedikçe, ben ona dönüp “gezmeyeceğim” diyeceğim. O benim -damgasız şekilde- herkesle eşit sürücü olma hakkımı elimden aldıkça, ben onun bu despotluğunu deşifre edeceğim. O, gün gelip de bana “damga yasak” derse, ben, “Sana ne!” deyip damgalı gezeceğim! Ben yetişkin bir adamım-kadınım, kendi kararlarımı kendim verebilirim. Kimse beni damgaya mahkûm edemez, kimse bana sormadan benim adıma kararlar veremez ve kimse bana yardıma muhtaç nesne muamelesi yapamaz. Bu kadar basit.
    Senin yazdığın herşeyin altına imzamı atabilirim Bülent,
    Yürekten alkışlıyorum seni gerçekten ..
    Ben sırf bu plaka yüzünde almadım vergisini de öderim ama böyle damgalı gezmem dedim ... neden kendimizin bu kadar fişlenmesi bizi mutlu ediyor anlamış değilim arkadaşları bunun gibi daha neleri yutuyor göz yumuyor boyun eğiyoruz.. Ben bu plakanın hiç birr işe yaradığını düşünmüyorum hiç kimseye faydası dokunduğunuda sanmıyorum...
    Buarada bir dip not düşmek istiyorum ofis ortamında sürekli bölünerek ve hızlı bitirmeye çalıştığım için imla kuralarını çiğnediğim için özür dilerim hepinizden

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    plakada işaret olsa ne olur olmasa ne olur sanki olmayınca düzelcekmiyiz aman aman kalsın ben sakat olmaktan gayet memnunum iyi ki bömyle olmuşum daha çözülmesi gereken çok sorun varken plakadaki işaretmi sorun oldu tabiki sizin tuzunuz kuru tok acın halinden anlamaz kusura bakmayın iş'eş'ev'parasal'mimari engeller'araç gereçlerin alınmasında cıkan prosedür engeli' saglik bu sorunlar dururken kımse kusura bakmasın plakadaki işaret dursunmu kaldırılsınmı konusunu boş buluyorum boş .

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 7 8 9 10 11

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı