Engelli partisi kurulsa oy verir misiniz? [Tartışma]
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.02-2012 21:27
kesinlikle kurulacak partiye destek veririm. istenirse de parti için çalışabilir. ama herhangi bir siyasi düşüncenin maşası olmamak lazımdır.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.02-2012 22:37
işci sendikalarının yönetiminede yıllarca işciler seçildi sonuç ortada o kadar çok minicik mevkilere geldiğinde kendini kral sanan salak gördümki artık benim halimden yalnız benim gibi olanlar anlar işi bana biraz hikaye geliyor sonuçta bu ülkede adam makamı değil makam adamı değiştiriyor ha oy veririmiyim evet veririm zaten benim siyasi fikrime uyan hiçbir parti yok hayatım boyunca oy kullanmadım ama sizin için kullanırım
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.02-2012 16:47
bu partinin programıyla ilgili bilgisi olan var mı? partinin web sitesi var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 18.03-2012 22:55
Doğru bir yaklaşım olmaz. Siyaset belirli bir kesim için yapılamaz. Tüm bireylerin haklarını savunmak ve yaşam kalitesi oluşturmak adına siyasete girilebilir. Sadece özürlülerin kuracağı bir parti antipatiden başka bir sonuç oluşturmaz.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.05-2012 12:17
Arkadaşlar;
Oy verme gücü olupta bir oyunu bile kendi çıkarını korumak üzere kurulan bir oluşuma oy vermeyeceklerin akıllarına şaşıyorum.Düşen kendi haklarını korumak için bir oyunu bile esirgiyorsa,düşenin dostu olmaz sözünün doğruluğu ortaya çıkıyor.sen kendi gücüne güvenmessen başkalarından yardım bekle dur...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.05-2012 13:45
Engelsiz Türkiye Partisi geçmişten günümüze kadar ülke içinde vatandaşın önüne konulan her türlü siyasi engelin karşısında olup, demokrat, laik Atatürkçü bir düşünceye sahip olup, Atatürk’ün ilke ve inkilaplarına sahip çıkan bir parti olacaktır.[/h][h=3]Partinin siyasi düşüncesi merkezde olup, her türlü görüşü kucaklamaktadır.
Kısacası sözde değil özde ATATÜRKÇÜ bir parti olacaktır.
Ayrıca; ENGELSİZ TÜRKİYE PARTİSİ bu güne kadar hep sözde özürlü kardeşlerimize ilgi gösteren diğer siyasi partilere inat özürlü kardeşlerimizin de partisi olacaktır.
bu parti iş yapmaz bu söylem zaten chpninki ile aynı koyu kemalist bir parti bu ülkede hiçbir zaman başarı sağlayamadı bundan sonrada değişmez hem orjinal chp varken yan sanayi chp ye millet neden oy versin engelli partisi engelli haklarından bahsederken ayrıca diyerek ikinci planda engelli hakllarından bahsettikten sonra ne diye oy vereyim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.05-2012 16:57
iktidar için parti başkanı abdye mi gidecek icazet için
teşkilatlanmak güzel birşey ama uzun vadeli boş düşünce illa olmak isteniyorsa meclise engelli milletvekilleri gönderilmeli mecliste bir çoğunluk oluşturulmalı çokluğun yanında...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.05-2012 17:51
Her türlü sivil toplum çalışmasına seve seve katkıda bulunurum, fakat böyle bir parti kurulursa "hayır" oy vermem.
Biz Sivil toplumu adam gibi geliştirdikmi ki partiden bahsediyoruz.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları