Sakatlar için kolay bir soru: Evet mi Hayır mı? [Tartışma]
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 00:52
bakın arkadaşlar sizleri hedef alıp yazdıgımda noldu? bir sonuç alabildim mi? birbirimizi kırmaktan başka?
burada kandıran yok arkadaşlar. heğimiz magduruz. drdimiz bir. hepimiz ulkenin mnfaatini düşünüyoruz. kimimiz hayır diyerek ulkeye faydalı olacagını düşünüor. kimimiz evet diyerek. kimimiz boykot edrek. ama hepimiz burada vatandaşız. birbirimizden farkımız yok. tabi ki bu çşitlilik ulkye fayda getircek. bu boyle olmalı zaten. ama biz vatandaşlar hepimizin birbirindn farklı olmadıgınız aramızda zenginlrin ustun sınıfların olamdıgını gayet iyi bilioruz. o halde canı cehennme siyasetinin de partilrin de. biz bizi kırmamaya özen gostrelim. bize bakalım...
ak partinin yaptıklarını tabiki anlatacak ve kınayacaksınız. tabiki iktidar çunku o. bu gayet normal. tabi ki başka partilre d laf atılacak bu da normal. tabi ki yapılanlar sorgulanacak. bu gerekli zaten ulkeye. ama bu işlerden sorumlu olmayan tek ksim varsa buradaki bizler. kimse bir oyuyla ulkeye ihanet edemez. bu bir haktır ve hrks dilediği gibi kullanır.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 00:56
valla sen yazana kadar kimse kimseyi kirmiyordu taki o mütiş öğreticiliğin gelene kadar savundugun insanlarin yazdiklarini oku daha sonra bişeyler yaz haksizsam özür dilerim cevap yazmiyor ki adam provekete edip kaçiyor zir cahil ? ayrica hepimiz deme sen engelli değilsin birakda ben kendi hakkımı kendim savunayim olmaz mi?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 01:01
senin nasıl savundugunu goruyorum jeam. yazılarını tarayabiliorum. yazılarında engellilere ait hangi konu başlıkları var?
buyur bütün ayzıların burada:http://www.engelliler.biz/forum/sear...095&pp=&page=4
kendi hakkını tabiki kendin savunacaksın. bu normal olanı zaten. ama keşke savunsan...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 01:03
kalem o ana sayfadaki engelli personel sayisi hizla artsin başligi benim fikrim ve bizzat bülent abiye konumum birleştirilerek yapildiği bir konudur;engellilere burs veren kurumlar başliğida bana aittir ve seninde teşekkürün o konuda mevcuttur ayrica bimere herkes mail atsin konusunuda ben açdim neyin yarişi bu anlamadim ki allah aşkına boşboş konuşma gece gece nolursun yorma beni kendinide yorma olurmu ?
kalem hala boş konuşuyorsun benim önceki nickim ozcemoz özelden bir engelli arkadaşimizin küfür sonucu bülent beye nickimi sildirdim sorabilirsin ? o yazdiklarimida sorabilirsin anasayfaya taşiğim konuyuda hepsini sor olur mu
ben yeterince ugraşiyorum sen merak etme karşinda ilkokul ögrencinde yok kendine gel biraz olur mu kırmıyım bayram günü üzülürüm istemedim şeyler bunlar...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 01:09
bana laf atan sensin. bn de yazılarını goruorum dedim bunda ne var ki?
belki yazılarını okumadıgımı düşünbilirsin diye yazılarını gorebildiğimi soyledim v eyazılarının linkini vrdim. burada ben sadece bir yaıznı okumuorum ki. merak eder hepsini okurum. anlamak açısından seni.
seni yormak niyetinde değlim. ha burada hakkımı kimseden almıorum senin gibi. sen niçin burdaysan ben de o yuzden burdayım.
oldu mu?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 01:13
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 01:15
Sana Bir Masal Anlatayım mı...?
Yasemin Penceresini Kapattı...
Polyanna Rapunzel'in Yanına Kaçtı...
Pinokyo Hansel ve Gratel'i Arıyor...
Don Kişot Daltonları Kovalamakta...
Kırmızı Başlıklı Kız Sabancı KaZ Yurduna Yerleşti...
Red Kit Özelleştirildi...
Şirinler Holding Kurdu...
Pamuk Prenses Taş Gibi Oldu...
Peter Pan Tövbe Etti...
Pembe Panter Utancından Renk Değişimine Uğradı..
Heidi Ormanda Bilinmeyen Bir Çukura Düştü...
Keloğlan Cin Ali'ye Top Attı...
Beyaz Atlı Prens Galeri Açtı...
ve.....
Yurdum İnsanı Dinledi (!)
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 01:15

Alıntı Yapılan Kişi:
Kalem
kaç yaşına gelmişsin erk, yasaları okuyup karar veremior musun? kalbin ve aklın hangisine kanaat ettiyse oyunu o yönde kullan. burada sen nasıl vatandaşsan onlar da aynı durumda. oyunun sorumlulugu san ait araştırmaıs da. millet evet demen için yazacak ve fikrin bundan sonra üç gunde degişecekse geç kaldın arkadaşım. kendi başının çaresine bak. medet umma kimseden. aklını kullan. hayır mı evet mi çıkıor bundan sonra kendin karar ver düşün. hayır diyorsan hayırdır oyun. hepsi bu ya. yahu üç dmrt gun kalmış oyun için seni ikna etmeleirni mi bekliorsun kardeşim.
sen demekki çok akıllısın orda farkındaysan soru var cevap yaz bu maddenin etkileşimi nedir beni küçümseyecek kadar akıllıysan cevap yaz yok cevap yazamıyorsan demogoji yapacaksan benim mahalle kavgasında işim yok örneğin ekonomik yaşamda örneğin sosyal yaşamda ben özürlülerle ilgili kanunları çok iyi bilirim kandırmaca maddeleride bana sadece cevap ver bu yasanın yükümlülüğü ney ekonomik bir değeri varmı sosyal değeri nedir sadece amaç bazı kanunlar draje edilerek yutturulmaya çalışılıyor yemeyin kimse güdülecek koyun değil
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 01:18
erk ben baş edemedim bu çok zeki üstün süper vs vs ..öğretici ablamla pcyi yicem sinirden
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 01:18
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 01:21
bana bidaha sataşma olurmu hala ayni şeyi yapiyor daha dikkatli olun diyeu uyariyor napican tek ayak üstünde mi dikelticeksin tahtanin önünde beni
mümkünse hele bu üslüp bu dille yaklaşma bana sanada iyi geceler ...ha buda birbirimiz dediğim insanlar benim engelli arkadaşlarim benle ayni kaderi paylaşanlar ben seni o katogoride görmüyorum malesef
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 01:27
beni nerd gordugun umurumda değil zaten jeam. ben burada niçin olduğumun hsabını kimseye verck değilim. buradayım.
daha açık dille heceleyrk yazayım hatta.
bu-ra-da-yım.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 01:29
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 01:31
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.09-2010 01:51
işte millet açıkla sorusuna verilen cevap umarım bu doyurucu cevap hepinizi tatmin etmiştir bu yasa varsayalım çıktı bu maddenin sözden başka bir hükmü olmadığı ortaya çıktığında inanmış evetçilere sözüm yok fanatik evetçiler ne diyecek bu milletin mağduriyetini kullanarak sadece hedefteki yargı ile ilgili maddeleri değiştirmek uğruna bizi kullanmayın gülen ancak cahilliğine güler meydanı kimseye boş bırakmayız bizi bu mücadeleye bizi kandıranlar itti artık bu numaraları yemiyoruz kendisini yeniliğin temsilcisi ilan edenleri geçmişine bakın bu size fazlasıyla yeter
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları