Konu Kapatıldı! + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 19 / 27 İlkİlk ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... SonSon
Toplam 392 mesajın 271-285 arasındakiler
Sakatlar için kolay bir soru: Evet mi Hayır mı? [Tartışma]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    CILGIN-X sen hatalı konuısuyosun iyi düşün.. bu konusmanda bilgi eksıklııgi hatası olmasın.........

Niye hatalı konuşuyorum sabahtan beri bir insana olanı biteni anlatıp parmaklarımı yoruyorum karşımdaki şayet anlamıyorsa bunun acıklması frekanslarımızın aynı olmadıgıdır yani ucurum var demektir ben COK SEVDİGİM BİR DOSTUMUN BAŞINDAN GECENİ ANLATIYORUM adam bana benim şahsi okulumdan bahsediyor ben engelilerden akpnin referans istedigini soyluyorum adam bana tek bir madde almış lutfen oy verin diyor bunun bir acıklması varsa siz yazın bilgi eksigili nerde ALLAH a şukur bilgimden eminim ilaki şak şakcımı olalım ilaki gordugumuzu gormezlikten mi gelelim ilaki birilerinin peşinden mi koşalım yok dostum bu bana gore degil kusura bakmayın ben dogru bildigimi yazarım engeli vatandaşından referans isteyen bir parti simdi engeliye anayasada hak verecekmiş buna inanmamı bekliyorlar guldurmeyin beni engelisine saygılı olan parti referans istemezdi burada bilgi eksikligi yada yanlış yok okudugunu anlamayanlarla catışma var bukadar basit ..

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

cılgın x kardeşim sen burda niye yıpratıyon kendini işte arıyon madem sözçü gazetesin de cok güzel makale yazarsın senide hemen işe alırlar burda harcanma bence emin çölaşanla beraber

Eveeeeeeeeeeeet milyon kere evettttttttttttttttt

Halâ anlamadık mı mevcut ana-sını-sa-sı yasa ( dilim sürştü ) ile bir yerlere varılamayacağını ?

Sadece EVET diyin ve ilerleyen yıllardaki mükemmel gelişmelere şahit olun.özellikle engelliler açısından.

ehh tabi AKP de hak etmiyor mu artık birkaç maddeye biraz dokundurmaya

allakasi sende şafakta akitte tarafta yaz şu devrik içi boş bilgisiz cahil cümlerlerinle ivet ivet ivet dur akşama kadar

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: allakasi Mesajı Gör
    cılgın x kardeşim sen burda niye yıpratıyon kendini işte arıyon madem sözçü gazetesin de cok güzel makale yazarsın senide hemen işe alırlar burda harcanma bence emin çölaşanla beraber

Ne yazarsak yazalım anlamayacaksınız demi iş arayan kim ? benmiyim degilmiyim birdaha anlatayımda birdaha karıştırmayın engeli bir dostum akp il teşkilatına başvuruyor kendimi gecindirecek kadar bir iş olanagı saglayın her tarafa başvurdum geri cevirdiler diyor gercektende oyle valilik esnaflar buyuk şirketler hepisi engeli alımımız yok demişlerdi bu arkadaşıma akp il başkanlıgında ki vadandaş senin bu istedigini kabul etmemiz icin teşkilattan birilerinin referansını getirmen gerek diyor işte olay budur magdur fakir fukara edebiyatı yapan bir sisasi partinin durumu budur simdi burada bazı fanatik akpliler ilaki diyor ki hayır bizim partimiz bu degil yahu gozumun onundeki olayamı inanayım yoksa sizin kafanızdaki partiyemi siz kafanızda oyle bir parti oluşturmuşunuz ki asla fakir fukara hakkı yemez böyle referanslar istemz vs vs ama anadoluda oyle degil işte anadoluda bir iş yapacaksan muhakak akp il teşikilatından referans alman gerek ama bu konuda sizlere kızmıyorum 8 yıldır oyle bir işlemişler ki bu temayı fakir fukara muhtaca sahip cıkarız biz böyleyiz söyliz diye siz artık gozunuz kapalı herşeyi yapacak duruma gelmişiniz ne yapalım benim dilimin dondugunce durumu anlatım bundan sonrası sizle ALLAH arasında sizinle vicdanınız arasında ben vicdanıma sordugumda o engeli dostum gozumun onune geliyor ve elim bazı şeylere varmıyor durum bundan ibarettir umarım bundan sonra iş arıyormsun senide işe almamışlar gibi aynı cumleler kurulmaz iş arayan ben degilim hele o arkadaşımı gordukten sonra asla akp binasına gidip bişey rica etmem cunku referansım yok

çilgin bin kez yazdim cahille tartişmayin bunlara ne desen boş hayat felsefeleri boş ver iki kilo makarna bi kilo pirinç sabaha kadar evet diye melerler boşver 13 eylül ola hayrola

ah bide şuraya neye evet yazdiğinizi bide ifade edebilseniz borazanlik yapmadan ne güzel olucakda çok şeymi bekliyorum acaba ? ben neden hayir dedigimi günlerdir yaziyorum bi kişide şuna evet diyorum diye yazmazmi be arkadaş bu kadar mi boş olunur ? özürlülere neye evet diyorsunuz kanunda olmayan ne var kanunlar uygulaniyormu ? neden 8 senedir kanunda var olan bir madde işletilmiyor bi yazin korkmayin yahu çok mu zor beni ikna etmeniz ben akpli değilim chplide değilim ? bunu anlamak çok mu zor tartişmakdan kaçanlara diyorum evet diyipde tek kelime yazanlara sesleniyorum orda kimse yok mu ?

zihniyete bak kimsede çıt yok yaz kaç gülüyorum katıla katıla

cılgın kardeşim cok güzel hikaye anlatıyon yok akpartide tanıdıgın olcak tanımazsan almayız sende uyurken üstün acıktamıkalıyo sende hanifi avcı gibi kitap yazsana ackalmaz hemde duygu sömürüsü yapmazsın

bir işnde olmuş olur kimseye muhtac kalmazsın ak partiye niye gidiyon orası fabrikamı yoksa kapısında iş ilanımı var

belki okumuşsundur benden fazla ama hala cahil düşüncelerin var madur ed biyatından başka bildiginiz yok

Hükümetin hazırladığı ve 12 Eylül‘de referanduma gidecek olan Anayasa değişikliği ne demokratiktir ne de halkın çözüm bekleyen sorunlarına demokratik bir yanıt vermektedir. Metinde; siyasi partiler yasası, seçim barajları, örgütlenme özgürlüğü, demokrasinin geliştirilmesi vb. gibi hayati sorunlara yer almamıştır.
    Eşitlikçi, özgürlükçü bir anayasa ancak demokratik katılımın bütün kanalları açılarak yapılabilir. İhtiyacımız olan parasız eğitim ve sağlık, güvenceli çalışma ve insanca yaşam hakkının, her kültür ve kimliğin özgürce ifade edilmesinin güvence altına alındığı, yeni bir anaysa. Kürt sorununun çözümünü de barındıran ülkemiz halklarının bir arada yaşamını güvenceye alan, din ve inanç işlerini devlet müdahalesinden çıkartan,zorunlu din dersinin olmadığı bir eğitim siteminin,12 faşizminin anasaya koyduğu YÖK ün kaldırıldığı,örgütlenme hakkı önündeki baraj vb. engelleri ortadan kaldıran, tüm çalışanların sosyal hak ve kazanımlarını koruyan yeni bir anayasa halkımızın gerçek ihtiyacıdır. Anayasa tartışmaları bu zeminde yapılmalı ve dayatılan değişikliğin hangi toplumsal sınıfın çıkarlarını savunduğu ve emekçi toplum kesimleri için neler getirip neler götüreceği açığa çıkartılmalıdır.13 eylül 2010 da dönüşü olmayan bir yola, iran gerici rejimi benzer bir yapıya engel olmak için, STK ların,üniversitelerin,ilerici, demakrat (yorgun olmayan) geniş katılımlı yeni bir anayasa için 12 eylülde evren in ve RTE nın anasasınada HAYIR demek Ülkesini seven,hayır terketmiyoruz, bu ülke bizim diyenlerin kesin kararı olmalıdır.

jeam kardeşim hiçbir partiye bende üye degilim aklımda bana yeter şimdi sana neyazsam seni inandıramam nede sen beni alıntılarla köşe yazılarıyla anca kendinizi avutursunuz başka kimseyi kandıramazsınız kandırıkclar sizigidi sizi

allakasi;

Dostum senin okudugunu anlayamama problemin mi var kim madur edebiyatı yapıyor yahu sen yazılanı oku sen anayasa maddelerinide boyle okuyup yorumlayıp evet diyorsan vay bu Turkiyenin haline demekki neden evet dedigin ortaya cıkıyor sen okudugunu anlayamıyor yorumlayamıyorsun acık acık altı cizli yazdıgım halde hala olay benim olayımış gibi anlatıyorsun vaysayalım benim olayım ben işi babandan mı isteyecem sosyal devletim ben diye odun komur makarna dagıtan partiden isteyecem madem sosyal devlet geregi o yardımları yapıyorsun bana yardım yapma iş ver ben kendi alın terimle calışayım diyecem ama nerde yaza yaza bir hoş olduk halaaaaaaa aynı yerde dolanıp duruyorsun be kardeşim yeter "JEAM" hak vermeye başladım valla kardeşim biraz edebi metin oku lutfen okudugunu gercekten anlamıyorsun yazdıklarımdan sen madur olayını cıkardınsa gercekten edebiyatın cok zayıf ALLAH bilir sen devlet memurusundur oylemi yoksa....

wedo hanım 8 senedir bu parti iktidarda hala iranrejimi diyorsunuz size kapanın burkasi giyin kırbac cezasımı verecezmi dediler neye istinaden bukadar sallıyosunuz veya size benzer bazı arkadaşlar vatan bölünür diyenler bile var 13 eylülden sonra milleti bukadar cahilmi sanıyorsunuz negeldiyse başımıza bu yüzden geldi zaten şu an beyen medigimiz 12 eylül kenan evren anayasasıda vatan elden gidiyor kominist olursunu şu olorsun bu olursunla %97 oyla kabul oldu yani sizlerin yaptıgı gibi vatan millet rejim iran olursun laiklik elden gidiyor palavralarına bu milletin karnı tok

ben memurda degilim cılgında deyilim toy hiç degilim boş yazıp boş konuşmam hasen yazmışsın ha alıntı nefarkeder sonucta oraya oyazıyı sen yazmışsın kendi inandıgın gibi farketmez camurat izi kalsın

cılgıx kardeşim

"allakasi" tamam dostum sen haklısın gordum duydum diyorum san hala camur at iz kalsın diyorsun tamam ben okadar adi birim ki durduk yere insanlara camur atıyorum o ilde oturuyorum referans isteyen il teşkilatı gorevlisini tanıyorum gordum ben okadar şerefsiz degilim insanlara iftira atacak tamamı ama sana ne yazarsak yazalım sen aynen savunacaksın belli akp sayesinde bir yerlere gelmişin borcluluk piskolojisi icinde canla başla savunuyorsun tamam ben seni anladım sen haklısın bu dogaldır seni bir yerere getirenleri savunman ugraşamayacam gece gece..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    jeam ve çılgınx ve aynı şekilde bunlar gibi seviyesiz bir dil kullanan arkadaşlar bir yerde durmayı düşünüyor musunuz yoksa devam mı?
    Okumasından konuştugu dile kadar insanlarla alay etmeye devam mı?
    hayır ya da evet demek ya da dedirtmek için bu düşülen duruma degiyor mu?
    evet diyenler grekçeleirni size yazmazsa nolacak?
    hayır diyenler size grekçelirni ayzmazsa nolacak beylr?
    farzedin sadece bir kelime ayzıyolar size ne? külhanbeyi misiniz sizler?

Konu Kapatıldı!
Sayfa 19 / 27 İlkİlk ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı