+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 29 mesajın 16-29 arasındakiler
Ayrımcılığa karşı kazanılmış bir başarı [Paylaşım]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Tebrikler Hasan abim, bu başarıda sen ve senin gibi bu uğurda emek harcamış herkese teşekkürler. Kolay değil Türkiye'nin belkide Dünya'nın tanınmış plajlarından birinde uğraşlarınızla, emeklerinizle ve azminizle artık bizlerinde bir yeri var..
    Bu başarı sizin, bu başarı "biz"ler için.
    Bu başarı hepimizin...

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Hasanım, elbette güzel şeyler...Kutlanası, tebrik edilinesi şeyler..
    Amma kalıcı ve yaygınlaşıcı olması için ille örgütlü mücadele diyorum, başka bir şey demiyorum.. (Nitekim TSD başkanı da çaba göstermiş)
    Bir de film ya da fotoğrafta ısrarcıyım hâlâ.. Bunlar arşivleniyor burada..
    Mekanın eski ve yeni durumunu gösteren fotoğraflar olursa çok çok daha iyi olur..
    O zaman göğsünüzü gere gere "eskiden böyleydi, girişimlerimiz sonucu bu hâle geldi" dersiniz, aynı zamanda diğer sahil kentlerindeki plajlarda rampası olmayan yerlere de örnek olur.. "Bakın" derler.. "Antalya bunu başarmış.. Biz niye yapamıyoruz?"
    Ayrımcılıkla örgütlü mücadele böyle gelişir işte..

Sadece bu konuda değil; fotoğraf, film çekilebilecek her mücadele konusunda alın elinize makineyi!! (Elbette durumu müsait olanlar)

Zaten olması gereken seyler için sevinme durumunda olmamızın soru işaretleri kafamızdayken sizi kutluyorum
    Hakkın verilmediğini alındığını bir kere daha görmüş olduk.Örgütlü toplum sağlıklı toplumdur emegi gecen herkese teşekkürler..

Uzun zamandır fırsat bulamadığım Engelliler plajına bugün gitme fırsatı buldum ve şoke oldum.İnanın bu kadarını beklemiyordum.Harika bir rampa ile denize kadar gidebiliyorsunuz.Bunun yanında diğer tüm ihtiyaçlar düşünülmüş.Duş, kabin,wc.... herşey engellilerin çok rahat kullanacağı biçimde.FOTOĞRAFLAR biraz düşük kalite oldu ama en yakın zamanda daha iyileri ile değiştireceğim..Şöyle Kuyucak birasını yudumlarken

Bak şunu unuttum 4-5 tane masa ,şenzlonglar,armutlar,minderler...Hepsi var yaaaa

tebrik ederim çok güzel mucadele meyvesini vermiş bizler sorunlarımızda bireysel veya örgütsel olarak mucadelemizi ısrarla sürdürmeliyiz...
    birgün gelip orada güneşin batımını izlemek isterim...
    Konu çelik tarafından değiştirilmiştir (08.07-2010 Saat 11:49 ). Gerekçe: ek

böyle guzel seyler yaparak bızlerı mutlu edıorsunuz..allah gönlunuze ggöre versın..tesekkurler..

Tamam işte! Bunu diyordum.. Bu tür çabalar fotoğraflarla desteklenmeli! Gerçi yazının da yeri başka ama fotoğraf olmadan olmuyor.. Eline sağlık Hasan Hocam.. Çok sağol..

Yalnız o minderler ne işe yarıyor, anlamadım

başarınız için sizi tebrik ediyorum. antalyanın tam olarak neresinde bu plaj. öğrenebilirmiyiz

arkadaşa katılıyorum,basit bi kroki ile yolu tarif ederseniz iyi olur,Antalya'yı bilmeyenler için iyi olur..yolumuz antalya ya düşerse uğramak isterim..

Baben abi reca ederim.Minderler Mr Kuyucağın güneşlenme aparatları minder ve Kuyucağı aynı karede getireceğim size .Ama varya O masalarda oturup iki yudum birşeyler içmenin tadı anlatılmaz....
    Adres soran arkadaşlar.Konyaaltı plajı dünyaca ünlüdür.Antalyada ''Konyaaltı 9 nolu plaj'' diye sorarsanız herkes gösterir.Gerekirse harita üzerindede gösteririz.

Tamam şimdi anlaşıldı.. Yok.. Başka bir esprisi var mı diye merak etmiştim..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Malum plaj BEACH PARK içinde değildir.Eski yüzme havuzunu geçince ilk büfenin yanındaki plajdır...

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı