+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Devletin engelliler için bağış toplaması... [Tartışma]

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Devletin engelliler için bağış toplaması... [Tartışma]

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Çankaya Anklara'da en islek yerlerden biri. Orada ilan panolarinda birseyler oluyor...
    otizmi anliyormus. onlarin yanindaymis. turkcell bilmem baska operatorlere sms atın 5 lira yardim edin...
    once ne oluyo derken bir baktim Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı...

Konuyla ilgili yorumlariniz..?

dedimya arkadaşım bu ülkede herşey normal dışı sana bir örnek esnaf eğitime katkı parası veriyo her ay bide gidiyo okul müdürüne kayıt -yakacak -temizlik -parası adı altında sömürülüyo kahretsin bunların hepsine böyle idarecilere böyle bürokratlara kahretsin diyorum ,yetmemiş gibi bunlar kendi memleketlerini temizlediler bide uluslar arası calışıyolar hepsine lanet olsun bunların olduğu bi memlekette yaşamaktan utanıyorum vallahi..

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

parlamentoda
    mecliste ortagi olmayan bir parti bakani
    yakistiramiyorum buyuk turkiye cumhuriyetine boyle bakani
    agliyasim geldi
    otist kardeslerimin egitimi okul icin 5 lira yardim dilenmek vatandastan
    kendi maaslari icinde isterlermiki artikin

muzigi maalesef hic duymuyorum iremsucugum merak ediyorum dogrusu

başka beklenilecek bişe yok bu bağışın altında ki otistik dernek başkanlarının ahmaklığıdır...sen o parayı dileneceğine göğsünü gere gere devletten otistik hastalar adına yapılacak olumlu işler iste...tüm derneklerin başkanlarına seslenelim.mübalağasız %90ı cep doldurucu doğru düzgün yararı yok hep menfi.engelli okulları da dahil...daha çoğu rezalet içinde mafyas,kaçakçısı,siyasetçisi,dolandırıcısı engelli okulu açmış.allahı kandıracaklar yaaa...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    turkiye cumhuriyeti saglikbakaninin buyuk boy portresiyle verilen bu ilan bu gun kalkmis

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı