+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5
Toplam 92 mesajın 81-92 arasındakiler

Engelli Araç Sistemleri ve Engelli Ürünleri
    Sen bildiklerini paylaşmazsan, senin sorularını kim neden cevaplasın ki?
    Selam arkadaşlar daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama Tuğrul hoca ötenaziden vazgecmiş ve pazar günü avrasya maratonunu bikaç engelli arkadaşıyla beraber gecmeye çalışacak
    haklarını arama için

Yazılanları okuyunca şöyle bir sonuç çıkarttım.

''Bekleyelim ,bakalım''

avrupada evlem kültüründen bahsedilmiş.
    Atm (banka matik) lerin önünde pazar günleri nadirde olsa kalabalık olur.Kuyruk demiyorum.Sere serpe dağılmış atm den en az 10 adım uzakta insanlar dikilir.Sıran geldiğinde adam ATM nın önüne yapışıp kımseye göstermeden paramı çekiyim,
    arkada ki de bu halen ne yapıyor atm nın önunde diyerekten yapışmaz önündekine....

velev ki atm nın yanında ki adama çok yaklaş sadece bakışları ile adamı durdururlar.
    Sırası biten giderken herkes bekler sırada kı gider.
    Ben atm ye daha yakın olursam sıra bana daha çabuk gelir hesabını gütmez.

hikayenin bizi ilgilendiren kısmı;
    eylemin sadece bakışlarla yapılıyor olması.

Kişisel tepkilerde birikince bir bütün olur.Etkili olur.Yere çöp atan adamı nezaman durudurdun yada uyardın?
    Kavga edenleri ayırmaya korkor olduk .Bırak uyarmayı hele ki hakkını aramayı

Saygılar
    yzn:iremsu

baben abi bana öm. atıp bu site gibi bulamazsın demiştin.Bense makri,kuyucak,monalisa,senin,paşaman yazıların gibisini bulamadığım söylemek isterim.
    arkadaşımın kodu ile yazdım.Kusura bakmayın

hangi hak için kiminle ne mücadelesi yapacağız arkadaşlar? burada bir paylaşım sitesinde bile birbirimize tahammül edemezken kimin aklına uyupta eylem yapacağız? Sevgili Baben yorumlarını okudum sonuna kadar haklısın...

Eyleme gidiyormuşuz kiminle?

hayrola bozkut sendemi geliyorsun olmayan eyleme ?

yıllardır sesi duymayan devlet sizi görcenimi sanıyorsunuz AB ye neden almıyorlar diye kızıyoruz siz olsanız böyle bir ülkeyi alırmısınız.bırakın engellileri normal işciler bile haklarını alamıyor 3 kurusa talim bu ülkede ilk basta insan hakları yok insanın hakkını vermeyen ülke engellinin hakkını verirmi klasik bir laf ekmek aslanın agzında o yiyor cok zor almak

hadi pankartları hazırlayın gelin taksim meydanına

Hel; AB ye neden almıyorlar diye kızıyoruz siz olsanız böyle bir ülkeyi alırmısınız

AB mi oda ne ? nerde yetişiyor bu ab ağaçtamı yerdemi bitiyor ?

ewet aslında AB bizlerin umurunda deyil hicte olmadı devlet büyüklerimiz AB diye tutturmuslarya asıl bu kelime onlara yazılmıs hem AB derler hem AB den bihaberler. yazılarımın icerigi buydu tabi herkes kendince yorumlayabilir

bizler hangi sartlarda yasamayı hak ettiğimizi bizmez isek bunuda kimseden isteyemez yada sorgulayamayız!! bilinçlenmek şart!!

biz gayet bilincliyizde sevgili devletimizin bilinclenmek isine gelmiyor sanırım.biz ilk basta devlet engelliyiz.herseyin önüne set cekmis sacma sapan kanunlarıyla

Dernekler kendi cebini doldurmayaaa tr başına gelenler eski yarayı sarmaya yada kendi menfaatleri içinde çabalama bizden de bir b... Olmaz sadece atar tutarız o zaman geldiği zaman kimse olmaz ortalıklarda

Engelli Araç Sistemleri ve Engelli Ürünleri
    Sen bildiklerini paylaşmazsan, senin sorularını kim neden cevaplasın ki?
    meşaleleri alın kzılaya gelin) haydaaa

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 5 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı