+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 22 1 2 3 4 5 11 ... SonSon
Toplam 319 mesajın 1-15 arasındakiler
Polinöropati (CIDP) hastası olan kim var?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Polinöropati (CIDP) hastası olan kim var?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    herkese mehabalar
    ben 9 yıldır CIDP hastasıyım (Chronic Inflammatory Demyelinating Polyneuropathy). yürüme güçlüğü çekiyorum. istanbulda Prof. Mefkure eraksoy a tedavi oluyorum.. Bu hastaık hakkında bilgisi olan arkadaşlarla bilgi alış verişinde bulunmuak istiyorum.
    herkese sevgi ve sağlık diliyorum

Nihan hanım açılımı nedir hastalığınızın?

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Standart Re: Polinöropati (CIDP) hastası olan var mı? [Soru]

Merhaba babam Ege Üniversitesinde yatıyor dünden beri.Doktorlar CIDP ya da myopati olabilecegini söylediler. Ayakları cok agrıyor. Geceleri uyuyamıyor. Cok zayıfladı.Sürekli yatıyor.Oturamıyor kalca kemikleri batıyor cünkü. Bu tür şikayetlerle gittik yattık hastaneye.Bir cok seyden süpheleniyorlatr ama CIDP ve myopatinin üstünde cok duruyorlar. Sende belirtileri nelerdi. 9 yıldır hastaymıssın allah acil sifalar versin.Tedavileri nedir bu hastalıgın ögrenebilirmiyim? Ayrıca Ivıg tedavisine baslıycaklarmıs. Şimdilik bu kadar hastaneye gidicem birazdan neler oldugunu ögrenicem yazarım tekrar.
    Sevgiler..

Standart CİDP

merhaba babanıza Allan acil şifalar versin..benim rahatsızlığım halsizlik düşme ağrılar uyuşmalar yanmalarla ve bağırsak enfeksiyonu ile başladı 9 yıl önce.Şu an yürüme güçlüğü çekiyorum ..İstanbulda PROF.MEFKURE ERAKSOY a tedavi oluyorum ankaraya da çok gittim ama mefkure hanımın tedavisinden fayda gördüm eskiye göre daha iyiyim şu an .İVİG tedavisini belli bi süre aldım artık cortizon ve immünsüpresif ilaçlara başlandı..Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim..

Cok teşekkür ederim nihancım.Bende sana acil sifalar diliyorum.Bizim doktorumuz da ege üniversitesinde Burhanettin Uludag.Hayırlısıyla biran önce teshis koyarlar insallah da tedavi baslar.Bugün omirlik sıvısı aldılar sonucu cuma günüymüş.Alalım yazarım yine buraya.Bu hastalık cok yaygın deil sanırım kimse bilmiyor cünkü.Gecmiş olsun tekrar.Sevgiler..

Nihancım babama bugün teshis koydular polinöropati, CIDP hastası oldugunu söylediler.5 gün serum, 2 gün oral yoldan ilacla 14 günlük bir tedavi baslattılar.Bu hastalıkla ilgili neler biliyorsun?Hastalıkta agrı sürekli olucakmı?Bacaklarında zayıflama cok fazla babamın.Kaslar asagıya sarkmıs durumda.Tedavi asamalarını, simdiye kadar neler yasadıgını benimle paylasırsan cok sevinirim.Allah sana da acil sifalar versin.Sevgiler..

aztebessum
    Misafir Üye

merhabalar nihan hanım bende polinöropati hastasıyım sızden bıraz bılgı almak ısterım uygun gorursenız msn adresım profılımde mevcut ve varsa baska bu hastalıktan muzdarip dostlarım tanişalim derim kader arkadaşlarım...... :?

geçmiş olsun msne adresinizde bi yanlışlık var saygılar

izmirden arkadaş slm allah babanıza acil şifalar versin bu rahatsızlık kronik bi rahatsızlık ilaçlarla baskılanabiliyor ama bazen mevsimsel yada yorgunluğa bağlı ağrı atakları olabliyor.. ama artık vucudumuzun bi azası gibi oluyor bu rahatsızlık

Üye
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    12:01
    Yaşadığı Yer
    Bilecik ama aslen bursalıyım, yeşil timsahlar :)
    Blog Mesajları
    1

Standart merhaba

merhaba nihan öncelikle geçmiş olsun,benimde düşük ayak hastalığım var,tıp adını tam bilmiorum,yüüme bozukluğuna yol açak bi hastalık,afo kullanıorum ve bildiğim kadarıyla şu anda tıpta bi çağresi yokmuş.senn bilgin varsa bu konu hakkında benide bilgilendirirsen sevinirim...

Standart polinöropati

merhaba DarknessBlues öncelikle geçmiş olsun bendede düşük ayak var zaten rahatsızlığım düşük ayakla başladı sonrası devam ettiben düşük ayak için bir çok tedavi gördüm ama fayda görmedim ankara gatada yattım 1 ay tedavi için bi parça düzelme oldu başka tedavisi yok bende afo kullanıyorum egsersiz ağırlık spor diyorlar dr.lar ama rahatsızlığım ağrılı olduğu için yapamıyorum sevgi ve sağlıkla kal

Standart Sensorimotor nöropati (periferik nöropati / polinöropati) hastası olan kim var?

Merhaba,

Sensorimotor polinöropati hastalığı ile ilgili bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda uzmanlaşmış tecrübe edindiğiniz/önerdiğiniz bir doktor var mı?

Sağlıklı günler dilerim...

aztebessum
    Misafir Üye

nıhan haım msn adresımde hata yok ama tekrar yazıyorum anlamsiznefr@hotmail.com.hayırlı gunler sıze.....

NİHAN MERHABA
    BANADA 1 HAFTA ÖNCE POLİ NOROPATİ TEŞHİSİ KOYDULAR SENİNLE BU KONUDA GÖRÜŞMEK VE BİLGİ ALMAK İSTERİM HASTAHANEYE YATMAM GEREKTİĞİNİ OKTAGAM DİYE BİR İLAÇ ALMAM GEREKTİĞİNİ SÖLEDİLER BİLGİ ALIŞ VERŞİNDE BULUNURSAK SEVİNİRİM HERKESE SAĞLIKLI GÜNLER

Standart merhaba

geçmiş olsun nurşen umarım İVİG yani octagam iyi gelir sana acil şifalar dilerim

Standart Polinöropati....

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bende polinöropati ve hafif düzeyde paraperazi hastasıyım....10 yılı geçkin bu hastalıkla ugarasıom. Carnıtın Sol Çiğneme tablet yada ampül kullanıyorum.Çok Rahat hissediyorum o ilacı içince kendimi.Gerekli görenler doktora danışarak baslayabilirler...

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 22 1 2 3 4 5 11 ... SonSon

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı