Polinöropati (CIDP) hastası olan kim var?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.09-2008 13:09
Polinöropati (CIDP) hastası olan kim var?
herkese mehabalar
ben 9 yıldır CIDP hastasıyım (Chronic Inflammatory Demyelinating Polyneuropathy). yürüme güçlüğü çekiyorum. istanbulda Prof. Mefkure eraksoy a tedavi oluyorum.. Bu hastaık hakkında bilgisi olan arkadaşlarla bilgi alış verişinde bulunmuak istiyorum.
herkese sevgi ve sağlık diliyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.09-2008 13:19
Nihan hanım açılımı nedir hastalığınızın?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.09-2008 13:36
Re: Polinöropati (CIDP) hastası olan var mı? [Soru]
Merhaba babam Ege Üniversitesinde yatıyor dünden beri.Doktorlar CIDP ya da myopati olabilecegini söylediler. Ayakları cok agrıyor. Geceleri uyuyamıyor. Cok zayıfladı.Sürekli yatıyor.Oturamıyor kalca kemikleri batıyor cünkü. Bu tür şikayetlerle gittik yattık hastaneye.Bir cok seyden süpheleniyorlatr ama CIDP ve myopatinin üstünde cok duruyorlar. Sende belirtileri nelerdi. 9 yıldır hastaymıssın allah acil sifalar versin.Tedavileri nedir bu hastalıgın ögrenebilirmiyim? Ayrıca Ivıg tedavisine baslıycaklarmıs. Şimdilik bu kadar hastaneye gidicem birazdan neler oldugunu ögrenicem yazarım tekrar.
Sevgiler..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.09-2008 15:34
CİDP
merhaba babanıza Allan acil şifalar versin..benim rahatsızlığım halsizlik düşme ağrılar uyuşmalar yanmalarla ve bağırsak enfeksiyonu ile başladı 9 yıl önce.Şu an yürüme güçlüğü çekiyorum ..İstanbulda PROF.MEFKURE ERAKSOY a tedavi oluyorum ankaraya da çok gittim ama mefkure hanımın tedavisinden fayda gördüm eskiye göre daha iyiyim şu an .İVİG tedavisini belli bi süre aldım artık cortizon ve immünsüpresif ilaçlara başlandı..Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.09-2008 17:00
Cok teşekkür ederim nihancım.Bende sana acil sifalar diliyorum.Bizim doktorumuz da ege üniversitesinde Burhanettin Uludag.Hayırlısıyla biran önce teshis koyarlar insallah da tedavi baslar.Bugün omirlik sıvısı aldılar sonucu cuma günüymüş.Alalım yazarım yine buraya.Bu hastalık cok yaygın deil sanırım kimse bilmiyor cünkü.Gecmiş olsun tekrar.Sevgiler..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.09-2008 21:40
Nihancım babama bugün teshis koydular polinöropati, CIDP hastası oldugunu söylediler.5 gün serum, 2 gün oral yoldan ilacla 14 günlük bir tedavi baslattılar.Bu hastalıkla ilgili neler biliyorsun?Hastalıkta agrı sürekli olucakmı?Bacaklarında zayıflama cok fazla babamın.Kaslar asagıya sarkmıs durumda.Tedavi asamalarını, simdiye kadar neler yasadıgını benimle paylasırsan cok sevinirim.Allah sana da acil sifalar versin.Sevgiler..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2008 02:30
merhabalar nihan hanım bende polinöropati hastasıyım sızden bıraz bılgı almak ısterım uygun gorursenız msn adresım profılımde mevcut ve varsa baska bu hastalıktan muzdarip dostlarım tanişalim derim kader arkadaşlarım...... :?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2008 03:05
geçmiş olsun msne adresinizde bi yanlışlık var saygılar
izmirden arkadaş slm allah babanıza acil şifalar versin bu rahatsızlık kronik bi rahatsızlık ilaçlarla baskılanabiliyor ama bazen mevsimsel yada yorgunluğa bağlı ağrı atakları olabliyor.. ama artık vucudumuzun bi azası gibi oluyor bu rahatsızlık
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.10-2008 23:56
merhaba
merhaba nihan öncelikle geçmiş olsun,benimde düşük ayak hastalığım var,tıp adını tam bilmiorum,yüüme bozukluğuna yol açak bi hastalık,afo kullanıorum ve bildiğim kadarıyla şu anda tıpta bi çağresi yokmuş.senn bilgin varsa bu konu hakkında benide bilgilendirirsen sevinirim...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.10-2008 00:08
polinöropati
merhaba DarknessBlues öncelikle geçmiş olsun bendede düşük ayak var zaten rahatsızlığım düşük ayakla başladı sonrası devam ettiben düşük ayak için bir çok tedavi gördüm ama fayda görmedim ankara gatada yattım 1 ay tedavi için bi parça düzelme oldu başka tedavisi yok bende afo kullanıyorum egsersiz ağırlık spor diyorlar dr.lar ama rahatsızlığım ağrılı olduğu için yapamıyorum sevgi ve sağlıkla kal
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.10-2008 12:23
Sensorimotor nöropati (periferik nöropati / polinöropati) hastası olan kim var?
Merhaba,
Sensorimotor polinöropati hastalığı ile ilgili bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda uzmanlaşmış tecrübe edindiğiniz/önerdiğiniz bir doktor var mı?
Sağlıklı günler dilerim...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.10-2008 02:10
nıhan haım msn adresımde hata yok ama tekrar yazıyorum anlamsiznefr@hotmail.com.hayırlı gunler sıze.....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.10-2008 21:46
NİHAN MERHABA
BANADA 1 HAFTA ÖNCE POLİ NOROPATİ TEŞHİSİ KOYDULAR SENİNLE BU KONUDA GÖRÜŞMEK VE BİLGİ ALMAK İSTERİM HASTAHANEYE YATMAM GEREKTİĞİNİ OKTAGAM DİYE BİR İLAÇ ALMAM GEREKTİĞİNİ SÖLEDİLER BİLGİ ALIŞ VERŞİNDE BULUNURSAK SEVİNİRİM HERKESE SAĞLIKLI GÜNLER
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.10-2008 23:54
merhaba
geçmiş olsun nurşen umarım İVİG yani octagam iyi gelir sana acil şifalar dilerim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.10-2008 13:01
Polinöropati....
Bende polinöropati ve hafif düzeyde paraperazi hastasıyım....10 yılı geçkin bu hastalıkla ugarasıom. Carnıtın Sol Çiğneme tablet yada ampül kullanıyorum.Çok Rahat hissediyorum o ilacı içince kendimi.Gerekli görenler doktora danışarak baslayabilirler...
Başlığın Etiketleri
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları