Böbrek nakli olan kim var?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 20.05-2011 18:58
merhaba 2005 yılında A.Ü İbni Sina hastanesinde nakil yapıldı...Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.05-2011 23:52
mrb arkadaşlar bende 3 ay oldu nakil olalı ilk zamanlar yeni takılan böbrekte zaman zaman ağrılar olabilirmi benim şuan oluyo bu normal mi sizce nakil olan tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun şifalar versin işallah
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.05-2011 07:57
bende bekliyorum üç yıldır annem vermek istedi ama protein fazla çıktı annemin böbreğinde babada da şeker var kaldık böylece bir haber de yok bekliyorum bakalım sırada
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.10-2011 13:06
mehaba,,,arkadaşlar ben samatyanın hastasıyım, ancak orada böbrek nakili yok bu yüzden cerrah paşayı seçmek istiyorum. özel bi hastanede seçe bilirim ancak nakil sonrası için. c. paşa. anamdan olucam ama doku testi henüz başlamadı. annemin şeker tansiyon üre kratin fosfor potasyum. bunlar temiz ben kendim baktım hani biliyoruz ya bunları,, başka bi hastalığı çıkarsa yandık. üstelik diyalize giren hastaların ömrü 14 yıl olduğunu okuduğumda iyice moralim bozuldu, yukarda bıçak parası denmiş. torba yasasında bu kaldırıldı. 184 şikayet edebilirsiniz. hastane seçimimde yardımcı olacak arkadaşlar tafsiyenizi beklemekteyim selamlar...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.10-2011 17:59
slm arkadaslar bende 2008 antalyada nakil oldum daırısı olmayanların basına allahtan sifalar diliyorum. herkese gecmiş olsun arkadaslar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.11-2011 17:30
merhaba arkadaşlar bu konu açıldığında ilk sayfada benimde yazım var....ozamanlar diyazi giriyodum şuan 8 aylık nakilliyim...inş. bütün organ nakli bekyen herkese kısmet etsin rabbimm.......
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.11-2011 02:46
diyalizci;
Amiin allah tüm diyalizde ki arkadaşlarımıza nasip etsin konu Nakil olanlar konusu tüm mesajları baştan sona okudum ama konuda daha çok nakil olması gereken arkadaşlarımız var çok üzüldüm buna inşallah en kısa sürede onlarda sağlıklı bir şekilde nakil olurlar.
Bu arada ben uyku saatlerine diikkat etmiyorum edemiyorum gece geç yatıyorum bundan dolayı bazen sabahları mide bulantısı olabiliyor sizlerinde tejubeleriniz varsa bu konuda birbirimizi eğitebiliriz.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 02.12-2011 14:53
pardon arkadaşım isminizi bilmiyorum..bu arada siz nakillimisiniz? gece geç yatım kalkmadan dolayı mide bulantısı olurmu bilmiyorum ama bende sabahları erken kalkarsam ve bişeyler aparatif atıştırmassam bende bulantı oluyo bende üre yüksekliğinden şüpeleniyorum...nakilli yada diyazi giren nakil olmak isteyenler burada yazsınlar bilgisi olan olmayana bilgi sağlasın ...saygılar..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.02-2012 19:51
Merhaba arkadaşlar
ben de 12 yıllık böbrek nakilliyim
Ege üni.ne gidiyorum kontroller için
bana da annem verdi
bu konu açılalı epey olmuş ve baştan sona kadar okudum
genelde nakillilerden çok diyaliz hastası arkadaşlar yazmışlar, konu açılalı uzun zmn olduğu için sorulara cevap vermem abes olur ama şu bir gerçek ki, nakilli olmak, artık kby hastası için ulaşabileceği en zirve nokta... tedavisi ömürlük ama şükür yaşıyoruz, iyiyiz, sağlıklıyız
sorusu olan arkadaşlara elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım
organ bekleyenlere acil şifalar, nakillilere de böbrekleriyle uzun ömürler diliyorum
Konu gul2011 tarafından değiştirilmiştir (04.02-2012 Saat 23:45 ).
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.02-2012 20:44

Alıntı Yapılan Kişi:
Icemaker
Bende 8 aydir diyalizle yasiyorum bekliyoruz bakalim bahtimiza ne cikacak hayat böylede güzel

herkese acil şifalar dilerim.
Nakil oldum bende söylemeyi unutmuşum. Dayım verdi sağolsun. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından kontrol ediliyorum. Tüm arkadaşlara acil şifalar dilerim. Ümidinizi yitirmeyin Allah büyüktür.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.02-2012 23:45
Icemaker;
geçmiş olsun
ben de geçen yıl paüye aldırmak istedim dosyamı ama bi sürü pürüz çıkarttılar bi de poliklinik beyin cerrahisi içinde bir odacık bulana kadar başım döndü hastane içinde yaaaaa
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.02-2012 14:18
gul2011;
Geçmiş olsun bende Izmir'de olacaktım ısrarcı oldular bende paüde oldum. Evet biraz sorun olabiliyor. Özellikle nefroloji kısmında mesuliyet kabul etmek istemiyorlar herhangi bir sorun oldu mu bende aynısını yaşadım emin olun. Ama konu sağlık olunca katlanıyoruz haliyle üzüldüm size bu kadar sorun yaşatmalarına.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.02-2012 15:26
çok sorun yaşatmadılar aslında sadece hastanede dönüp dünüp oraya buraya git demeleri yordu o kadar bir de kayıt için dr.a özel muayene ücreti yatırıp dosyamı inceletmem lazımmış yarım saatlik bir görüşme için 120tl istediler ödemek istemiyorsan sadece kan verirsin ama o zmn senin dosyanı okumadığımızdan dolayı, bir sorun karşısında yeterli müdahaleyi yapamayabiliriz dediler yoksa tahlillerini yaptırmanda bir sakınca yok dediler
ben egeye başvurduğumda dr bizzat kendi ilgilendi sağ olsun, ki o zmn doç idi şimdi prof oldu hala hastalarıyla tek tek ilgilenir, dinler, bnm paüye aldırmak istememin nedeni sırf kan vermek için onca yolu tepmemekti ama olsun napalım bu şekilde de iyiyim şükür
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.02-2012 17:09
120 tl muayene ücretini ben de verdim. Ama gel gör ki pişman oldum. Görüştüğüm doçent doktor maşallah moral vermek yerine böbreği takarız ama ölürsen karışmam yok sen gençsin bakmazsan beni ilgilendirmez takmayalım sen diyalize gir gibi bir ton saçma sapan doktorluk mesleğine yakışmayacak cümleler sarfetti. Zaten bu doktoru kendi personeli öğrencisi de sevmiyor. Neyse önemli olan sağlığımız gerisinin hiç önemi yok.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.02-2012 21:45
Icemaker;
ama böyle bişey yok normalde özel muayene ücreti alacak olduktan sonra özel hastaneye giderdim
üstelik böyle bir şey yok dediler bana Ege uni.de sen yanlış anlamışsındır vs dediler biz hiçbir hastamızdan böyle talepte bulunmayız dediler nitekim hiçbir şey ödemedim hastaneye bugune kadar
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları