+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 6 / 19 İlkİlk ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... SonSon
Toplam 274 mesajın 76-90 arasındakiler
Böbrek nakli olan kim var?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba 2005 yılında A.Ü İbni Sina hastanesinde nakil yapıldı...Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin..

mrb arkadaşlar bende 3 ay oldu nakil olalı ilk zamanlar yeni takılan böbrekte zaman zaman ağrılar olabilirmi benim şuan oluyo bu normal mi sizce nakil olan tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun şifalar versin işallah

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

bende bekliyorum üç yıldır annem vermek istedi ama protein fazla çıktı annemin böbreğinde babada da şeker var kaldık böylece bir haber de yok bekliyorum bakalım sırada

mehaba,,,arkadaşlar ben samatyanın hastasıyım, ancak orada böbrek nakili yok bu yüzden cerrah paşayı seçmek istiyorum. özel bi hastanede seçe bilirim ancak nakil sonrası için. c. paşa. anamdan olucam ama doku testi henüz başlamadı. annemin şeker tansiyon üre kratin fosfor potasyum. bunlar temiz ben kendim baktım hani biliyoruz ya bunları,, başka bi hastalığı çıkarsa yandık. üstelik diyalize giren hastaların ömrü 14 yıl olduğunu okuduğumda iyice moralim bozuldu, yukarda bıçak parası denmiş. torba yasasında bu kaldırıldı. 184 şikayet edebilirsiniz. hastane seçimimde yardımcı olacak arkadaşlar tafsiyenizi beklemekteyim selamlar...

slm arkadaslar bende 2008 antalyada nakil oldum daırısı olmayanların basına allahtan sifalar diliyorum. herkese gecmiş olsun arkadaslar

merhaba arkadaşlar bu konu açıldığında ilk sayfada benimde yazım var....ozamanlar diyazi giriyodum şuan 8 aylık nakilliyim...inş. bütün organ nakli bekyen herkese kısmet etsin rabbimm.......

diyalizci;
    Amiin allah tüm diyalizde ki arkadaşlarımıza nasip etsin konu Nakil olanlar konusu tüm mesajları baştan sona okudum ama konuda daha çok nakil olması gereken arkadaşlarımız var çok üzüldüm buna inşallah en kısa sürede onlarda sağlıklı bir şekilde nakil olurlar.

Bu arada ben uyku saatlerine diikkat etmiyorum edemiyorum gece geç yatıyorum bundan dolayı bazen sabahları mide bulantısı olabiliyor sizlerinde tejubeleriniz varsa bu konuda birbirimizi eğitebiliriz.

pardon arkadaşım isminizi bilmiyorum..bu arada siz nakillimisiniz? gece geç yatım kalkmadan dolayı mide bulantısı olurmu bilmiyorum ama bende sabahları erken kalkarsam ve bişeyler aparatif atıştırmassam bende bulantı oluyo bende üre yüksekliğinden şüpeleniyorum...nakilli yada diyazi giren nakil olmak isteyenler burada yazsınlar bilgisi olan olmayana bilgi sağlasın ...saygılar..

Merhaba arkadaşlar
    ben de 12 yıllık böbrek nakilliyim
    Ege üni.ne gidiyorum kontroller için
    bana da annem verdi
    bu konu açılalı epey olmuş ve baştan sona kadar okudum
    genelde nakillilerden çok diyaliz hastası arkadaşlar yazmışlar, konu açılalı uzun zmn olduğu için sorulara cevap vermem abes olur ama şu bir gerçek ki, nakilli olmak, artık kby hastası için ulaşabileceği en zirve nokta... tedavisi ömürlük ama şükür yaşıyoruz, iyiyiz, sağlıklıyız
    sorusu olan arkadaşlara elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım
    organ bekleyenlere acil şifalar, nakillilere de böbrekleriyle uzun ömürler diliyorum
    Konu gul2011 tarafından değiştirilmiştir (04.02-2012 Saat 23:45 ).

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Icemaker Mesajı Gör
    Bende 8 aydir diyalizle yasiyorum bekliyoruz bakalim bahtimiza ne cikacak hayat böylede güzel herkese acil şifalar dilerim.
    Nakil oldum bende söylemeyi unutmuşum. Dayım verdi sağolsun. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından kontrol ediliyorum. Tüm arkadaşlara acil şifalar dilerim. Ümidinizi yitirmeyin Allah büyüktür.

Icemaker;

geçmiş olsun
    ben de geçen yıl paüye aldırmak istedim dosyamı ama bi sürü pürüz çıkarttılar bi de poliklinik beyin cerrahisi içinde bir odacık bulana kadar başım döndü hastane içinde yaaaaa

gul2011;
    Geçmiş olsun bende Izmir'de olacaktım ısrarcı oldular bende paüde oldum. Evet biraz sorun olabiliyor. Özellikle nefroloji kısmında mesuliyet kabul etmek istemiyorlar herhangi bir sorun oldu mu bende aynısını yaşadım emin olun. Ama konu sağlık olunca katlanıyoruz haliyle üzüldüm size bu kadar sorun yaşatmalarına.

çok sorun yaşatmadılar aslında sadece hastanede dönüp dünüp oraya buraya git demeleri yordu o kadar bir de kayıt için dr.a özel muayene ücreti yatırıp dosyamı inceletmem lazımmış yarım saatlik bir görüşme için 120tl istediler ödemek istemiyorsan sadece kan verirsin ama o zmn senin dosyanı okumadığımızdan dolayı, bir sorun karşısında yeterli müdahaleyi yapamayabiliriz dediler yoksa tahlillerini yaptırmanda bir sakınca yok dediler
    ben egeye başvurduğumda dr bizzat kendi ilgilendi sağ olsun, ki o zmn doç idi şimdi prof oldu hala hastalarıyla tek tek ilgilenir, dinler, bnm paüye aldırmak istememin nedeni sırf kan vermek için onca yolu tepmemekti ama olsun napalım bu şekilde de iyiyim şükür

120 tl muayene ücretini ben de verdim. Ama gel gör ki pişman oldum. Görüştüğüm doçent doktor maşallah moral vermek yerine böbreği takarız ama ölürsen karışmam yok sen gençsin bakmazsan beni ilgilendirmez takmayalım sen diyalize gir gibi bir ton saçma sapan doktorluk mesleğine yakışmayacak cümleler sarfetti. Zaten bu doktoru kendi personeli öğrencisi de sevmiyor. Neyse önemli olan sağlığımız gerisinin hiç önemi yok.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Icemaker;
    ama böyle bişey yok normalde özel muayene ücreti alacak olduktan sonra özel hastaneye giderdim
    üstelik böyle bir şey yok dediler bana Ege uni.de sen yanlış anlamışsındır vs dediler biz hiçbir hastamızdan böyle talepte bulunmayız dediler nitekim hiçbir şey ödemedim hastaneye bugune kadar

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 6 / 19 İlkİlk ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı