+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 45 mesajın 1-15 arasındakiler
Ankilozan Spondilit (AS) olan kim var?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Ankilozan Spondilit (AS) olan kim var?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Ben Ankilozan Spondilit (AS)liyim...

Sağlıcakla Kalın

mecnun

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

as hastalıgı ilerleyen bir hastalık mı normal hayatımı ileride etkileyecek mi bu hastalıga yeni yakalandıgımı öğrendim moralim sıfır arkadaşlar((

Prometheus;Öncelikle moralini bozma arkadaş.Çünkü buna ihtiyacın olacak.Maalesef şu anda tedavisi henüz olanaksız.Ama moralini yüksek tutarak sana önerilen egzersizleri ve yaşam biçimini sürdürürsen ilerlemesini,bununla birlikte de omurga ve diğer eklemlerinin deforme olmasını engelleyebilirsin.Yani iş doktorlardan çok sana düşüyor.Geçmiş olsun.

bende 5 yıl önce as hastası olduğumu fizik tedavi doktoru sayesinde öğrendim ilaç raporum var ilaçları ücretsiz alıyorum

bende as lıyım as lı olan arkadaşlarla tanışamk isterim.

SLM BENDE AS LIYIM AMELİYAT OLCAM SANIRIM

Tüm AS'li kardeşlerime bir merhaba diyeyim..
    Kendi adıma konuşmam gerekirse,galiba burayı biraz ihmal ediyoruz..

Sevgiler..

merhaba arkadaşlar bende AS hastasıyım ve bu hastalık nedeniyle muhtemelen 18,10,2007 tarihinde malülen emekliye ayrılıp ZONGULDAK iline yerleşeceğim ayrıca zonguldak tan as li arkadaşlar varsa tanışmak isterin sağlıcakla kalın iyi ve ağrısız günler dilerim

SLM.Bende aslıyım.Ve adam akıllı deformasyona uğramış durumdayım.Eğer bu hastalığa yeni yakalanıpta ne yapabilirim diyen varsa lütfen kendi iyilikleri için bu yazıyı okusunlar.Öncelikle hastalıklarını gözlerinde büyütmesinler.Egzersizlere kesinlikle ara vermesinler.Ağrılı dönemler olabileceği gibi hiç ağrı hissetmeyenlerde olacaktır ancak bu demek değil ki deformasyona uğramayacaklar.Resmen bu hastalık insanla dalga geçiyor.Hastalık canı istediğinde aktif istemediğinde pasif oluyor.Siz bu hastalığın pasif dönemlerinde sizi kandırmasına izin vermeyin ve egzersizleri sakın bırakmayın.Doktorumunda dediği gibi bu hastalıkla başetmek istiyorsanız önce iyi bir eş sonra da iyi bir işe ihtiyacınız olacak.Beslenmenize dikkat edip istirahatinizi düzenli yapmanız gerekiyor.Herkese ağrısız günler dilerim. :lol:

selam arkadaşklar as hakkında bilgi almak isteyenler bana mesaj atabilirler :P

yardım edebilirim arkadaşlar merak etmeyim kurtulucaz bu hastalık hakkında çok bilgiye sahibim birkere hastalıga yakalanmıyorsunuz bu hastalık ırsi olarak meydana gelir yani doğuştan 7 yaşından 35 yaşına kadar görülebilir.
    gastirit olan arkadaşlar dikkat etmeli hastalık iltihap dır iltihap hastalığıdır iltihap azdırıcı maddelerden uzak durduğunuz takdir de hiç bir şey olmaz yani sigara içki bira mayası şeker unlu mamüller baharatlar dikkat bunlar iltahap yaratan veya azdıran maddeler dir bizim amacımızın vicuddaki iltihap oranını azaltmak nasıl mı olur omega 3 balık yağı ve devamlı d vitamını almak gerekir güneşe çıkın isirgan otu vb. madeler vicuddaki iltihap oranını en aza indirirler

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    selam arkadaşlar bende bir as hastasıyım 25 tasımdan sonra hissetmeye başladım ilk önceleri geçer die hiç bir tedai görmedim ayni ciddi oldugunu cok geç fark ettim malesef yıllardır acı içinde yaşadım ama iki amelıyat geçırdıkten sonra(kalça protezi)biraz rahatladım şu an yeni bir tedavi yöntemi bulundu bu yönteme kısaca ünfizyon tedavisi deniyor doktor kontrolünde remicade isminde bir serum u iki saat süre içinde uygulanıyor bu 8 hafta aralıklarla devam eden bir tedavi yöntemı bu tedavi sayesinde kanımdakı sedim ve CRP degerleri normale yaklaştı bu tedavi sayesınde hayata yenıden dogmuş gibi oldum bide bu hastalıgın kalıtımsal olduguda bılınıyor eger evli vede çocuk sahibi iseniz çocukarınıza HLA-B 27 HORMONUNA BAKTIRIN eger bu hormon çocuklarınızda varsa hastalık olma olasılıgı çok fazla kalıtımsal olan bu hastalık genelde 2 cı kuşakta ortaya çıkıyor yanı sizin ve benim çocuklarımda çıkmasa bıle torunlarda mutlaka ortaya çıkan sinsi bir hastalık mumkunse bir an önce çocukalrınızın bu söledigim hormaon varsa şimdiden tedavisine başlayın biz bu hastalıkla yaşamasını ögredık vede kabullendik cocuklarımızı barı kurtaralım

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı