+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 4 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5 SonSon
Toplam 62 mesajın 46-60 arasındakiler
Kanser olan kim var?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bende annemi küçük hücreli akciğer kanserine kurban verdim .rabbim hepinize güç ve sağlık versin inşallah ..

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...
    Üye
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    18:18
    Yaşadığı Yer
    BÜYÜKÇEKMECE İSTANBUL
    Blog Mesajları
    3

bende babamı kolon kanserine kurban verdim bir ay icinde yatağa düştü vede veffat etti (
    amin nuray cümlemize inş

dedem kanser kemoterapiye başladı .

ne çok osteosarkom hastası varmış. 2001 de başladı. sol bacağa total protez takılmakla yırttım. kemoterapi falan gördüm bisürü.akciğere falan bişey olmadı şükür. 10 sene bişey olmazsa dahada bişey olmaz dediler ama bellide olmaz. şimdilik mutlu mesut yaşamaya çalışıyorum. herkese acil şifalar.

Standart onkoloji

arkadaşlar onkolojik rahatsızlıgı olan varmı ben nazofarenks ca

rahatsızlıgın neresi tedavin bittimi

Benimde her ne kadar iyi huylu bir tümör olsada doktorlar buda birkanser diyorlar, şu an kontrol altındayım metaztas yapyıormu diye, pankreas tümörü.

Onaltı sene önce omurilik tümöründen ameliyat geçirdim ardından ışın tedavisi gördüm 16 senedir senelik kontrol mr cektiriyorum yeniden oluşum görünmüyor yinede kontrolleri aksatmamak lazım erken teşhis cok önemli, herkeze acil şifalar diliyorum.

Merhaba
    Ben 2007 aralık ayında midesi alınan taşlı yüzük hücreli mide kanseri hastası idim. radyoterapi kemoterapi sonrası iyim çok şükür Allahım hepimize
    güç kuvvet şifa versin

ben nazofarenk ca evre 4
    kemoradyoterapi aldım şükür pette tutulum yok
    Allah hepimize şifalar versin

Lightbulb Kanser hakkında genel bilgi

arkadaşlar bugün haberturk gazetesinde onkolojik rahatsızlıklarla ilgili güzel ve bilgilendiren bir yazı okudum. ilgilenen arkadaşlar okuyabilir.

kanser Mamografi kemoterapi radyoterapi şeker-HABERTÜRK

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bende kan kanseri aml yim kemoterapi aldım nakil oldum şimdilik takılıom ortalıkta işte bide cv hecti mi ne warmıs ondan uzak durmaya calısıyorum ) moral ii dir %88 özürlüymüşüm öylede rapor verdiler allah büyük işte

LinkBacks (?)

1. 07.03-2011, 20:46

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı