Sosyal fobik olan kim var?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.07-2009 23:42
sosyal fobi rahatsızlığı yaşamış yada yaşayan var mı ?
bende sürekli değil ama sık sık ortaya çıkıyor. buda tremor,anksiyete ve depresyonun bir hediyesiymiş bana.
Ayrıca: Sosyal fobi üzerine konuşalım mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.11-2010 14:38
ruhsal hastalıklar beraberinde sosyal fobiyide getiroyr zaten güvendiğiniz bi arkdaş bulun sizi kırmıcak tabiki neşeli biri olsun sizi evden çıkatrsın yada beyninizdeki yanlış düşünceleri değiştirin hayta öyle bakın derim çok kitap okuyun kiatplarda herşey var korkmaktan korkmayın adlı kiatbı okyun
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.11-2010 19:30
kazadan sonra bu illet ortaya çıktı bende hatta bugün gittiğim psikoloğ tedavi almadan düzelmez diyor.insan bir yıl evde dursa duruyor,önceden ben iki saat evde zor duruyordum şimdi ise hiç çıkmak istemiyorum.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.11-2010 21:42
sukru345;
öncelikle bu durumdan kurtulmak istediğine karar vermen lazım.sonrada verdiğin kararın arkasında saglam durman.biliyorum bu tür sorunlar insanın elinde değil.bazen zorlasanda çok şey değişmez.ama kendini suçlamazsın, çabaladım dersin.
en büyük güç yine senin içinde bunu unutma..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.11-2010 23:56
Normal sağlıklıyken canım sıkıldımı sitresimi gezerek atardım ,hastalıktan sonra bir dönem evden cıkamadım göz önünde olmak her hareketimin takip edilmesi hatta misafir ortamlarında benim adıma konuşulması karar verilmesi, şöyle yap böyle yap denmesi , cevreden gelen yaşlı teyzelerin okuyup üflemesi, şunu iç bunu ye demeleri beni cok bunaltıyordu.Dışarıya cıktıktan sonra bu dönemi aştım.Yaşasın özgürlük
-
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 01.12-2010 00:48
obsesfim..ve cok eskiden bu yuzden kısa bır donem evden cıkamadım.çabuk aştım.çünkü bu ben olamazdım, hayat devam edıyordu ve ben kendı yasamımı baskasının hayatını izler gıbı izlemeyecektım.inadına en faal sekılde hayatın içine daldım.dolu dolu yaşama cabası olustu içimde.rahatsızlıgım düzeldimi hayır...her zaman iniş ve çıkış..ama tüm sorunlara ragmen hayattan kopmamaya calıstım, ve hep çabaladım.ve ömrum bıtene dek cabam devam edecek..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.05-2011 15:08
bndede var hiç iletişim kuramiom insanlrdan hep kaciom hiç arkadaşım yoq
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.05-2011 15:14
arkadaşlar bende var ben mustafaşahin balıkesirliyim.bende insanlarla iletişim kurmak istiyorum.paylaşmak istiyorum.panik atak ve titizlik var
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.05-2011 17:20
bu sıkıntıyı yaşayan 3 tane danışanım olmuştu. sonuçta bireyin kafasında bitiyor her şey. onlar sıkıntılarını aştılar.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.05-2011 17:50
hep aynı laf kafada bitio ama nasıl bitiyo
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.05-2011 23:06
Kafada bitmez doktorda biter ! sağlık sisteminde biter ! İnsanlar yaklaşık 1000 tl gibi bir aylık ücreti olan özel bireysel ve grup terapilerini alamadığı ve ilaçlara mahkum edildiği için yıllar geçsede kafada bitmiyor psikolojik sorunlar !!!
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.05-2011 23:27
kafada biter de,nasıl biter sorusunun cevabı doktorda. ama işine aşık,ehil,para değil de insan seven doktorlarda. bu arada depresyon için bir tavsiye,sarıkantaron kaynatıp için.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.05-2011 00:23
sonuçta ilaç kullanılmaması gereken bir durum bu rahatsızlık bireysel terapiler kesinlikle gerekli. işin bir de maddi boyutu ortaya çıkıyor böyle olunca. kantaron ve özellikle papatya kürleri işe yarıyor.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.05-2011 15:15
yahu arkadaşlar bırakın bu yok kantarondu yok bitkiseldi filan tesellisini.. Boş işleri geçelim kalıcı çözümler üretelim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.05-2011 17:07
kalıcı çözüm !!! ???? iyi bir terapist bulmalısınız. ilaç kullanmadan sadece duygusal sağaltım ile iyileşmeniz buna bağlı.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları