+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 30 mesajın 1-15 arasındakiler
Sosyal fobik olan kim var?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    sosyal fobi rahatsızlığı yaşamış yada yaşayan var mı ?

bende sürekli değil ama sık sık ortaya çıkıyor. buda tremor,anksiyete ve depresyonun bir hediyesiymiş bana.

Ayrıca: Sosyal fobi üzerine konuşalım mı?

ruhsal hastalıklar beraberinde sosyal fobiyide getiroyr zaten güvendiğiniz bi arkdaş bulun sizi kırmıcak tabiki neşeli biri olsun sizi evden çıkatrsın yada beyninizdeki yanlış düşünceleri değiştirin hayta öyle bakın derim çok kitap okuyun kiatplarda herşey var korkmaktan korkmayın adlı kiatbı okyun

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

kazadan sonra bu illet ortaya çıktı bende hatta bugün gittiğim psikoloğ tedavi almadan düzelmez diyor.insan bir yıl evde dursa duruyor,önceden ben iki saat evde zor duruyordum şimdi ise hiç çıkmak istemiyorum.

sukru345;

öncelikle bu durumdan kurtulmak istediğine karar vermen lazım.sonrada verdiğin kararın arkasında saglam durman.biliyorum bu tür sorunlar insanın elinde değil.bazen zorlasanda çok şey değişmez.ama kendini suçlamazsın, çabaladım dersin.

en büyük güç yine senin içinde bunu unutma..

Normal sağlıklıyken canım sıkıldımı sitresimi gezerek atardım ,hastalıktan sonra bir dönem evden cıkamadım göz önünde olmak her hareketimin takip edilmesi hatta misafir ortamlarında benim adıma konuşulması karar verilmesi, şöyle yap böyle yap denmesi , cevreden gelen yaşlı teyzelerin okuyup üflemesi, şunu iç bunu ye demeleri beni cok bunaltıyordu.Dışarıya cıktıktan sonra bu dönemi aştım.Yaşasın özgürlük -

obsesfim..ve cok eskiden bu yuzden kısa bır donem evden cıkamadım.çabuk aştım.çünkü bu ben olamazdım, hayat devam edıyordu ve ben kendı yasamımı baskasının hayatını izler gıbı izlemeyecektım.inadına en faal sekılde hayatın içine daldım.dolu dolu yaşama cabası olustu içimde.rahatsızlıgım düzeldimi hayır...her zaman iniş ve çıkış..ama tüm sorunlara ragmen hayattan kopmamaya calıstım, ve hep çabaladım.ve ömrum bıtene dek cabam devam edecek..

bndede var hiç iletişim kuramiom insanlrdan hep kaciom hiç arkadaşım yoq

arkadaşlar bende var ben mustafaşahin balıkesirliyim.bende insanlarla iletişim kurmak istiyorum.paylaşmak istiyorum.panik atak ve titizlik var

bu sıkıntıyı yaşayan 3 tane danışanım olmuştu. sonuçta bireyin kafasında bitiyor her şey. onlar sıkıntılarını aştılar.

Kafada bitmez doktorda biter ! sağlık sisteminde biter ! İnsanlar yaklaşık 1000 tl gibi bir aylık ücreti olan özel bireysel ve grup terapilerini alamadığı ve ilaçlara mahkum edildiği için yıllar geçsede kafada bitmiyor psikolojik sorunlar !!!

kafada biter de,nasıl biter sorusunun cevabı doktorda. ama işine aşık,ehil,para değil de insan seven doktorlarda. bu arada depresyon için bir tavsiye,sarıkantaron kaynatıp için.

sonuçta ilaç kullanılmaması gereken bir durum bu rahatsızlık bireysel terapiler kesinlikle gerekli. işin bir de maddi boyutu ortaya çıkıyor böyle olunca. kantaron ve özellikle papatya kürleri işe yarıyor.

yahu arkadaşlar bırakın bu yok kantarondu yok bitkiseldi filan tesellisini.. Boş işleri geçelim kalıcı çözümler üretelim.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    kalıcı çözüm !!! ???? iyi bir terapist bulmalısınız. ilaç kullanmadan sadece duygusal sağaltım ile iyileşmeniz buna bağlı.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı