+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
Çürük belgesi alanlar Bedelli Askerlikten yararlanabilecek mi?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Çürük belgesi alanlar Bedelli Askerlikten yararlanabilecek mi?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    slm.yeni çıkan bedelli askerlik yasasında askerlikten çürük almış olanlar için yaş farkı aranmaksızın tehris belgesi alabicekleri diye bir kanun çıkmış.acaba bu kanunun ayrınltıarı hakkında bilgisi olan varmı. herhangi bi ücret ödenecekmi.30 bin tl bu madde içinde geçerlimi.cevabınız iiçin teşekkürler

evet çıkan kanunda yazıyor.ama miktarını bir türlü öğrenemedim...

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

bende çürük raporu aldım.ama çok isterim tehris belgesi almayı.

ne kadar ücreti olduğunu öğrenmek gerekli ama nereden

bedeli 30 bin işte arkadaşlar. bastır parayı al terhis belgeni.

NETBUS;
    belki de daha az olur

Otuz binliğe ben bu ülkede duvarıma prof diploması asarım be.. Bas parayı her türlü belgeyi allll....
    Yapılmamış askewrliğin terhis belgesimi olurmuş.
    Buda o misal...

çürük muafsın terhis belgesini napıcan ben anlamadım bunu bende çürük aldım ama terhis belgesi ne işe yarıyor hazır çürük alan biri nedne para verip almak istesinki..

memurluk da yada devlet isine girerken muaf olanlara zorluk cikariyorlar ya ,onun icin ise yaraya bilir amma 30 bin para basacan alacan,
    evet arkadaslar bedeli ile muaf olan kisilerin parada fark yoktur,bedeli nekadar ise muaf olan kisi de o ayni paraya terhis alabilir,
    amma 30 bin cok para ya ,bence ancak muaf olan zengin bir kisi keyif icin terhisini alir,30 bin bir kücük servet benim icin

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bu terhis belğesini alan sağlığına geri kavuşuyo devlet işine de giriyo ne güzel bu sizce devletin yaptığı sahtekarlık değilmi rüşvet almak gibi bişi sacmalığın daniskası pehh

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı