+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
Askerlik için sağlık kurulu heyeti nerede toplanır?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Askerlik için sağlık kurulu heyeti nerede toplanır?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar bugün heyete sevkedildim Kasımpaşa Asker Hastanesi'nde heyet hastanede mi toplanıyor yoksa askerlik şubesine mi gideceğim?

Yasaklı Üye
    Son Giriş
    01.03-2012
    Saat
    13:20
    Yaşadığı Yer
    Diyarbakır
    Blog Mesajları
    5

Heyet genellikle hastanelerde olur. Şubede olacağını sanmıyorum. önceden öğrenip gitme ihtimaliniz yoksa bu durumda ben olsam hastaneye giderdim. şubede olmaması lazım.
    Ayrıca Sizi sevk eden şubeyse demek hastanedir ve sanırım heyetten önce dr ye görünmeniz lazım. Siz şubeden mi sevk edildiniz dr den mi bunu yazmamışsınız. İnş yanlış bilgi vermedim dileğinde bulunmayı ihmal etmeyim

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Chosen;

Cevap için teşekkürler, ben şubeden hastaneye muayeneye geçtim orada testlerden sonra heyete sevkedildim yani heyete çıkmamı uygun gören Kasımpaşa Askeri Hastanesi.. Sanırım heyet burada toplanacak benim de kafama yattı

askeri hastanede heyete gireceksin bende askeri hastanede girdim ordan biliyorum

sen tamam heyete sevk edildinde ,sana zaten söylüyorlar heyet su günü diye ve yarim satt önce orda ol diyorlar ,herhalde sen daha heyet fisi alcan onlari isletecen sonra saglik kuruluna teslim edecen ,sen harhalde daha bu benim yazdigim islemdesin,o heyet fisini isletip saglikkugruluna teslim edikden sonra sana orda aciklaniyor hangi gün heyet girecegni ve yerini satini söylüyorlar

arkadaslar ben 1 hafta oldu hastaneye gıttım adanalıyım duruma göre ankara veya iskenderun gataya sevk edecektı fakat kendı ıcınde adana askerı hastanede 1 hafta sonra heyete cıkartıldım ve curuge ayrıldım yanı duruma göre doktoruna göre hastanelere sevk ediliyorsun

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Yer söylememişlerdi ama sora sora buldum arkadaşlar , herkese teşekkürler.. Tek kulak total kayıptan muaf oldum..

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı