+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
%85 iç hastalıkları raporum var. Askere alınır mıyım?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Post %85 iç hastalıkları raporum var. Askere alınır mıyım?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    benim % 85 iç hastalıklarından raporum var yaşım 19 bilindiği gibi askerlik muanesi geldi.Bursa askeri şubeden Bursa askeri hastane' ne gönderildim buradan da dahiliye doktoru İstanbul Gata hastane sine gönderdi şimdi benim sorum %85 raporla beni askere alırlar mı gatanın sonucu ne olur iç hastalıklarının içinde ortapedik skolyoz vs de var

Sakami yapiyorsunuz ?

Duz tabanin bile askerlik yapmadigi ulkede, skolyozu olan ortapedik engeli olan askerlik mi yapar..

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

bencede saka yapti ,birde 85 raporla ,ama arkadasimiz cok genc oldugu icin heycanli herhalde kesin yaniti burdan almak istiyor gibi,ama yinede doktorun bilir ,normalinde dedignigibi 85 raporun varsa birak askere almayi ,normal tuvalete bile almazlar ,engeli tuvaletine yolarlar sakin engeli arkadasalrim alinmasin bana bende saka yapim dedim arkadasgibi 100de85 rapor la hic askere alirlarmi insani ,

Abdussamed;

dikatini cekerim:arkadas ortapedik skolyozdiye yazmis ve 100de85 raporum var diye yazmis bu ne anlama gelir biliyormusun
    ben söylim gözle yeterli kadar görülebilcek engeli var demektir, yoksa 85 oraninda rapor hayata verilmezdi arkadasimiza , ve bu ksisleri askeri niye askere alsin ugrassinki zaten almazda ,haaa bir günlügüne engeli oldugu icin cooook isterse askere gitmeyi alirlar ode yemin töreninde alirlar terhisini verirler

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı