+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 19 mesajın 16-19 arasındakiler
Askerlikten muaf raporuna nasıl nereye ve kaç gün içinde itiraz edilir?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bence muaf ederler seni... çünkü bu tür hastalıklar ciddi hastalıklardır...
    ama durumun iyiye gidiyorsa ozaman bir kaç defa ertesi yıla bırakma yaparlar...
    ondan sonra durumun belli olur...

yani bizide uğraştırırlar desene. ilk yılda çürük vermezler zaten. bir kaç yıl gel git yaparım heralde.

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

destkop;

evet öyle olur....

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ah ahhh birde ben bilirim ,neler cektigimi tamam doktorlar iyi ,ama prosötür geregi iste ordan oraya ordan o askeri hastaneye süründüm 3 tane askeri hastaneye de girdim dolastim,öbür hatanede su tetkit yapiliyo burda yapilmiyor sevk öbür hastaneye orda tektik yaptiriyorum ,bu sefer su tektik lazim bizim doktor izinde su askeri hastaneye sevk ve oraya gidiyorum oda ok yapiyorum ,tamam simdi heyte girerim oh be diyorum ve simdide heyet fisini isletmem lazimis ve bütün bana bakan laborlarin ve doktorlarin kasesi ve imzasi lazim ve yine 3 tane hastaneye ayri ayri gitim heyet fisini isletmeye ve sonunda 21 gün sonra heyete girdim ve doktorum albaydi oda beni heyete yetisdire bilmek icin elinden geleni yapti allaha sükür, 1 ay gecseydi yeniden bütün islemleri ve yeni sevk almam lazimdi subeden neydi o günler ya

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı