+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 21 mesajın 1-15 arasındakiler
CITROEN C3 Picasso 1.6 HDi SX otmatik vites hakkında fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart CITROEN C3 Picasso 1.6 HDi SX otmatik vites hakkında fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    CITROEN C3 Picasso 1.6 HDi SX otmatik vites

1.Araba. 48 bin lira
    2.ötv siz bize 35 geliyor
    3.dizel
    4.otomatik vites
    5. Version Adı : CITROEN C3 Picasso 1.6 HDi SX otmatik vites : Dizel Motor Hacmi : 1560 cc Silindir Sayısı : 4 Motor Gücü : 90 HP Maksimum güç devri : 4000 d/d Tork : 215 Nm Maksimum tork devri : 1750 d/d 0-100 km/s hızlanma : 13.4 s Son hız : 173 km/s Şehir içi yakıt tüketimi : 6 lt Şehir dışı yakıt tüketimi : 4 lt Karma yakıt tüketimi : 4.7 lt Kapı Sayısı : 5 Gövde Şekli : Wagon-Kombi/5 Uzunluk : 4078 mm Genişlik : 1730 mm Yükseklik : 1621 mm Aks aralığı : 2540 cm Boş ağırlık : 1364 kg Taşıma kapasitesi: 407 kg Yüklü ağırlık : 1771 kg Ön Lastik : 195/55 R 16 Arka Lastik : 195/55 R 16 Yakıt deposu : 50 lt Bagaj Hacmi : 385 lt Vites : otmatik (M5) Çekiş : Önden çekişli Koltuk Sayısı : 5

slm bende de citroen c3 1.6 bva otomatik var ama arabada süspansyon yok çok sert bi araç çukurlara girdimi daha da hissettiriyor. çok yakıyor . şimdiki aklım olsa citroen almazdım sizde almadan picassoyla bi test sürüşüne çıkın süspansyonuna bir bakın derim.

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Grand C4 Picasso geniş ve güzel araba tekerlekli sandalye rahat bir şekilde katlanmadan bagajına sığar C3 kücük gelir tabi tekerlekli sandalye kullananlara

Benzinli otomatikler çok yakar, az kullanıcaksanız benzinli alıcaksınız.

Buzmavinin dediği benzlinli otomatik olsa gerek....

Gövde Tipi Hatchback Değiştir
    Kapı Sayısı 5 Değiştir
    Model Yılı 2011 Değiştir
    Motor ve Performans
    Silindir Hacmi 1598 cc Değiştir
    Silindir Sayısı 4 Değiştir
    Maksimum Güç 120 hp Değiştir
    Maksimum Güç - Devir 6000 dd (RPM) Değiştir
    Maksimum Tork 160 Nm Değiştir
    Maksimum Tork - Devir dd (RPM) Değiştir
    Azami Hız 190 km/s Değiştir
    0-100 Km Hızlanma 10.9 sn Değiştir
    Yakıt Türü Benzin Değiştir
    Çekiş Önden Çekişli Değiştir
    Şanzıman
    Vites Kutusu Otomatik Değiştir
    Vites Sayısı 4

Klasik otomatik benzinliler çok yakar.
    Her zaman söylüyorum almadan önce iyi araştırmak gerekiyor.

ben olsam yeni honda civic alırım lpg ye garantiyi bozmuyorlar kendileri anlaşmalı firma ile taktırıyorlar ve bu c3 le aynı fiyat..

Evet yeni honda civic şu an kampanyalı, imkanın varsa bi incele...

arkadaşlar ben yüksek olmasını istediyim için bu aracı tercih etmeyi düşünüyor,birde istediyimi özellik lerden dolayı dizel otmatik ve yükse bize 35tl geliyor.
    CITROEN C3 Picasso 1.6 ya sizlerin öneriniz ne.

Valla biraz şartları zorlayabilirseniz 3008 yada 5008 alın derım hep dizel hem otomatik katlamadan tekerlekli sandalye alabılıyor her ıkısıde.

2 side çok çirkin araba

Benim merak ettiğim peugeot nun tek kavramalı otomatik şanjımanı Auto6R nin performansı.
    Uzun süre sıkışık trafikte kafayı yiyomuş, balata ısınması oluyomuş, vites geçişlerinde bazen kararsız kalıyomuş.
    Tabi günde ne kadar kullanıyosunuz bilmiyomurum ama bir engelli sürücü olarak görüşlerinizi merak ediyorum.
    Eğer farklı şanjıman tiplerini kullandıysanız, karşılaştırmada yapabilirsiniz.

Muş muş muş binmeden bende senin gibi sürümcemede kaldım binince her şey degıstı zher turlu otomatıgıde manualıde kullandım ben ama MMT şanzumandan bahsedıyorsun sacmalıyor dıye bence genelde manual modda kullanırım arabayı F1 vitesle her sey daha kolay 112 PS ve 285 tork 4,9 ortalama yakıt bana gayet hoş geldi ve aldım
    Cevap: PEUGEOT 3008 yorumlarıda tek tek okuyarak tabi

Standart fıransız malıdanuzak durn

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşım fıransız mallarını lütfen almayalım. Hatta düşünmeyelim bile.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı