CITROEN C3 Picasso 1.6 HDi SX otmatik vites hakkında fikirlerinizi paylaşır mısınız?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.01-2012 09:55
Sen manuel yani direksiyon altından kullanabiliyosun ama ben onu öyle kullanmam malasef ve eminim öyle kullanmayacak bi çok kişi vardır.
Bi elimle gaz-freni idare ederken diğer elimlede direksiyonu tutmam gerekiyor çünkü....
O yüzden sordum sıkışık trafikteki durumu nedir diye...

Alıntı Yapılan Kişi:
SERPOL79
Arkadaşım fıransız mallarını lütfen almayalım. Hatta düşünmeyelim bile.
Bende zaten düşünmüyorum şu an , şu fransa ile olan kriz ortamı düzelene kadar...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.01-2012 14:12
Edip balkan bende 3008 beyenyorum fakat durum tamamen duygal yani para ben sol ayak rahatsızzım. ben 11 yıl yüksek arba kulandım o sebepten c3 pikaso düşünüyum bu arba hakındaki düşncelerinizi merak ediyoru. yada bu araç gibi özellik arba tavsiyeniz ne dir maksimm bize 35 TL. geçmeyecek. dizel otmatik .az yakan ve birzda yüksek olçak taviiyen ne ...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.01-2012 14:53
KIA CEED lerde hosuma gitti bi bak istersen sw modelleri gayet çekici görünüyor bu arada Fransız Malından uzak dur diyen arkadaşlar Hangi Amerikan hangi ermeni hangi sırp hangi ve en buyugu israil malını boykot edipte almıyorsunuzki ? Madem bu kadar Milliyetcisiniz bunlardan hangisini boykot ettiniz?
http://www.israilboykot.com/
Turkiye boyle bır araba yaptıda 5 fazla verıp bızmi almadık ?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.01-2012 14:55
inşallah bende hayırlısıyla bir işe girersem ilk işim araba olmak olcak otomatşk vitesli
)
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.01-2012 15:10
Edip balkan tavsiyeni değerlendireceğim bu arda sana %100 de 100 katılıyorum.
Türkiye böyle bir araba yaptı da biz 5 fazla verip biz mi almadık?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.01-2012 15:19
Gülay inşallah arkadaşım Allah gönlüne göre versin.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları