+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 21 mesajın 16-21 arasındakiler
CITROEN C3 Picasso 1.6 HDi SX otmatik vites hakkında fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Sen manuel yani direksiyon altından kullanabiliyosun ama ben onu öyle kullanmam malasef ve eminim öyle kullanmayacak bi çok kişi vardır.
    Bi elimle gaz-freni idare ederken diğer elimlede direksiyonu tutmam gerekiyor çünkü....
    O yüzden sordum sıkışık trafikteki durumu nedir diye...

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: SERPOL79 Mesajı Gör
    Arkadaşım fıransız mallarını lütfen almayalım. Hatta düşünmeyelim bile.
    Bende zaten düşünmüyorum şu an , şu fransa ile olan kriz ortamı düzelene kadar...

Edip balkan bende 3008 beyenyorum fakat durum tamamen duygal yani para ben sol ayak rahatsızzım. ben 11 yıl yüksek arba kulandım o sebepten c3 pikaso düşünüyum bu arba hakındaki düşncelerinizi merak ediyoru. yada bu araç gibi özellik arba tavsiyeniz ne dir maksimm bize 35 TL. geçmeyecek. dizel otmatik .az yakan ve birzda yüksek olçak taviiyen ne ...

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

KIA CEED lerde hosuma gitti bi bak istersen sw modelleri gayet çekici görünüyor bu arada Fransız Malından uzak dur diyen arkadaşlar Hangi Amerikan hangi ermeni hangi sırp hangi ve en buyugu israil malını boykot edipte almıyorsunuzki ? Madem bu kadar Milliyetcisiniz bunlardan hangisini boykot ettiniz?

http://www.israilboykot.com/

Turkiye boyle bır araba yaptıda 5 fazla verıp bızmi almadık ?

inşallah bende hayırlısıyla bir işe girersem ilk işim araba olmak olcak otomatşk vitesli)

Edip balkan tavsiyeni değerlendireceğim bu arda sana %100 de 100 katılıyorum.
    Türkiye böyle bir araba yaptı da biz 5 fazla verip biz mi almadık?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Gülay inşallah arkadaşım Allah gönlüne göre versin.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı