+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 26 mesajın 1-15 arasındakiler
Nissan Micra kullanan var mı? Görüşlerinizi yazar mısınız?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Nissan Micra kullanan var mı? Görüşlerinizi yazar mısınız?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar Nissan micra kullanan var mı? Nasıl bir arabadır olumlu ve olumsuz görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Çok güzel arabadır.Dayımda var 2011 model yeni kasa cidden beğendim.İçi ferah,malzeme kalitesi iyi,motor-şanzımana laf yok zaten çoğu aracı araştırdık anneme almak içinde en güzel micra tek bir olumsuzluk söyleyebilirim.En full donanımlısında bile arka camları otomatik değil bu bence büyük eksiklik.

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Evet bende onu farkettim arka camlarda otomatik olsaydı çok güzel olurdu

bence teknik olarak fena diğil ama bayan arabası olarak özdeşletirilmiş bu kadar küçük bir arabayla rahat edebilirmisin park etmekte falan sorunun yoksa bu kadar küçük araba almanı tavsiye etmiyorum eps sistemi fena diğil ama kilo olarak sadece 900 kilo virajlarda ani dönmelerde savrulma riskin daha fazla ve koltuklardan dışa savruluyolarmış yerden gelen darbelere karşıda çok dayanıklı olduğu söylenmiyor birde içeri çok ses geçiriyormuş yalıtmı çok ii değil diyorlar ben aracımı almadan önce acaba micramı alsam dedim ama okadar küçüktü ki oyuncak gibi geldi gözüme sen bide erkeksin bence biraz daha büük ve donanımlı araçlara bak.

Anlıyorum sizi teşekkürler Nesibe hanım verdiğiniz değerli bilgilerden dolayı

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Hüseyin kardeş bi modele karar veremedin, sen bu gidişle araba alamıycan galiba

Evet haklısın bir türlü karar veremedim ama nissan micrayı alacağım herhalde ford fiestaya gücüm yetmiyecek ilk olarak micradan başlıyalım

Hayırlısı olur inş...

Uzun yolda kullanmıyacaksan alabilirsin uzun yolda insanı yoruyor şehir içinde sıkıntı yok.

Yok ya zaten uzun yolu ne yapacağız ki kısa mesafelerde kullanırım

Micra, otomatik benzinlimi ?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    nissan markası pek sağlam mı?...

japon araçları ucuz ama güvenlik konusunda iyi şeyler okumadım.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı