+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 4 1 2 3 4 SonSon
Toplam 46 mesajın 1-15 arasındakiler
1.6 cc'yi geçmeyecek araba tavsiyesi istiyorum..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart 1.6 cc'yi geçmeyecek araba tavsiyesi istiyorum..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    1.6 cc geçmeyecek şekilde dizel+otomatik veya trip. vites yakıt tüketimi ekonomik olan araçlar hakkında tavsiyelerinizi istiyorum
    sedan,h.back farketmez...

marka-model tavsiyelerinizi bekliyorum... =) teşekkürler...

arkadaşım önce yaşadıgın yerde alacağın aracın parçasını gaz varsa modelinin servisinin olup olmadığını kontrol et ben kırıkkalede yaşıyorum aracım wosvagen bir adet 15 tl lik yağ müşüri için 5 ğün bekledim bulunamadı ve anlaraya ğittim aldım geldim.Gaz modelim landi renzo kırıkkale de servisi yok kalkıp ankaraya geliyorum bunları göz önüne alarak araç al derim.Denizlide durum nasıl bilemem bolş şans

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

reno megane, mst, flence, edc şanzıman
    vw golf,polo, jetta, passat dsg şanzıman,
    seat leon, ibiza, altea, dsg şanzıman,
    citroen c4,c5,ds4 mcp şanzıman,
    pejo 308,3008,508,5008 auto6r şanzıman,
    toyota yaris, auris, corolla mmt şanzıman,
    hyundai i20,i30, accent blue, tam otomatik,
    kia rio, ceed, ceranto tam otomatik,
    skoda fabia, octavia, dsg şanzıman,
    honda jazz, civic tam otomatik ve cvt şanzıman,
    ford focus , powershift şanzıman,

yeni honda civic çıktı hatcback modellerinde dizel seçeneğide olacak sedan modellerinde ise benzinli seçeneği var ayrıca benzinli modellerinde orjinal brc marka sıralı sistem lpgside var hemde 7 yıl garantili şu anda bu araba yeni kasasını çıkardı 4 veya 5 sene bu kasayla rahat gider 5 sene sonra bu arabayı sattığında fazla zarar da etmessin en full modeli 48000 civarı indirimle beraber bu sana 34-35000 tlye maal olur bu araba yeni model olduğu için giriş fiyatından piyasaya sürmüşler çok özelliği var müzik sisteminden yol bilgisayarına kadar çok özellikli bir araba bu fırsatı kaçırma al derim

@ERK103 ;

Arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum.
    Yeni honda civic 2500 TL ye yakın lpg farkıyla satıyolar oda sana ötv indirimsiz fiyatı 52 ye falan gelir.

mami junior kardeş özetlemiş aslında.bunun yanısıra birde audi A3 1.2 TFSI 105 HP S tronic 7 ileri var.
    karar verme sırası sende.tabi araştırman lazım biraz.fikrimi soracak olursan alman yada japon gerisini es geç derim.

Yeni Yaris 1.4 D-4D cool multi mode vites çok hoşuma gitti.
    Şehir içi 4,9 lt/100 km
    Şehir dışı 3,7 lt/100 km
    Dizel motor...
    Fiyat 46,000 ile 50,000 arasında.
    Ya multi mode tam olarak nasıl birşey? otomatik vites veya trip.farkı ne?
    fevzieryılmaz'a katılıyorum.Japon araçları mükemmel.Ama araç biraz küçük+fiyatıda tuzlu =)

Yaris birde siz inceleyin isterseniz?

multimode güvenilir bi şanjıman değil, tavsiye etmem.
    Tek kavramalı hem otomatik hem manuel kullanılan bi şanjıman.
    Eğer çok beğendim diyosan, toyota ismine güvenip alabilirsin tabi

otomatik vites bende araştırıyorum burdaki bilgiler işime yarayacak gibi ....nissan micrayı şuan markaja aldım aranızda otomatik vites micra kullanan varmı özellikleri olarak pek fikrim yok ama görsel olarak tam bana hitap eden bir araç

"yasemin sena"
    nissan zaten harika bir marka micra da iyi bir model fakat yeni micra da dizel motor yok bir de çok dar bi araba hadi tüp taktırdın diyelim bu seferde bagaj kalmayacak fiyatı biraz tuzlu ama yeni yaris'i tavsiye ederim dizel motorda 4,9/100 km. micra benzinli 6,7/100 km. yakıt yönden yaris çok avantajlı
    Nissanda Toyotada japon malı harika markalar ama toyota daha başka bence.
    Nissan Micra - Nissan Türkiye bu linkten detaylıca bilgi alabilirsin =)

"mami junior"

Güvenilir değil derken biraz açıklayabilir misin? =)

audi a3 sporback seri, atak,yakıt tüketimi ortalama: 5.6-7.5 litre/100 km İstanbul trafiğinde ufak durduğuna bakmayın, kükredimi aslanı aratmaz

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    mmt tek kavramalı bir şanjıman hem pek konforlu değil yani vites geçişleri sarsıntılı hemde sorun çıkarma ihtimali olan bir şanjıman.
    Mesela, benim değil ama bazı kişilerin başına gelmiş sıkışık trafikte sorun çıkardıgı ve ısınma yaptıgı duydum ve okudum ....

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 4 1 2 3 4 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı