+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Tekerlekli sandalye kullanıcısı için önerebileceğiniz araç..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Tekerlekli sandalye kullanıcısı için önerebileceğiniz araç..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba arkadaşlar ben akülü sandalyeyle yaşıyorum. bana uygun bir otomobil alacağım ancak hiç anlamadığım bir konu deneyimim yok. başlıkları okudum hacim silindir motor özelliği gibi ötv ye takılan şartlar var sanırım. sizin bana uygun otomobil önerilerinizi bekliyorum %95 im h ehliyete uygun değilim.
    Fiat doblo yeni ve yaclasic olabirmi ? bu otonun arkasına sandalyemle sığabilirim gibi görünüyor. bu arac a ötv oluyormu ?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşım, benim akülü tekerlekli sandalye ile inip bindiğim peguot expert(fiat scudo ile aynı kasa) aracım var.bu otolarda önemli olan iç yükseklik.yani akülü sandalyeye oturduğun zaman senin yerden yüksekliğin otonun iç yüksekliğine sığacakmı?buna bakacaksın.mesela benim sandalye ile beraber yüksekliğim 1.30 scudo nun iç yüksekliği 1.38.birde içini yaptırınca yaklaşık 2 cm kaybediyorsun.yani kafanla tavan arasında yaklaşık 6 cm kalıyor.araç herhangi bir kasise-çukura girdiğinde her an kafanı tavana çarpma riskin oluyor.ben bu konuyu çok araştırdım.bize uygun araçlar fiat-scudo,wolksagen tranporter.fiat doblo ya bende çok baktım.yukarıda anlattığım sebeplerden almadım.çünkü tavan yüksekliği çok düşük.
    bir de yan kapıya aliminyum lehvadan aparat yaptırdım.açılır-kapanır.arabaya binip-inmek için rampa.

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı