+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 24 mesajın 16-24 arasındakiler
Engelli aracı almak için yurtdışı mı, yurtiçi mi daha avantajlı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Araç almak yurtdışından mı yurtiçinden mi daha avatajlı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    slm arkadaşlar sizce yurt dışındamı araç almak kerlı yurt içindemi??ve önericeniz modeller otomotik fites olucak

Yurt içi daha avantajlı.
    Cebine göre bir sürü dizel benzinli otomatik sunulabilir...

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

yurt dışından getirmiş birisi olarak diyorumki kesinlikle yurt içinden alın

Ben 2009 yılında yurtdışından aldım ve çok memmunum. 2000 model Passat aldım oradaki akrabalarım Almanya berlinde servise götürdü çok temiz ve hatasız bir araç Tüm bakımlarını orada yaptırdım. 2.500 euroya aldım yani Türk parası ortalama 4.500,00 TL. Ankara Gümrükten teslim alana kadar bana maliyeti 6.000,00 TL bunun içinde 4 yeni lastik tirigel kayısı yağ değişimi vs. tüm servis dahil.Gümrükten ithal iznini aldıysanız hiç sir sorun yok . Aracın gümrükte konrolü en fazla 30 dakika sadece motor hacmı ve tertibata bakılıyor. öyle zor iş değil. Anlayacağınız 6.000,00 TL çok temiz ve konforlu bir araç aldım Türkiyede bu fiyata hangi araç alınırki!!!!!!!!. Eğer yurt dışında eş dost yada akraban var ise ben yurtdışı derim. Birde araba binmek için alınır satmak için değil.!!!!!!

samet40;

Herşey güzel hoşta o aracı 10 sene engelli olmayan birine satamıyosun.
    10 yaşında bi araba almışsın, bi 10 sene daha koy 20 sene.

Arkadaşım ben aracı satmak için degil binmek için aldım passat taş gibi araba 3 senedir kullanıyorum hiç bir sorunu olmadı düzenli kullanıp bakımlarını yaptırırsan 30 sene kullanırsın. BEN ARABAYI BİNMEK İÇİN ALDIM!!!!!!!!!!!!!!! . Yurtdışından alıpta canı yananlar almayın derler. Çünki aracı görmeden parasını veriyorlar.Gelen araç ne olursa olsun almak zorundalar. Araçlar kazalı arızalı vs. çıksa bile

Tamam da arkadaşım arabanın yaşı ilerledikçe vede otomatik vitesse bu araç sorun çıkarma ve masraf çıkarma ihtimali artıyor ve olduguda bi çok kez gözükmüştür.
    Satmak sadece bi maddesidir bu işin, herkes bu arabayı binmek için alıyor.
    Büyük yazınca başın göğe ermiyor merak etme....

Arkadaşlar i,burada fikrini paylaşan herkese teşekkür ederim.
    Bu konuda yurtiçi patronun dediği gibi mantıklı geldi,Ankara hikayesiş beni biraz tırsıttı işin doğrusu?
    Almanyadan 2.el çok uygun vede çok guzel bir araba buldum ama,proje oradan çizilecek ve aparat orada takılacak,burada muayeden geçmemem ihtimali varmış?bu çok buyuk risk?Ya ben konuyu tam bilmiyorum ,yada bu işlemlerle ilgilen kimler var.sadece yurtdışından araç getirten.muamle,evrak heyet işlerlrl ilgilenen .bir aracı var mıdır?
    ama yurtiçindende araç alım yaparken ..nelere dikkat edelim..mesela 5 yıl sonra satıp yeniden almak istersek..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşım bende yurt dışında alma taraftarıydım burda ehliyet ve raporlar la birlikte ankara nakilhaneye gittim ithal izin belgesini aldım ve almanyada bulunan abime yolladım ama orda 1.6 motor işe yarar arabalar yok acıkcası yurt dışında malum araclar 1.8 1.9 2.0 motor 1.6 motor olanlarda var ama ya otomatik degil otomatigini buldun benzinli oluyor kısacası kafama yatmadı bir türlü ve abimin ordaki işlemleri sorması tertibat taktırlması gibi işlemlerim maliyetli olması nedeni ile vazgectim.(NOT BU DEDİGİM TARİHTE YAŞ SINIRI YOKTU ŞU ANDA 3 YAŞ SINIRI VAR.)ve türkiyede opel astra 1.3 dizel otomatik aldım ve 3 yıldır sorunsuz biniyorum 5 yılı doldugu gibi satıp sıfır yeni bir arac alacam hayırlısı ile tavsiyem türkiyeden alın karlı cıkın.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı